Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:11:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ženiti se ili ne ženiti  (Pročitano 42419 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ako on da gol, ja odmah izjednačim

Bože moj...Moj muž zna da sam ja uvek u stanju da mu se revanširam.Dvostruko i trostruko, pa nek' izvoli.Ako on da gol - ja odmah izjednačim.Jednom sam mu priredila jednu takvu stvar i sad mu više ne pada na pamet da nešto pokušava.Ja mu ne branim.Ja mu otvoreno kažem: izvoli, slobodan si!Ali znaj da te čeka revanš!I još plus neke stvari...Ako ti tako voliš, možemo da teramo što se kaže, do sto jedan i nazad.Ja sam još uvek zgodna i to za mene nije nikakav problem.Ja izbegavam takve stvari, polazim od toga da sam udata...
Međutim, ne pada mi na pamet da izigravam neku mučenicu.To mi je odvratno.Brak, to je za mene....To su za mene terazije...Ako kod njega pretegne dobro - ja mu se odmah revanširam.Ali ako pretegne neka prevara - molim, tu smo, odmah prelazim u ofanzivu.
To je jedina prava ravnopravnost!Ništa ja ne dajem na neki ženski moral i slično.Što je moralno za nega, to je i za mene.I molim.

Njima nije ništa lakše nego da se razvedu

Ne znam...Stvarno ne znam...Ja mogu da vam kažem da sam se jadna udala...Ne znam šta mi je bilo...Mrzelo me da mislim na to.I dobro, na kraju sam se i ja udala, morala sam.Nekako sam to regulisala...I sad mi je ne pada na pamet da pomislim da se još i razvodim, pa, ne daj Bože, opet da se udam.Taman posla!Kažem vam, jedva sam se i prvi put udala.
Prema tome, udala sam se, kako mi je tako mi je, više ne mislim.
Prosto, raščistila sam sa tim da ne mogu da se razvodim i da znate da mi je mnogo lakše.Više ne mislim na to i normalno izbegavam takve stvari kao što su te karte...Šta će mi to - ako već znam da ne mislim na razvod.
I ako mene pitate, ja bih te karte vratila tamo gde sam ih našla i nikad mužu ne bih rekla da sam ih našla.
Jer znate kako je, ima muževa koji jedva čekaju neku čarku, njim ništa nije lakše nego da se razvedu.
A pošto moj cilj nije da se razvodim, ja onda izbegavam i čarke i takve razgovore.Prosto, neću da mu pružim priliku za to.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sony 
To o čarkanju, više pripisujem ženama. Dosta muškaraca voli da ih kopira, kako bi dominirali partnerom.

Što se tiče udaje, slažem se, treba se jednom pravo udati/oženiti. Tu faktor najviše igraju godine, jer ako se dvoje uzmu mladi, šanse za razvod su (daleko) veće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
To o čarkanju, više pripisujem ženama. Dosta muškaraca voli da ih kopira, kako bi dominirali partnerom.

Što se tiče udaje, slažem se, treba se jednom pravo udati/oženiti. Tu faktor najviše igraju godine, jer ako se dvoje uzmu mladi, šanse za razvod su (daleko) veće.

E da te zamolim nesto. Nemoj da generalizujes vise, ko Boga te molim. Dobicu napad  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@Brano

jel tebi zagoreo rucak malo a?
Relax woman...desava se... Smile Smile

i jel bi stvarno rasirila noge iz inata? Smile

@anea

« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 14:06:36 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
@Brano

Ti mislis da je to Brana pisala? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@Brano

Prvo, ne budi bezobrazan i ne obraćaj mi se na taj način
A kao drugo, ako nisi prepoznao Duška Radovića i knjigu Ženski razgovori, tvoj problem.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
I ja rekoh sta se desilo?! Smile

Izvinjavam se... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sony 

E da te zamolim nesto. Nemoj da generalizujes vise, ko Boga te molim. Dobicu napad  Smile

Nisam generalizovao, tebe mi Radovane, tebe mi Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 

Nisam generalizovao, tebe mi Radovane, tebe mi Smile.

Jesi Rumenka i iz fundamenta obrati paznju na ponasanje, jer sam fin i suptilan covek mogu na mestu da te ubijem  Smile Smile

Salu na stranu, molim te nemoj tako "to i to" znas i sam da svuda na svetu postoje varijacije na zadatu temu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sony 
Ok, mada je malo teško prebaciti misao u tread, a da pritom ne dođe neko i ne kaže ti da generalizuješ.

Rekao sam više, a ne sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:11:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.