Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Život jeste fer, samo vi ne znate pravila  (Pročitano 31170 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Samsung GT-S7580
Citat: Аријада
Citat: Лаза
Природу је уопште бесмислено помињати у скоро свакој теми која се тиче људи

Inace, covek ne pripada prirodi…..Priroda ne treba da se pominje ali zato deca Afrike obavezno!

Па, зависи како гледаш на то. Ти си дала пример нормалности у биљном и животињском свету, али човек не припада ни једном ни другом, па онда оно што је нормално у биљном свету није нормално у људском и обрнуто.
У том смислу човек не припада природи и од ње се разликује.

Немој ми рећи да свој пост сматраш пуним аргумената  Smile

Остало ћу игнорисати, јер није тема.

« Poslednja izmena: 15. Dec 2014, 00:26:24 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Covek nije deo prirode? Sta vas danas uce u skoli ne znam ali pokusaj da porazgovaras sa ozbiljnim ljudima, roditeljima, komsijama, otkud znam.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
И од свега овога...она ништа није одговорила... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Samsung 111111

Pravi se luda uplela se kao pile u kucine  Smile

Lik kaze da zivot nije fer i da primer dece u Africi.Na sta ona odgovara sa smrc ili pateticno  Smile
A primer em je logican em prvi pada na pamet bilo kom normalnom cveku.Ja msm da je to prv sto pomislis kad govoris o ovoj temi.

I sam taj primer rusi sve stavke o tome koliko je zivot fer ili nije Smiley

Elem ja sam mislio da na ovu temu nema ni sta da se raspravlja niti obrazlaze.Da je zivot nepredvidljiva stvar je jasno kao dan Smiley
Ali da uzmem za primer samo na primer tijanu Juric koju je je onaj lik silovao ili ubio kako je o ona zasluzila ili cim je kaznjena na primer  Smile
Ili danasnja tragedija kada je dete sestri pucalo lovakom puskom u glavu  Smile Kako li je dete sa lupam 7 godina uspelo da navuce gnev pravednotsi zivota da umre takvom mukom  Smile
Ili dete koje je umrlo a da ne doceka operaciju u americi..Kak je prema njoj zivot bio fer  Smile
Dakle Arijda evo legitimnih primera pojasni nama glupima i pateticnima.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2014, 00:59:18 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Tu sam, online, pa odgovaram.

@Lazo, daj ne luduj, zavrsi covece bar srednju skolu pa pocni da pariras na ovakvim temama. Ovo je smesno...

@jasikasi - ajd ti nama malo objasni svoju teoriju. Pusti ti mene. Hajde, slusamo te, pazljivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Ericsson jeste
Citat
Smrc smrc   Smile
čemu ironija?! tebi to nije tužno,ili bar negativno, šta?  Smile
pukla si pa si pukla  Smile
Citat
Znaci, ovi sto sikcu i skacu su imali izbor da budu vernici i da ono sto im se desava u zivotu (koji ima ili nema pravila) jednostavno pripisu Bogu i visim silama
niko nije imao nikakav izbor a pogotovo da bude vernik ili nevernik.ako se rodiš kao zdravorazumno biće,ne možeš da budeš/postaneš vernik.ako se,s druge strane,rodiš kao tupan,moraš da budeš/postaneš vernik/spiritualista (ko da ima razlike..kad počnu ovi da kenjaju o nekakvim razlikama između vere i duhovnosti) i slične gluposti.nikakav tu izbor ne postoji,čak ni prividan tipa kad ''biramo'' sladoled s nekim ukusom.sve je urođeno i predodređeno
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Ericsson jeste

Pravi se luda uplela se kao pile u kucine  Smile

Lik kaze da zivot nije fer i da primer dece u Africi.Na sta ona odgovara sa smrc ili pateticno  Smile
A primer em je logican em prvi pada na pamet bilo kom normalnom cveku.Ja msm da je to prv sto pomislis kad govoris o ovoj temi.

I sam taj primer rusi sve stavke o tome koliko je zivot fer ili nije Smiley

Elem ja sam mislio da na ovu temu nema ni sta da se raspravlja niti obrazlaze.Da je zivot nepredvidljiva stvar je jasno kao dan Smiley
Ali da uzmem za primer samo na primer tijanu Juric koju je je onaj lik silovao ili ubio kako je o ona zasluzila ili cim je kaznjena na primer  Smile
Ili danasnja tragedija kada je dete sestri pucalo lovakom puskom u glavu  Smile Kako li je dete sa lupam 7 godina uspelo da navuce gnev pravednotsi zivota da umre takvom mukom  Smile
Ili dete koje je umrlo a da ne doceka operaciju u americi..Kak je prema njoj zivot bio fer  Smile
Dakle Arijda evo legitimnih primera pojasni nama glupima i pateticnima.
strašno brate  Smile
ja se nadam da se pravi luda,tj da troluje,inače je ( i anea naravno) potpuno bezosećajno i bezdušno stvorenje,bukvalno jebeni minimum nekakve empatije nema,pored toga što je preograničena i prekontradiktorna i što lupeta nonstop  Smile saće opet da sere kako smo patetični  Smile što ti reče,najočigledniji primer sam dao,koji svima (normalnima) odma padne na pamet (ali ne i njoj..pogađajte zbog čega ^^),nema tu nikakve patetike
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Pa sto odmah ne kazete da verujete u horoskop nego se, stideci se,  okolo naokolo iznosenjem "vasih misljenja", pravite blesavi?  Smile

O kakvoj samilosti vi pricate? Kada ste poslednji put istinski nekome pomogli? Coveku, ganciju, psu, macki, misu, bubi, kaktusu, maslacku, mladim izdancima psenice?  Smile

Kalimero x 3  Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2014, 01:42:15 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Ericsson jeste
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Хороскоп је више твој реон... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.