Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:23:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ženska ljubomora  (Pročitano 11165 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
*buljisha
Ako je ovde nesto "budjavo" onda je to terminologija koju koristis u obracanju nekome ko razmislja drugacije od tebe.
Koji si ti kompleksas...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2007, 18:51:01 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
*bulisha
Ako je ovde nesto "budjavo" onda je to terminologija koju koristis u obracanju nekome ko razmislja drugacije od tebe.
Koji si ti kompleksas...  Smile

vrcomm da si zensko mislio bih da si se "napalio"... ovako...  Smile

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
nivo momci......N I V O (Nacionalna Industrija Vina Obrenovac)  Smile  Smile Smile

Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Љубомора-тебе гризе, другог боли. Само што даље од мене.  Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a ako ti je dečko pričao o bivšoj - uspoređivao te s njom? dirao me po trbuhu i rekao ona se tu nije volela dirati, kažem broj grudnjaka - on kaže njen...nije to dugo trajalo, bilo je na početku veze i prestalo je ubrzo. rekla sam mu. bili smo prijatelji pre veze pa je mislio da samnom može biti otvoreniji.

onako, puno mu je bila na pameti, a on kaže da je to zato što su se u to vreme -  kada je više mislio na nju - više družili  - trebala joj je pomoć.

dobri su prijatelji već godinama i ona se udala. kaže da oseća prijateljsku ljubav prema njoj i  da ne bi bio s njom opet i da nije sa mnom. pošto sam ga gnjavila svojom ljubomorom, pričao je s njom. zaključili su da sam posesivna. i jesam.

dobar je i s njenim mužem.
šta da uradim? npr. ne želim da idem s njima na kafu, ali znam da se to nekad neće moći izbeći.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Za pocetak ti predlazem da otvoris svoju temu, da bi pitanje ostalo primeceno.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Za pocetak ti predlazem da otvoris svoju temu, da bi pitanje ostalo primeceno.... Smile

Slazem se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
hm, nije trebao toliko potencirati na uporedjivanju. e sad, pricao je s njom o tvojoj ljubomori.... to je malo bezveze... ma koliko mu dobra drugarica bila - (posle veze) to sto si ti bila ljubomorna se tice upravo vaseg unutrasnjeg odnosa, privatna stvar... nije trebao tako. ionako je sam kriv za ljubomoru, stvorio ju je kod tebe upravo pricanjem i uporedjivanjem sa njom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hm, nije trebao toliko potencirati na uporedjivanju. e sad, pricao je s njom o tvojoj ljubomori.... to je malo bezveze... ma koliko mu dobra drugarica bila - (posle veze) to sto si ti bila ljubomorna se tice upravo vaseg unutrasnjeg odnosa, privatna stvar... nije trebao tako. ionako je sam kriv za ljubomoru, stvorio ju je kod tebe upravo pricanjem i uporedjivanjem sa njom.

jeste, ali ja sam mu rekla da može reći. naime, on je imao rođendan na koji ju nije pozvao radi mene. nisam to znala. posle rođendana smo se posvađali  - nevezano uz tu temu -  i rekao mi je da ju nije zvao radi mene na rođendan. na to sam mu rekla da joj može reći zašto ja imam problem. pričao je s njom ko s prijateljicom o problemu koji ima u vezi.

sledeći put mi je bilo bed kad mi je rekao da se vagao kod nje. (ja sam ga bezveze pitala gde (nema vagu kod kuće). )
ušli smo u neku raspravu  i onda mi je rekao da je pričao s njom o meni - da je ona komentirala da nemam zašto biti ljubomorna - da je ona svom dečku (sada već mužu) rekla da se onda trebala udati za njega, a njen dečko nije bio ljubomoran na to.

i tako su se stvari zakoplikovale. rekla sam mu da priča opet s njom i pita šta joj to znači i da joj sve ispriča. znam, glupo.
rekao je da neće to da napravi da mu je glupo. moja ljubomora ga je mučila i opet je pričao s njom. zaključili su da sam posesivna zato što nakon što mi je objasnio situaciju, ja nisam prestala da gnjavim.

ne druže se tako često - ona živi u drugom gradu. već sam na početku znala za nju i da mu zna skuhati ručak kad ode kod nje tj.  da su i kućni prijatelji.

problem je u tome što sam ja nakon toga rekla da me više ne spominje i da ne želim znati išta. neka se oni druže, ali mene nek ne mešaju...ali to ne ide tako. npr. kada je bila, njena svadba ja nisam želela ići tako da je išao sam.
on bi želeo da odem s njima na kavu i takve stvari.
otišla sam toliko daleko da sam ga pitala da li ga je više palila od mene. rekao je da je, ali samo zato što je bio mlađi. ja mu imam lepše telo i sex je bolji, ali mu je ona bila prva.

da, ja jesam po prirodi ljubomorna i ne znam rešenje za ovakvu situaciju jer nikada nisam bila u sličnoj.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 13:58:04 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ona je rekla svom muzu da se, nekada, trebala udati za tvog sadasnjeg momka, a svog sadasnjeg druga
informisala ga je o svom prethodnom emotivnom zivotu
ali to nije jednako onome sto si ti navela, uporedjivanje delova tela i sl.
kako li bi njen muz reagovao na takve komentare?
elem, tvoj je momak pogresio u startu

ali to je bilo davno
ti bi sada trebala razmisliti sta ti, u stvari, zelis da postignes sa tim vasim prepirkama... kada budes znala sta hoces, lakse ce ti biti da postupas Smile
ovako, zvucis kao da si povukla lose poteze, i da si sama sebi izbila tlo pod nogama
i izgubila svoj mir u vasoj vezi  Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 14:32:45 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 12:23:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.241 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.