Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 00:28:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: женска љубомора  (Pročitano 46870 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo prica koju je ispricala Anea, i ova nemaju veze jedna s drugim.
Ali zna sta su kozne pantalone? ej...

A ironija je suvisna...
Ne mogu ja vise po ko zna koji put da pisem , kad vi  pogresno citate...
I to namerno!
« Poslednja izmena: 18. Jul 2008, 11:07:53 od Razmazzena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
uf, sporo reagiram, dakle vaterpolistu odgovorila ti je machakz i dala dobar primjer (ja znam još takvih par primjera iz svoje okoline) pa tako da ja ne moram odgovarat.

tesko posto je koleginica machakz odgovorila na nesto drugo i samo potvrdila neke moje stavove

procitaj moj post ponovo Wink

Citat
Zato sto ovom izjavom anuliras samu sebe! Nemoguce je! Jednostavno jedan argument iskljucuje drugi

Iskljucujuca disfunkcija ili...ili! Ne moze nikako, ni u jednom slucaju biti oba! Zato se ovo ne zove definicija ili pravilo, vec aksioma! Jer su sve aksiome uvek i u svakoj situaciji tacne, a vecina definicija i pravila ima izuzetke.

ako neko gazi sve pred sobom sigurno nije skroman
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Ne zelim da ga exponiram jer je deo moje privatnosti

da ti nisi  neka pevacica ?  Smile Smile

Citat
ja nisam osoba koja se hvali koga imam pored sebe.

naravno , ti uopste nisi  tip  hvalisavice , tako da  mi i ne moze pasti na pamet ta opcija  Smile

Citat
Ja sam navikla da dobijem makar malo vise ljubavi, nego sto pruzam.

takav stav  nuzno dovodi  do  nezadovoljstva i  oholosti , veruj, iz  iskustva ti kazem

Citat
Nikada mu neces dosaditi....

ja nemam  taj strah vidis , kao sto ga imas  ti
kod mene  je  ono suprotno  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
am.. doobro.. ali tema je zenska ljubomora...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
e kud sad moram da idem, kad je ovako vruce  Smile na temi  Smile

prvo i prvo, kozne hlace su seksi!
pitaj koga hoces, a da je muskog roda  Smile
imam ih i ja, da se pofalim  Smile
 Smile
glavna sestro, sto da ne  Smile
kroz zezanje ili kroz zbilju, nije vazna forma, ali na ovom forumu ima toliko fenomenalnih riba+osoba da je prosto steta da cute  Smile

begam  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemam ja taj stah... Nikada mi se nije desilo da dosadim muskarcu, ali imam drugarice koje su bile prevarene i znam odprilike gde su gresile.
A tema i jeste zenska ljubomora...
Mozda nisu na mene ljubomorne!
Ali izgleda da ima i mnogo isfrustriranosti,neispunjenosti i neostvarenih zelja!
A sta je kome sexipilno izgleda da je veoma veoma diskutabilno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Pa, jeste... jedna Sofija Loren izgleda seksipilno i u odeci opatice i u haljini sa dekolteom do pupka...
Ali... tu moze da se postavi pitanje da li je seksipil samo fizicki izgled ili je potrebna i odredjena doza harizme... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa, jeste... jedna Sofija Loren izgleda seksipilno i u odeci opatice i u haljini sa dekolteom do pupka...
Ali... tu moze da se postavi pitanje da li je seksipil samo fizicki izgled ili je potrebna i odredjena doza harizme... Smiley

Potrebno je i jedno i drugo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
harizma, tako je...razmažena, džaba  prekratak kožni šorcić kad je devojka prazna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Pazi nakon ovog posta, ja zaista smatram da ti nisi osoba vredna mog vremena.
Ocigledno nemas iskustva dovoljno da razumes neke stvari.
Zaista bi volela da vidim taj sexy stajling u koznim pantalonama. Posto to nisam videla da neko nosi. Gardaroba i nije ono sto te cini sexipilnom, ali ti pomaze da izneses sexipil koji imas.  Smile
Bez uvrede, ali da te vidim u koznim pantalonama na 35+ ,kako god ti stajale, neznam kako bi se suzdrzala da ne puknem od smeha.

