Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene trikovima tjeraju muškarce na prosidbu  (Pročitano 12394 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
eto, i da se nas dvojica složimo
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
Ok, ja nikad ne bih bila s nesigurnom osobom tako da zaista nisam kompetentna da dajem komentar na ovo.

Takodje .

Citat
Pa ako nisi protivnik, onda cemu podrzavanje tih spletkarenja i 'pogurivanja'. Mislim, zasto izmedju dobre i lose opcije izabrati losu? I zasto mislis da je samo zenina odluka kad ce zatrudniti? Nema to veze s duzinom veze ( Smile), tj ovdje ne pricamo o tim vezicama, to se podrazumijeva. U svakom slucaju ne slazem se s tom metodom, dokle god postoji ovih normalnijih u vidu pitanje-odgovor.

Vidis ,ja za razliku od vecine vas ovde uopste ne osudjujem zene koje spletkare ,niti zalim muskarce kojima je unisten zivot zbog tog spletkarenja . Jednostavno mislim da se takav muskarac i zena nadju i da je to trebalo tako . Ja nisam tu bitan faktor da to podrzim ili osudim .Svako ima svoj zivot i radi od njega sta zeli . Zasto da zalim nekog muskarca koji pristaje na tudje ucene ? Ili zasto da osudjujem tu istu zenu koja samo zeli neku vrstu sigurnosti i dete ? Na kraju kad realno sagledas ,to je zelja svake normalne zene .E sad ,sto neka ima drugaciji put ostvarivanja cilja od mog ,ne znaci da ja imam pravo da je osudjujem .
Ne mislim da je samo zenima odluka kad se ostati u drugom stanju,nisam to nigde rekla .Trudnoca bi trebalo biti zajednicka odluka ,kazem trebalo bi ,a ako nije ,ni to nemam pravo da osudjujem .

Citat
I zasto bi ijedna zena bila s muskarcem za kojeg sumnja da se igra s njom i da nema ozbiljne namjere?

Ne znam iskreno ,verovatno zbog toga sto su isti ...valjda je to zato . Smile

Citat
Што све схватраш као такмичење мушкарца и жене? Smile

Da ,ovo si lepo primetio . Nemam pojma ,hmmmm....verovatno ne volim kad se osudjuju zene ,a velicaju muskarci .  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 21:49:48 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Aaaaaa dokle vise sa kvazi ''ja ne osudjujem'' tolerancijama ...Bljuv!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Aaaaaa dokle vise sa kvazi ''ja ne osudjujem'' tolerancijama ...Bljuv!

pa to ti je kada vidiš da te svi osporavaju, pa menjaš ploču...  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat
Vidis ,ja za razliku od vecine vas ovde uopste ne osudjujem zene koje spletkare ,niti zalim muskarce kojima je unisten zivot zbog tog spletkarenja . Jednostavno mislim da se takav muskarac i zena nadju i da je to trebalo tako . Ja nisam tu bitan faktor da to podrzim ili osudim .Svako ima svoj zivot i radi od njega sta zeli . Zasto da zalim nekog muskarca koji pristaje na tudje ucene ? Ili zasto da osudjujem tu istu zenu koja samo zeli neku vrstu sigurnosti i dete ? Na kraju kad realno sagledas ,to je zelja svake normalne zene .E sad ,sto neka ima drugaciji put ostvarivanja cilja od mog ,ne znaci da ja imam pravo da je osudjujem .
Ne mislim da je samo zenima odluka kad se ostati u drugom stanju,nisam to nigde rekla .Trudnoca bi trebalo biti zajednicka odluka ,kazem trebalo bi ,a ako nije ,ni to nemam pravo da osudjujem .

E jebiga sad.
To je isto kao kad bi rekla: ja zelim da budem predsjednik drzave, ali zeli i mali djokica i sad; ja sam posteno krenula i posteno pokusavam da dodjem do vrha, a mali djokica je krao, lagao i ubijao da bi se progurao i ko sam ja da njega osudjujem i njegove nacine postizanja cilja koji dijelimo?

Ok, treba zazirati od osudjivanja ljudi, ali neke situacije su jasne kao dan i neki put je prosto odlika zdravog razuma da osudis neki postupak.

