Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:25:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: женска љубомора  (Pročitano 46805 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ma bre... svaka zena manje-vise misli za sebe da je bogom dana  Smile
bas zato je hm hm to potencirati neukusno... al dobro, sta da se radi.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
objasni mi molim te zašto osoba ne može biti ambiciozna, uspješna u poslu koji radi, trudit se da učini i više nego što treba i gaziti sve pred sobom a uz to biti skromna?

Zato sto ovom izjavom anuliras samu sebe! Nemoguce je! Jednostavno jedan argument iskljucuje drugi

Iskljucujuca disfunkcija ili...ili! Ne moze nikako, ni u jednom slucaju biti oba! Zato se ovo ne zove definicija ili pravilo, vec aksioma! Jer su sve aksiome uvek i u svakoj situaciji tacne, a vecina definicija i pravila ima izuzetke.

ako neko gazi sve pred sobom sigurno nije skroman (ako si pazljivo citala celu temu)

a ne vidim da je iko ovde naglasavao uspesnost! Ja kazem, odvojte izjavu od citata te izjave Smiley
« Poslednja izmena: 18. Jul 2008, 10:29:37 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Onog koga ja prosetam, garantovano zele mnoge...

daj da ga vidimo  Smile
za oko mi je zapala  rec ''prosetam'' Smile
je l ti biras frajere  po tome  da li su za  pokazivanje ili po nekim  drugim kvalitetima ?

Citat
To je vec moje poznavanje muskog roda! Ja mirno spavam i kad moj princ nije pored mene.

jao , koliko sam puta ovo cula , pa i od sebe  Smile..kad ono .....cvrc  Smile
moras da shvatis  da  muskaraci  ne varaju zato sto su im njihove zene/devojke  dosadne  jer izgledaju  prosecno
ja poznajem  mnogo , mnogo  lepe i mudre  zene pa ih  muzevi   varaju sa nekim tamo sandrama
one s tim  nemaju veze , naravno , pa nije do njih - mozes  ti  muskarcu prirediti  nezaboravan striptiz  ili ti vec ne znam na
sta je koji slab  Smile...ako je  on sklon samopotvrdjivanju ( a ti sto su pogodni za pokazivanje i setanje obicno jesu )
taj ce i prevariti pa makar  pored  njega  bila i sama  sindi  kraford

i nemoj  da  odustajes i ides sa ove teme  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2008, 10:31:42 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ma moze zena biti skromna, ali u smislu da ne udara to svoje samozadovoljstvo  na sva zvona  Smile
svakako nema skromno misljenje o sebi  Smile

edit: jao, kad bi videli moju bivsu profanku (prof na univerzitetu, doktorska titula)... 34 god, lepa, zgodna, uvek fenomenalno obucena, kosa, sminka, sve kao iz modne revije.... iz dobre porodice, uspesna... bla bla... ma mislili bi nos joj do neba 
al kad ono medjutim... prijatnije stvorenje, srdacnije itd. u zivotu nisam srela, uzevsi sve gore navedeno u obzir 

mislim... i sad ona treba da prica kako je lepa, negovana, uspesna... ma bre to je ocigledno, sta drugi ljudi imaju s tim 
« Poslednja izmena: 18. Jul 2008, 10:35:53 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pazi nakon ovog posta, ja zaista smatram da ti nisi osoba vredna mog vremena.
Ocigledno nemas iskustva dovoljno da razumes neke stvari.
Zaista bi volela da vidim taj sexy stajling u koznim pantalonama. Posto to nisam videla da neko nosi. Gardaroba i nije ono sto te cini sexipilnom, ali ti pomaze da izneses sexipil koji imas.  Smile
Bez uvrede, ali da te vidim u koznim pantalonama na 35+ ,kako god ti stajale, neznam kako bi se suzdrzala da ne puknem od smeha.

