Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ziveti u dvoje???da ili ne?  (Pročitano 5549 puta)
25. Sep 2005, 22:15:28
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
da li je uredu ziveti zajedno sa deckom/ devojkom,preseliti se kod njega/nje , posle godinu dana zabavljanja ali bez veridbe , vencanja?da li zivite tako ili da li bi "probali"...( a mislimo da je to prava ljubav , i vidimo zajednicku buducnost). i da li su neke godine neka prepreka?kad je to prerano........?
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
meni je to sasvim ok
i sto bi bas moralo da bude posle godinu dana zabavljanja - ako osecas, zelis tako nesto why not?

a sto se tice godina osoba koje to zele da urade... pa...
neki ljudi su emotivno nezreli i u 50-toj tako da...

a ovo bez veridbe, vencanjaj... pa danas postoji toliko neformalnih zajednica koje sasvim lepo funkcinisu...
bilo ih je i u vreme mojih roditelja (doduse jako malo) - znam primer koji i danas sjajno funkcionise (imaju decu)...
a verujem da ce u buducnosti toga biti sve vise...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2005, 23:06:17 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
 Smile hvala ...uzasno hvala.
trebalo mi je ovako nesto.

i da , godinu dana je proslo Smiley vec

IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
no frks  Smile

ako ste sigurni u to... go for it...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Sta ja znam.. ima to svoje dobre strane.. ali ja sam durugog kova.. ne volim veze koje nemaju izgleda... tj. lepo je to ziveti zajedno, ali samo ako si siguran da ta veza nece u skorije vreme (5-10 godina) imati kraj.. znaci.. da je to vise od obicne veze.. brak bez papira...
Sto se tice vremena.. bolje posle 2 meseca nego posle 5 godina.. Drug mog decka je u vezi vec 7 godina i zive zajedno nekih godinu dana.. kad ih pogledam.. to je nekako.. glupo... mislim.. glupo.. ne mogu da opisem... Nije brak.. nije veza.. nije veridba.. nije nista.. otaljavanje... I taj tupavi razlog.. cekaju da ona zavrsi faks.. Ej.. ona ima 29 godine i tek je sad na poslednjoj godini medicine.. znaci.. tim tempom ce se tako vuci jos 10 godina... kakva ucena i kakvo vucaranje za nos...
Ja volim svoju slobodu i ako ne budem morala, necu ziveti sa deckom pre braka... ali dobro.. svako ima svoje misljenje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Sve to zavisi iskljucivo od dvoje ljudi koji se na to odluce...znam jedan primer gde su se momak i devojka zabavljali vise od 12 godina, ljubav iz srednje skole uzeli se ...i posle 6 meseci zajednickog zivota ...razveli se...tako da je ponekad dobro "probati" zajednicki zivot i sve cari koje nosi sa sobom (kuvanje ,pranje, cekanje na red ispred wc-a, borba oko daljinskog) pa tek onda stati na ludi kamen...i raditi to sve isto....isto tako imam i slucaj iz mog bliskog okruzenja gde su momak i devojka zajedno od srednje skole, imaju po 35 godina , zive zajedno , nikad se nisu vencavali niti nameravaju ,skroz su savremeni, urbani i zezaju se ,svadjaju , mire i to tako sasvim lepo funkcionise.....e sad....ima nesto i u tom papiru,kojim se dvoje ljudi "obavezuje" na vecnu ljubav koji na neki cudan i magican nacin cini da se jedno ne spakuje i ode uplakan/a kod mame i tate posle prve svadje ...ko je ostavio televizor upaljen celu noc  i pregoreo osigurac , ili na koga je red da ovaj put postavi sto....kada ljudi obave taj svecani cin u crkvi posle se neke stvari istolerisu lakse nego kada ih podsvesno nista ne vezuje i opasno je saznanje da mozes da odes kad i kako te je volja.
Dakle....miljenja sam da kada se dvoje samosvesnih ljudi od 25,6,7+ godina koji su prosli nesto u zivotu, koji su potpuno svesni kako svojih vrlina i mana tako i osobe sa kojom ce deliti postelju odluce da pokusaju zajednicki zivot to je jedna stvar, a ako to urade osobe kojima je to hir ili kojima je zagolicana masta i hteli bi da probaju nesto sto jos nisu probali onda je to samo tinejdzerska zezancija koja moze vrlo brzo puci , i veza koja je mozda trebala biti ona prava ali joj nije dato vremena da sazri ode u nepovrat, i svi iz nje izadju ranjeni i uplaseni......................puno srece, izbor je samo vash.........
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ja se u potpunosti slažem sa Ljut123 i nemam šta da dodam,sve je rekao šta je trebalo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
Nekima to ide lepo...  nekima....
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma

Званични Лоодак ::Бурек:: Форума

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 78747
Zastava Beograd
mob
SonyEricsson k800i
meni je to skroz ok ..
ako mogucnosti dozvoljavaju .
shto kod mene nije sluchaj
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
@ Makishon
 :bunch:
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.375 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.