Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste eksperimentisali sa istim polom?
Da
10%  (3)
Ne
26.7%  (8)
Da li je hvatanje za "grud" eksperimentisanje?
6.7%  (2)
Da li je hvatanje ispod struka eksperimentisanje?
10%  (3)
Ne, it's a sin!
0%  (0)
Ne, ja sam suvise velika riba za to.
3.3%  (1)
Razmisljala sam, ali nije bilo prilike
6.7%  (2)
Ne, it's a sin a ja sam nanovo rodjena hriscanka preko 35 godina.
10%  (3)
Da li je poljubac "s jezikom" eksperimentisanje?
13.3%  (4)
Ne, to je totalno gay!
13.3%  (4)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene više eksperimentiraju s istim spolom  (Pročitano 19436 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Sony 
To je klasičan primer žene "Neću da me vata za dupe, da mi radi ovo-ono, meni treba nežnosti", a kada nađu na muškarca koji je takav, onda im to smeta. Očigledno da ono "Žene ne znaju šta žele" je glavni motiv za jurenjem žene, ali jedno je sigurno - žene su nesrećne, i upravo tada su najsrećnije, jer za njih pravi smisao sreće ne postoji, da bi bile "u elementu" one moraju biti nesrećne, tako da mislim da taj "izlet u isti pol" je upravo ono da malo shvate šta je sreća, a ona u njihovim glavama, je jako kratkog daha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 35
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Stvarno , kako nazvati mladu ženu koja je u braku , a povremeno održava seksualne odnose sa devojkama i drugim ženama ? Verovatno je to posledica i činjenice da se danas manje plaše eksperimentisanja  nego pre 100 godina , na primer . Ili  njihovi muževi ne zadovoljavaju njihove potrebe ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Sony 
Stvarno , kako nazvati mladu ženu koja je u braku , a povremeno održava seksualne odnose sa devojkama i drugim ženama ? Verovatno je to posledica i činjenice da se danas manje plaše eksperimentisanja  nego pre 100 godina , na primer . Ili  njihovi muževi ne zadovoljavaju njihove potrebe ?

Ja mislim ni jedno ni drugo, već je današnja žena "puštena sa lanca", i smatra da je to ok. Eksperimentiše se kada imaš 15 godina, ne kada si u godinama kada treba da si 100% u elementu i da prepustiš svet mlađim generacijama.
Muževi su uvek krivi zar ne, nikada žene?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Tačno je ovo što je neko napisao da se žale zbog nedostatak nežnosti i da im je to često opravdanja za odluku da pokušaju sa ženama .  Postoje slučajevi kada se žale na nedostatak nežnosti , a u krevetu sa devojkom se razgoropade više od mnogih muškaraca . Mislim da je deo obrazloženja u tome da se neke stide da svojim muževima opišu svoje fantazije , i zato im je lakše da ih ostvare sa ženama . Neke maštaju da budu dominantne i zato im je jednostavnije da dominaciju ostvare nad drugom ženom nego nad muškarcem . Neke opet kažu da nikada nisu imale to iskustvo , da ih muškarci nikada toliko ne zadovolje i ako im se prvi put svidi , nastave i dalje .
Tu je sada teško napisati ko je više , a ko manje kriv . Ima i licemerja , naravno .
« Poslednja izmena: 19. Mar 2011, 10:54:06 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Da se frustracija prenosi preko monitora do sad bi vec izbila epidemija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Sony 
Evo imam teoriju. Ajd da odbacimo Anea-inu "Žene su biseksualne po prirodi" (ne kažem da je pogrešna teorija, samo da se skoncentrišemo na moju).
Dakle (većina) žena svoje emotivne probleme rešava - traženjem alternative. Problem je i dalje prisutan, samo ajd da ja pokušam da nađem supstitut koji će nekako da ima približan efekat: Npr. Devojka nema dečka, želi ga više od svega, nesretna je zbog toga, ali ako joj neko priđe u nameri da ga devojka primeti/ bude sa njim u vezi ona mu kaže "Ajd nosi se u PM!". Zašto? Pa ne treba joj baš on, ona želi nekog drugog. Zato muškarci retko prave prve korake jer treba devojka da im pokaže da ih ona želi. Primer 2 Imam drugarice na faxu, neke imaju, neke nemaju dečka. Pre neki dan su počele da pričaju kako su posetile sex šop da bi jedna od njih kupila dildo. Umesto da nađe nekog na faxu, ona svoje potrebe želi da zadovolji tako.
Slično je i sa ovim, devojka/žena ima problem u sexu, ne ume da ga reši, i naravno pribegava sexu sa istim polom, jer smatra da "Žena razume ženu". A zašto ne popriča sa svojim dečkom/mužem? Zato što  će je odjebati, i time ispasti stoka, ili će joj učiniti i ispašće pička.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia 

Moze biti i jedno i drugo.
Sta se ovi muskarci na temi nasli uvredjeni pa se pracakaju kao sharanchic  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
Umesto da nađe nekog na faxu, ona svoje potrebe želi da zadovolji tako.

...zato sto jedno iskljucuje drugo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Sony 

Moze biti i jedno i drugo.
Sta se ovi muskarci na temi nasli uvredjeni pa se pracakaju kao sharanchic  Smile

Jok, meni je ovo smešno.

Citat
Umesto da nađe nekog na faxu, ona svoje potrebe želi da zadovolji tako.

...zato sto jedno iskljucuje drugo?  Smile

Ako ti kažeš. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
pa odgovori na pitanje  Smile

zasto mora da se opredeli samo za jedno?

ako ona zeli dildo ili vibrator ili sta god, zasto to znaci da je "smenila" muskarca  Smile

zasto izvlacis takav zakljucak iz njenog postupka, to je pogresno i ti to znas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 7.363 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.