Citat
Ne znam iskreno ,verovatno zbog toga sto su isti ...valjda je to zato . Smile

Ne valja  Smile
Jer da je tako, zasto bi zena htjela da zatrudni i da se uda ako nema ozbiljne namjere?  Smile

otfikaren (unakažen) deo post-a  - obratiti se Goi.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 22:51:46 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
E jebiga sad.
To je isto kao kad bi rekla: ja zelim da budem predsjednik drzave, ali zeli i mali djokica i sad; ja sam posteno krenula i posteno pokusavam da dodjem do vrha, a mali djokica je krao, lagao i ubijao da bi se progurao i ko sam ja da njega osudjujem i njegove nacine postizanja cilja koji dijelimo?

E jbga ti Ceso - ti poredis ubijanje kao sredstvo ostvarivanja cilja ,a ja nesto sasvim drugo ...

Citat
Ok, treba zazirati od osudjivanja ljudi, ali neke situacije su jasne kao dan i neki put je prosto odlika zdravog razuma da osudis neki postupak.

Naravno da treba ,svako ima svoje razloge i nikad ne znas zasto je neko nesto uradio . A najlakse osuditi ...
Odlika zdravog razuma jeste da kazes ''nikada ne znas sta ti zivot sprema - nikada '', ako mene pitas .

Citat
Jer da je tako, zasto bi zena htjela da zatrudni i da se uda ako nema ozbiljne namjere?  

Nisam to ni rekla . Smile
Ukratko - ne vidim da je zena koja spletkari mnogo gora i za vecu osudu od muskarca koji se zabavlja sa tom istom zenom ,s njom spava ,u vezi su ,provode vreme ,a nema ozbiljne namere .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat
E jbga ti Ceso - ti poredis ubijanje kao sredstvo ostvarivanja cilja ,a ja nesto sasvim drugo ...

pa poenta je ista - prevarom postizes neki cilj. zasto mislis da je glupo osudjivati takve stvari kad one jesu za osudu u svakoj situaciji, bilo da sam ja to uradili ili ti ili mali djokica

Citat
Naravno da treba ,svako ima svoje razloge i nikad ne znas zasto je neko nesto uradio . A najlakse osuditi ...
Odlika zdravog razuma jeste da kazes ''nikada ne znas sta ti zivot sprema - nikada '', ako mene pitas .

pretjerujes .. rekla sam da se slazem da treba zazirati od toga, ali u nekim situacijama i neke situacije su za osudu bez obzira sta te navelo da to uradis i bez obzira ko je to uradio. ti mislis da ne treba osudjivati te postupke jer se moze to sutra tebi desiti?

Citat
Nisam to ni rekla . Smile
Ukratko - ne vidim da je zena koja spletkari mnogo gora i za vecu osudu od muskarca koji se zabavlja sa tom istom zenom ,s njom spava ,u vezi su ,provode vreme ,a nema ozbiljne namere .

Ok, ali ne mozemo ti i ja znati sve te pojedinosti kao sto je npr,koliko je neko ozbiljnih namjera (mozda je ta zena ludaca pa oce da se uda s 25 npr)? I u svakom slucaju i bez obzira na okolnosti, zena koja radi te vrste spletkarenja je kreten koji sebe ne postuje. Mozda je i taj muskarac sto puta veci kreten od nje, ali stoji da je zena ta koja je napravila taj kretenski potez-da zatrudni da bi se udala.

« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 22:52:48 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
WarBoss i Cesarica... malo iskulirajte.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

tema:

postoji razlika izmedju spletkarenja (kao sto je fatati na trudnocu npr) i 'pogurivanja'. ovo drugo mi je okej dok ne podrazumijeva mentalno puzanje pod necijim nogama.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 22:53:41 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
tema:

postoji razlika izmedju spletkarenja (kao sto je fatati na trudnocu npr) i 'pogurivanja'. ovo drugo mi je okej dok ne podrazumijeva mentalno puzanje pod necijim nogama.

U potpunosti ,ali potpunosti se ja slazem . Smile Smile Smile

Ceso - svaka cast za konstruktivnu raspravu ,vidi se da si civilizovana ,obrazovana i da rasturas strane jezike  .Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.