Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:09:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zivot mi je u haosu!!!!!!!!!!  (Pročitano 2206 puta)
14. Apr 2007, 03:54:19
Ucesnik diskusija

Fighting to Belong

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ne znam ni sam odakle da pocnem...
Kada sam krenuo u prvi razred gimn. upoznao sam super devojku,ubrzo,postali smo najbolji drug i drugarica.
i tako je to sve bilo super do kraja prve godine kada sam ja poceo da se druzim sa jednim ortakom iz gimn.
Druzili smo se celo leto i moja naj.drugarica i moje ostale ortakinje su ga brzo zgotivile.
E sad,kad je pocela druga god. on je nastavio sa tim letnjim blejanjem po kaficima i pozerisanju po gradu,a meni se to smucilo i poceo je opasno da me nervira!on je to ubrzo izvalio i ja sam mu otvoreno rekao da treba da prekinemo da se druzimo.ja sam se tu skroz izbedacio i izgubio volju za zivotom...
Medjutim,moja naj. ortakinja za koju sam mislio da ce uvek biti tu za mene je nastavila da se druzi sa njim ocigledno vise nego sa mnom.Mislim,i dalje se mi cujemo s vremena na vreme,ali to vise nije "to"...
Ja sam se jedno vreme kidao zbog toga ali onda sam shvatio da to i nije toliko strasno posto se neka prijateljstva okoncavaju i nakon 10,20 god,a ne nakon godinu dana druzenja.Zanima me vase misljenje,da li sam u pravu???
Ja trenutno nemam devojku,a kako ne izlazim na zurke toliko cesto otkad sam izasao iz tog "drustva" ni sam se ne cudim.
Druzim se sa ortacima iz osnovne i mnogo mi je opustenije s njima s tim sto oni i dalje imaju "zent" od muvanja riba,itd.,itd.
Da li ja gresim i treba da se vratim starom drusvtvu iliti ortaku i "naj.ortakinji" ili da nastavim da se druzim s njima i da polako i oni pocnu sa svim tim sto se tice riba?
Pomoc i misljenja pod hitno dobrodosla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ispadas malo sebican. Njihova je stvar sta ce oni da rade, svidjalo se to tebi ili ne. I normalno je da cesce izlazi s njim, kad on izlazi. Pa nece valjda sedeti sa tobom u kuci i piti kaficu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 ja mislim da si ti u najboljim godinama da pocnesh ozbiljno da trenirash neki borilachki sport . to ce ti dati vishe samopouzdanja i uzdici duh ,pa necesh vishe da se zanimash ovakvim glupostima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Mislim da treba da slusas sebe i sledis svoj unutrasnji osecaj.Druzi se sa onima koji ti prijaju i ne siluj sebe da budes ono sto nisi. Ako nisi spreman da se upustis u musko zenske odnose, nije strasno, ne ocajavaj,bice vremena i za to. Ocigledno je se osecas dobro samo u poznatom okruzenju. Ne treba da se osecas lose zbog toga. Neki ljudi se teze odlucuju na promene
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Jao, tinejdz problemi... kako je to slatko...
Ne znam sto se uzbudjujes toliko... ako ga i izgubis kao "ortaka", upoznaces jos gomilu drugih tokom skolovanja i zivota...
Prava prijateljstva se ne raskidaju zbog takvih razloga... ona se raskidaju iz jos banalnijih ili dosta ozbiljnijih razloga...
Pokusaj da ih upoznas ta dva drustva, jer ako nastavis da ih delis, jedni ili drugi ce se osetiti zapostavljenim...
Takodje... sto se tice muvanja... budimo iskreni... imate tek 16 godina, u pubertetu ste, vecinu vremenu ne volite sebe jer se menjate i rastete, samopouzdanje je ozbiljno poljuljano... ali ima leka i za to...
Lek se zove "vreme"...
Ne moraju svi da budu Don Zuani sa 15-16 godina... ne zurite toliko da odrastete... ma koliko to cudno zvucalo, detinjstvo i tinejdzerska dob su mozda i najlepsi delovi zivota.... a, devojaka i provoda... ce uvek biti... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma opusteno ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile
ja uvek kazem; ako se vase prijateljstvo(kakvo god da je bilo) raspalo tako brzo, onda to prijateljstvo nije ni postojalo, prema tome nema razloga da se bedacim...
a tvoj stav "necu vise da se druzim s tobom zato sto ti hodas po kaficima, a ja to ne volim" je zaista sebican...ljude prihvatas onakve kakvi su,prema tome,ocito je da i ti nisi osecao neko Bog zna kakvu povezanost sa tim drugom...
sve je to normalno u gimnazijskim danima  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Fighting to Belong

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Problem je u tome sto je ona nastavila s njim vise da se druzi jer sam ja zapao u krizu sa gomilom problema i onda sam ja ispao negativan,a njoj kao tesko
da mi pomogne,prica sa mnom itd,itd.Ali zato kad njoj bilo sta trebalo ja sam uvek bio tu.Ja nemam nista protiv izlazenja po kaficima,ali brate mili ne mogu 24h da sedim u kaficu ima i pametnijih stvari od toga.Nije to bio jedini razlog koji mi je smetao.
Sto se tice borilackih sportova,trenirao sam kik-box godinu dana,sada treniram taekwondo vec 5 meseci...
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 14:54:50 od Julijus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Pa, sto ne rece da si se ti zaljubiska u nju...  Smile
Bar mi tako zvuci... Wink

Ako to nije slucaj... nemoj da paranoises i da je pritiskas.... treba imati razumevanja prema svojim prijateljima...
I oni imaju svoje prijatelje... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Fighting to Belong

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Meni se ona ne svidja,ali sam ja stekao utisak da ce ona kao naj. drugarica uvek biti tu za mene.
Ispostavilo se da gresim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 14:09:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Zivot haosu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.