Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Život jeste fer, samo vi ne znate pravila  (Pročitano 31166 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung GT-S7580
Виде Мунку стручњака за тумачење Аријадиних постова  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung 111111
Abenaz je upravu.
Потпуно.
Овај блогер је требао да умре на рођењу па да онда иде около и прича како је живот фер.

Bloger je budala.
Mada nije stvar u blogeru,stvar je u demagogiji koja se zasniva na lazima.Primeri.."Zivot deli karte..." ili gluposti kako svi imamo podjednake sanse.Americki san i slicna naklapanja.

Ja odavno ovakav nacin gledanja na zivot smatram odbrambenim sistemom Smile Mnogo je lakse kad mislis da drzis sve konce u svojim rukama nego kad si mozda zavistan od nekih eksternih faktora.
A realnost je da moze da te spici grom iako mozda nisi ni mrava zgazio.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Ericsson jeste
abenaz u Srbiji je plata oko 25.000 dinara mesečno za veliku većinu građana. To je plata koja odgovara onoj u nekoj tamo tarzaniji ili nigderiji a da pri tome oni ne moraju da kupe kapute, čizme i tone ogreva tokom 4 meseca. Te dramatične slike dece sa oteklim stomacima jesu užas, ali današnja Afrika nije gore mesto za život od današnje Srbije. Dakle da se ljutiš na kolege sa foruma što umiru deca u Africi nema razloga. Posebno ne možeš da ljudima koji su se na bilo kom mestu saglasili sa jednim blogerom poželiš smrt i zlo.

Citat
ok, nemoguće da ovo stvarno misliš  Smile stanje u srbiji je prečemerno u gotovo svakom smislu,ali je čak i takvo u poređenju sa jebenom afrikom prevrhunsko
kako da se u najmanju ruku ''ne ljutim'' na ''kolege'' s foruma,kad pročitam ovaj tvoj nebulozan post,koji je još i super i zdravorazuman u poređenju sa aneinim povraćanjima tipa da svako tačno zaslužuje ono što dobije,bez izuzetka ikad igde (znači dete u africi zaslužuje da umre od side  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 ) i onda iz nekog razloga pomene nekakvo verovanje u bajke,u koje ona zapravo veruje jer veruje da je ''kovač svoje sreće'', ''gospodar svoje sudbine'' i slične nelogične neracionalne gluposti

"Zivot jeste fer, samo vi ne znate pravila" ...rece bankar (robovlasnik) i zaduzi drzavu! ; )

Ovo jeste tacna tvrdnja, sam naslov je tacan, ljudi ne znaju pravila igre, ne poznaju sistem, to je fantasticno tacna definicija. Padaju na jeftine fraze Stiva Dzobsa i drugih, na kapitalistiki nacin degenerisanih motivacionih govora...padne tu i po koja suza, nije da ne padne.

Covek zavisi od sistema sve u 16, sve sto moze je da pravilno odigra karte koje su mu date, koje nije birao.

Rambo Amadeus je rekao lepo:
"Ljudi bi morali da shvate da osam sati provedenih u preduzeću mora da donese bar toliko da se ne razmislja o tome kako da preživiš do kraja mjeseca. Ovo nije srednji vijek. Ako od svoje plate ne mogu da žive normalno, njihova obaveza je da reaguju, da štrajkuju, da iskažu svoj bunt.

Taj osjećaj sopstvene bezvrednosti, to polivanje govnima, meni strahovito ide na nerve. Svi mi kao da imamo neku rupu na savjesti, ko da smo puterom namazani po glavi pa ćutimo. Sad se Ijudi preispituju po sistemu: lako bih ja ustao protiv rastućeg fašizma, ali mi je prababa po majci katolkinja, pa će neko reć' da sam hrvatski špijun. Oni ne shvataju da problem nije u tome, već u potpuno razbijenom dostojanstvu.Niko ne treba da se drži poslovice koja kaže da je ćutanje zlato, jer su je izmislili robovi, a ne slobodni i dostojanstveni Ijudi."

Takodje je i gospodin Comski rekao nesto na ovu temu u jednoj od svojih 10 tacaka manipulacije :
9)    STVARANJE OSEĆAJA KRIVICE
Treba ubediti svakog pojedinca da je samo i isključivo on odgovoran za sopstvenu nesreću, usled oskudnog znanja, ograničenih sposobnosti, ili nedovoljnog truda. Tako nesiguran i potcenjen pojedinac, opterećen osećajem krivice, odustaće od traženja pravih uzroka svog položaja i pobune protiv ekonomskog sistema.
10) ZLOUPOTREBA ZNANJA
Brz razvoj nauke u poslednjih 50 godina stvara rastuću provaliju između znanja javnosti i onih koji ga poseduju i koriste, vladajuće elite. “Sistem”, zaslugom biologije, neurobiologije i praktične psihologije, ima pristup naprednom znanju o čoveku i na fizičkom i na psihičkom planu.