osoba koja me ne pozna govori o mom iskustvu i koliko što razumjem LOL. gdje sam ja navela da bi ti trebala mene vidjet u bilo čemu? i jednim djelom se u ovoj temi govorilo o odjeći koju i kakvu nose žene, dakle o načinu na koji se oblače jer se zapravo govorilo o IZGLEDU a dio izgleda sačinjava i odjeća i utječe na sliku kakvu će imat netko tko te prvi put vidi i ne zna kakva si osoba (a o takvim situacijama smo govorili, tj. komentari kad se vidi neka nepoznata ženska osoba) jer koliko znam ljudi ne hodaju goli. i nigdje u cijeloj temi gdje je spomenut izgled nije bilo riječi o građi tijela osim jedan dio o visini ali ništa više. i citiraj gdje sam rekla da nosim kožne hlače na +35? rekla sam u prigodama za to. velika razlika.

I da si savrsena... u svim aspektima sa tim recnikom koji ovde upraznjavas... zamislise koliko ce pravih muskaraca misliti da si atraktivna... Treba raditi na sebi...

pojam pravog muškarca je širok koliko i pojam prave žene tako da prvo definiraj što smatraš pod riječju pravi. vjerovala ili ne ali dobar dio kojih poznajem me smatraju atraktivnom bezobzira na riječnik. barem što se tiče RL-a a za ljude s neta me baš boli briga.

Sto se tice uskakanja mladih zena sefovima u krevet, to rade one koje ipak imaju nedostatke. Koje nemaju morala. Nikada nisam morala ni da razmisljam o tome.
Veruj da postoje devojke kojima se na intelekt, sposobnost i drzanje otvaraju skoro sva vrata, ja sam jedna od tih.

ovdje se slažemo (kako ovo čudno zvuči Smile ) i znam iz primjera iz života da mnoge žene mogu uspjeti samo svojim mozgom i radom. nisam ni rekla da nije tako. samo kažem da je žalosno što sve više žena pribjegava "liniji manjeg otpora".

Lepe zene,sminkom ne prikrivaju nedostatke, vec isticu lepotu.

kad sam govorila o šminci nisam govorila o lijepim ženama nego o sandrama. neka žena može npr. istaknut lijepotu svojih očiju šminkom ali ipak se šminkanje svodi na nešto ovog tipa: puderom prekriješ loš ten, pjegice (ako tko ima), prištiće (ako je cura mlađa, mada to nije baš pametno ali to u ovoj priči nije bitno) a ako je žena starija i pokoju boru (mada bezuspješno), onda se usta ružem stanje ili malo povećaju, onda je slično i sa očima, ako netko ima upale oči koristi šminku kako bi izgledale istaknutije itd...dakle malo po malo sve se svede na usklađivanje lica i prekrivanje nepravilnosti. nemoj me krivo shvatit nisam protiv šminke i ja se šminkam ali ne nanosim 3 kila boje ko sandre. i da se vratim na ono s kožnim hlačama...ti bi se tome smijala, ok. a ne bi se smijala curi koja na +35 ima tonu šminke na sebi koja se od vrućine rastopi pa izgleda kao da joj je netko na lice prosuo kantu vodenih boja?

Sto se tice skromnosti, nisam rekla da nije moguce, vec da je glupo. I ne mislim na neskromnost u verbalnoj komunikaciji, vec uopste.

vaterpolist je rekao da nije moguće tako da nema veze. vidiš, nisamo se razumjele ja sam govorila da neskromnost u smislu hvalisanja samog sebe, što je po meni dokaz manjka samopouzdanja pa toj osobi treba potvrda okoline, dakle skromna osoba je u tom smislu onda ona koja je uspješna, i dalje tako mislim. a ti si govorila o tome kako je biti skroman isto što i pomirivanje s tim da ne dobijaš onoliko koliko misliš da zaslužuješ. u tom drugom slučaju se slažem da nitko (bez obzira na izgled, IQ, obrazovanje...) ne bi trebao po tom pitanju biti skroman.

Slobodno budi neskromna, ja necu!

aha, ja sam neskromna, ja sam ta koja je na 24 stranice pisala kako je lijepa i kako su sve žene na nju ljubomorne. yup, that was all me Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2008, 12:20:38 od Astarte »
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 00:28:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.