Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:43:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zenske suze  (Pročitano 20175 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Lako se provale lazne suze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Jeste, vidi samo ove latinoameričke serije... ko da im ne poveruje, tako su iskrene  Smile

Ne, sad ozbiljno..... Lažne su jedno, lake suze su drugo... Meni jako bliska ženska osoba je u stanju da zaplače ali baš za svaku sitnicu.... Da l' što joj je ovaj rekao ono, da l' što ovo nije uradila na vreme, da l' što se posvađala sa nekim... Kad joj nešto nije po volji rasplače se, kad je neko iznervira rasplače se, dok se školovala za svaki manji neuspeh je plakala, e a radi u medicini i nagledala se svega i svačega i tu je prilično gruba.... I mene to izluđuje. Što znaš da plače jer ne može da zadrži suze a spolja izgleda baš jako... I ne može se reći da je baš osećajna, jeste, u onoj meri da ne prihvata nikakvu kritiku ili bilo šta loše na svoj račun, ali je od onih osoba koje misle samo na svoju gu*icu, i uvek, za sve što ima veze sa njom ona plače..... E sad, plače i kad ima i kad nema koristi od toga, jednostavno je takva.... Plače sama, plače u prisustvu drugih....  A što je najgore kad je na ivici da zaplače ako joj pružih bilo kakvu reč utehe u stanju je da cmizdri tri sata.... Pa ti slatko dođe da je nalupaš itd....
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ja lako zaplacem, ali samo kada mi je do nekog, neceg veoma stalo... I najveca sitnica me povredi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Ja ne mogu.... Baš, baš krupna stvar treba da se desi....
Ali, vidiš, uz knjigu sam u stanju da zaplačem.... I naletela sam na takvog čoveka kome su suze na poslednjem mestu, za sve ove godine ja nisam videla da on plače.. i drago mi je zbog toga, jer, iskreno, smejala bih se : )  Ima razumevanja za sve, ume da sasluša, uteši bla, bla..... I vide se te emocije u njemu, tačnije ja ih vidim, ali, neko drugi bi rekao - ovo je čovek bez osećanja... tačnije, u kompletu smo takvi....
No dobro, ima i to svojih prednosti.....
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Placu i muskarci i to ne samo u 4 zida ... Cak i one najvece "muskarcine" pokazu u odredjenim trenutcima emocija ispred nekog...

Svi smo ljudi i imamo osecanja koja se ponekad otmu kontroli...
Imati osecanja i ridati pred nekim nije isto... cak nije ni slicno...
Verujem da vecina onih sa kojima se druzim to radi kad im se sve skupi, pa se osame negde i dobro isprazne...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Imati osecanja i ridati pred nekim nije isto... cak nije ni slicno...

Ako neko pusti po koju suzu ne znaci a rida....

Citat
Verujem da vecina onih sa kojima se druzim to radi kad im se sve skupi, pa se osame negde i dobro isprazne...

Veruj, ali nikada ne budi siguran!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Sećam se jedne situacije na jednom ispitu na prvoj godini.
Imali smo usmeni ispit kod ubedljivo najpodlijeg i najluđeg profesora... Predmet je bio k'o đavo težak (napredna statistika  Smile ).
I pola nas je popadalo u prvoj turi ispitivanja...

I dolazi na red jedna koleginica, i čim je izvukla pitanje, počela je da plače, pred profesorom. S obzirom na to da je on poznat kao nesalomiv (čak je i trudnice znao da obara, to je kod nas na faksu pojam zla  Smile ), mi smo mislili da će je isterati iz kabineta. Kad ono, dade joj sedmicu a da nije ni počela sa izlaganjem.  Smile

E sad, nije čudo što je on pao na njene suze (ipak je, after all, muškarac  Smile ), nego što se ona supustila tako nisko i ispala tako bedna, da smo svi bili u šoku.

Ne bih zaplakala pred profesorom, pa sve da mi od toga život zavisi. Naravno, postoje suze iz besa i nemoći, ali se barem iskuliraj dok ne ostaneš sam. Pa onda plači, lomi, radi šta ti volja. Ovako je to prosto bedno i jadno.  Smiley 1
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ako neko pusti po koju suzu ne znaci da place Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Google Nexus 5
ali stvarno mi nije jasno kako neki muskarci mogu da "padnu" na suze ...  ok kad vide da su stvarno preterali, ali posle jedne sitnice ona se rasplace on se sazali ...

moracu to nauciti ... da placem u svako doba dana i noci  Smile

ima jos jedna dobra fora koju moram da savladam ... da se iznenada razbolim ... ono glava me boli i te stvari ...  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Ako neko pusti po koju suzu ne znaci da place Smiley
E sad.... Mozemo sad da se nastavljamo koliko hoces... Na temu koliko suza treba da se pusti da za nekog kazemo da je plakao...
Mis'im stvarno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:43:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.