Najjace (ipak sam procitao do kraja) u tekstu je, izmedju ostalog ovo:
"Možda oni znaju nešto što vi ne znate - na primer, vaša firma će propasti ako ne urade nešto što se vama čini užasnim. Možda imaju drugačije prioritete od vas - možda im je dugoročni rast prihoda važniji od trenutne sreće zaposlenih.

Kako god da se zbog postupaka drugih ljudi osećate, morate da shvatite da oni nisu plod nekakve kosmičke nepravde koja se ustremila na vas. To je samo nuspojava ove igre koju igramo - života."

dugorocni rast prihoda vazniji od trenutne srece zaposlenih...to je onaj mentalitet koji sam spominjao - na kapitalisticki nacin degenerisani motivacioni govori. Baraba posmtra prevarni sistem i na tome gradi pricu ; )

"To je samo nuspojava ove igre koju igramo - života." ... suzu pustih! Kakva odvratna patetika, klisei i besmilice...Dakle, sve je u redu, ako te sistem tovari u zdrav mozak, treba da kazes "hocu jos, to je zivot!" : )) To je nacin da evoluirate i da se prilagodite!

A sad. costa price...svi na (nova) radna mesa!!!!11!!!1!!!2!!3
svaka čast
jedan od retkih forumaša čije postove cenim i koji imaju nekakvog smisla (ima ih oko 5 ukupno)

IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
SonyEricsson W800i
Ona verovatno hoce da kaze da je svim zivom bicima data ista sansa da se rode

E sad kakvi ce da se rode.. mozda bez ruku i nogu ili sa cerebralnom paralizom.. ili kao ona jadna deca sto se rode sa kozom koja citav zivot puca i krvari i prezivljavaju najgore bolove dok ne umru u drugoj deceniji..

Cekaj ima i druga teorija.. da su svi zasluzili sta im se u zivotu desi

To je tek rolerkoster za mozak  Smile
1+
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Ericsson jeste
Predlazem da u znak protesta napiseste pismo Deda Mrazu, posto je ocigledno da jos uvek verujete u bajke...

I zivot je jebeno fer... svako dobije upravo ono sto zasluzuje...

A sto se tice one patetike sa mrtvom decom... ta lazna empatija je posledica mas medija... i nista vise...
Umire ti baba, ali eto... baba je stara, ali zato 9 milijardi dece u Africi...  Smile
ovo je definitivno najodvratniji,najjadniji,najčemerniji,najgori,najpokvareniji post koji sam ikada pročitao igde.navikao sam da čitam mnoooga nebulozna sranja ali nikako da mi pođe za rukom da prestanem da se čudim novim nivoima ljudske..nzm čega,ovo nije čak ni glupost,glupost je pamet u poređenju s ovim
ako ti stvarno ovo misliš, ako ne troluješ (a voleo bih da troluješ) ti si ili jedno od najgorih ljudskih bića,jer najosnovniji pokazatelj ljudskosti/empatije/saosećanja/tuge,MINIMUM empatije koju svako iole normalno  ljudsko biće oseti na vest o još jednoj smrti bilo ''našeg'' (srpskog) bilo afričkog bilo mesopotamijskog deteta nazivaš LAŽNOM empatijom,patetikom (eeeej  Smile koliko treba biti jebeno poremećen i izjaviti ovo što si ti izjavila), ti zbilja onda nemaš ama baš nikakav moralni/ljudski kompas,bilo šta,što čini prosečno ljudsko biće
ILI si neviđeno glupava i ne shvataš značenje nekih od najpoznatijih pojmova (empatija,ljudskost,patetika) i frljaš se pojmovima koje još manje poznaješ (mas medija) i koji NIKAKVE veze sa temom o empatiji i smrti jebene nevine dece nemaju,  čisto da bi rekla nešto ''kontroverzno'',da neki maloumnik dođe na forum,pročita tvoje smeće od posta i kaže ''aaa bravo anea carice! slažem se! svako je krojač svoje sudbine..you go girl!'' il tako nešto predebilno
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Прочитах блог на енглеском...човек нигде није рекао да је живот фер нити је то тврдио чак напротив у коментарима на блог каже да га цитирам ''I am most assuredly saying that life is not fair. How life starts is just one example of that.''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Ericsson jeste
dobro je
znači radi se samo o tome koliko su naši ''novinari'' prečemerni
mada možda je ovaj genije inicio prevodio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ako covek pogleda iza sebe...najprostijom analizom moze doci do zakljucka da je sve sto mu se desava danas posledica onoga sto je radio u proslosti...elementarna logika...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Ericsson jeste
elementarna logika  Smile car
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ako izbacite osecanja zelje i ego...elementarna logika... Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2014, 05:47:03 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.