I da si savrsena... u svim aspektima sa tim recnikom koji ovde upraznjavas... zamislise koliko ce pravih muskaraca misliti da si atraktivna... Treba raditi na sebi...

Sto se tice uskakanja mladih zena sefovima u krevet, to rade one koje ipak imaju nedostatke. Koje nemaju morala. Nikada nisam morala ni da razmisljam o tome.
Veruj da postoje devojke kojima se na intelekt, sposobnost i drzanje otvaraju skoro sva vrata, ja sam jedna od tih.Lepe zene,sminkom ne prikrivaju nedostatke, vec isticu lepotu.

Sto se tice skromnosti, nisam rekla da nije moguce, vec da je glupo. I ne mislim na neskromnost u verbalnoj komunikaciji, vec uopste.
Slobodno budi neskromna, ja necu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
uf, sporo reagiram, dakle vaterpolistu odgovorila ti je machakz i dala dobar primjer (ja znam još takvih par primjera iz svoje okoline) pa tako da ja ne moram odgovarat.
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6

Smiley 1

kako ih prošetaš? kao kerove ili?
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

daj da ga vidimo  Smile
za oko mi je zapala  rec ''prosetam'' Smile
je l ti biras frajere  po tome  da li su za  pokazivanje ili po nekim  drugim kvalitetima ?

Citat
To je vec moje poznavanje muskog roda! Ja mirno spavam i kad moj princ nije pored mene.

jao , koliko sam puta ovo cula , pa i od sebe  Smile..kad ono .....cvrc  Smile
moras da shvatis  da  muskaraci  ne varaju zato sto su im njihove zene/devojke  dosadne  jer izgledaju  prosecno
ja poznajem  mnogo , mnogo  lepe i mudre  zene pa ih  muzevi   varaju sa nekim tamo sandrama
one s tim  nemaju veze , naravno , pa nije do njih - mozes  ti  muskarcu prirediti  nezaboravan striptiz  ili ti vec ne znam na
sta je koji slab  Smile...ako je  on sklon samopotvrdjivanju ( a ti sto su pogodni za pokazivanje i setanje obicno jesu )
taj ce i prevariti pa makar  pored  njega  bila i sama  sindi  kraford

i nemoj da odustajes i ides sa ove teme Smile

He, ni neslutis neke stvari.. Budi uverena da je moj decko takav... Ne zelim da ga exponiram jer je deo moje privatnosti, i ja nisam osoba koja se hvali koga imam pored sebe. Ali sam ponosna na njega. Sto se tice reci prosetam... Trebala je da ti razjasni da ja ni ne setam sa bilo kakvim muskarcem.
Prevare....
Znam da me nikada nece prevariti. Zato sto me poznaje i zato sto ja njemu pretstavljam u zivotu i vise nego on meni. Ja sam navikla da dobijem makar malo vise ljubavi, nego sto pruzam.
Sta da se radi, ipak sam razmazena... Smile Niko nije savrsen!
Sto se tice da muskarci varaju kada im dosadi devojka, to je istina, ali ako si pametna i dovoljno tajanstvena, zenstvena i umes da mu otkrijes uvek nesto novo. Nikada mu neces dosaditi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
e ono je bilo klasicno zensko spustanje  Smile
negde je pominjana cura na 100 stepeni u crnim pantalonama i sa tonom sminke... anea se smejala tom stajlingu... razmezena ga branila, u smislu ako je njoj lepo i lepo u tome izgleda, koga briga  Smile
ovo sa koznim pantalonama je u istom rangu  Smile

a sto se tice neskromnosti... ako je nesto glupo, glupo je je pricati 'jao, kako sam ja divna' mislim, smesno je   Smile
ako je to krunski dokaz samopouzdanja... pa nije problem.
ajmo cure, da cujemo detaljno vase kvalitete i adute  Smile predstavite se  Smile

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
machakz, stvarno da se predstavimo ili zezaš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:25:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.