Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene trikovima tjeraju muškarce na prosidbu  (Pročitano 12310 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Znam samo da se uvek na žene koje vole malo da ''poguraju'' stvar gleda kao na očajnice, iako to nikako nije u svakom slučaju opravdano.

Nekako je ustaljeno da muškarac donosi odluku i inicira zajednički život i brak. Na ženi je samo da se složi sa tim ili ne, faktički kad se njemu digne...  Smile Ne kažem da treba da ga nekim ne znam kakvim metodama tera na bilo šta ili manipuliše, ali kao što kaže Munka - je li hoćeš ili nećeš, izjasni se i vozdra.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat
Ako ja nekoga(ko ne zna sta zeli ) nateram svojim postupcima da se prihvati neke odgovornosti ,u kojoj ce i njemu biti bolje i lepse ,ne mislim da sam nesto lose ucinila .

A ti znas kako ce nekom biti?  Smile

Ne znam, ja se nikad ne bih usudila da odlucujem za druge osobe, narocito da procjenjujem u njihovo ime.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Nema pravo , ne moze da me neko natera na ono sto necu.

Lolana ko su te zene koje odlucuju sta je dobro za nekog sta je lose ?
Ako neko ne zeli da se ozeni ti ga sutnes i nadjes nekog ko hoce.

I zadnje.Zena moze da predlozi brak,ja ne smatram to pateticnim.Ako si sa nekim dovoljno dugo..sto da ne predlozis ???
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Ne mislim da su zene koje silno zele da se udaju ocajnice .Normalno je hteti da imas svoju porodicu i obaveze koja ona nosi . Mislim da veci problem imaju zene koje ne veruju u brak kao instituciju .

ne mislim ni ja. mislim da su očajnice one koje razmišljaju onako kao ti, što si iskazala u pretposlednjem postu.

Citat
li recimo neki koji kaze da mu je zena unistila zivot .To ti odmah govori da je takav nesposoban da uzme svoj zivot u svoje ruke i vrlo pogodan za manipulaciju ,a takvi karakteri ne privlace zene ,zar ne ?!

Namerno zatrudneti, neplanirano (ima načina, najčešće preskakanjem pilule) je uništavanje nekoga. Totalni poremećaj života i svih planova. Ne radi se o sposobnosti, već o želji. Ako muškarac ne želi, ne treba ga "prevariti" na taj način, jer je to potez iskompleksirane jadnice.

Citat
Nemam nista ni protiv zena koje dodju iz provincija ,pa se udaju za nekog iz metropole . I kako moze zena da unesreci muskarca ,pa ne stavi mu pistolj na glavu i kaze ''zeni me odmah sada ''?!

nemam ni ja, ali protiv ovakvih vidova prevare imam sve !

Citat
Ako ja nekoga(ko ne zna sta zeli ) nateram svojim postupcima da se prihvati neke odgovornosti ,u kojoj ce i njemu biti bolje i lepse ,ne mislim da sam nesto lose ucinila .

kakvo je ovo pravdanje ?!?! da li si ti normalna ?! pa ako tako razmišljaš, bolje i lepše će mu biti samo što dalje od tebe i tebi sličnih
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 21:03:04 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ne znam, meni deluje da su ''pogurati'' i ''spletkariti'' 2 sasvim razlicita pojma...Ovo iz teksta mi spada u splekte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat

A ti znas kako ce nekom biti?  Smile

Ne znam, ja se nikad ne bih usudila da odlucujem za druge osobe, narocito da procjenjujem u njihovo ime.

Pa kad si sa nekim malo duze ,probali ste cari zajednickog zivota ,vidis da sve lepo tece - ne vidim razlog da se ne zauzmes za tu vezu ?! To sto je neko manje odlucan i ne zna sta zeli ,bas super - tu je uvek onaj odlucniji koji zna sta i kako . Ja kao jedna neodlucna osoba mogu da kazem da bi mi bas prijao jedan odlucan muskarac koji zna sta zeli i kako da to ostvari .

Jasikasi - ne potcenjum tvoje godine i iskustvo ali zaista nema nikakvog smisla da se ti i ja raspravljamo . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Taj Jasikasi razmišlja normalnije od tebe...  Smile

iskreno prezirem "udavače"... one kojima je cilj - udati se, ne zato što nekoga voliš, ne zato što želiš život sa njim, već zato što ti mama i tetke zanovetaju a komšiluk šapuće...

Da li je cilj braka - brak, udaja, svadba, ili želja za brakom treba da se razvije iz veze i razumevanja i naravno - ljubavi ?!

ali neeee.... on nije siguran, ali ja ću da mu pomognem da odluči, zatrudneću. Ima li ogavnijeg i sebičnijeg postupka ?!

P.s.

U pravu si, nema smisla da trošim vreme objašnjavajući jednoj primitivnoj seljančici da beba treba da bude plod želje i ljubavi, a ne prevare samo da bi se udala...
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 21:12:16 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

I za tebe vazi isto - sad sam tek obratila paznju na tvoj potpis ,nema smisla zaista ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat
Pa kad si sa nekim malo duze ,probali ste cari zajednickog zivota ,vidis da sve lepo tece - ne vidim razlog da se ne zauzmes za tu vezu ?! To sto je neko manje odlucan i ne zna sta zeli ,bas super - tu je uvek onaj odlucniji koji zna sta i kako . Ja kao jedna neodlucna osoba mogu da kazem da bi mi bas prijao jedan odlucan muskarac koji zna sta zeli i kako da to ostvari .

Pa sve je to uredu, ali ja bih uvijek imala crv sumnje - ako on cak ni poslije tog zajednickog zivota ne bi htio da ide korak dalje, onda sigurno da ima razlog i ne bih ga tjerala iz principa. Ne bi mi ponos dopustio eto  Smile
Mislim, zasto fraer koji je kao sretan sa mnom i kao zivimo skupa i sve kul ne bi htio i da se ozeni ako je vec sve tako uredu?

Vec sam na pocetku rekla; kad bih vidjela da sam u takvoj sitauciji, lijepo bih ja njega zaprosila pa oce, nece, ne mora. Zar nije iskrenije i postenije da pitas direktno nego da fatas na neke ljubomorne ispade ili jos gore, trudnocu?

S tim u vezi, mislim da je radulac u pravu kad kaze da muskarcima i jeste unisten zivot ako zena namjerno i kontra njegove volje ostane trudna. TO je klasicno nepostivanje njegove odluke i ja da sam musko bila bih itekako ljuta i osjecala bih se prevarenom.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1800
Marriage is a wonderful institution, but who wants to live in an institution?  Smile

je li hoćeš ili nećeš, izjasni se i vozdra.

šta vozdra?
Misliš ako neće odma' onda se razilazite ili...

-Dragi, oćeš li ti mene da ženiš sutra ili...
-Dušo, novembar je, aj bar da sačekamo na leto kad bude lepo vre-
-Vozdra...

Smile
A kad muškarac zaprosi ženu i ona kaže da bi da sačeka, onda se po default-u očekuje od muškarca da kaže "ok, kako ti kažeš" a ne "vozdra"... tako je bar u filmovima  Smile

Što se mene tiče, ja zaista ne znam više šta da mislim o braku... Inače negujem tradicije ali bih rado živeo sa nekom koju nisam oženio i koju ne nameravam da oženim... Sam čin dokazivanja ljubavi i vezivanja putem ženidbe mi deluje izveštačeno i besmisleno. Al dobro, to sam samo ja.  Smile

Što se ženskih trikova tiče, to je jadno... nemam uopšte neki konstruktivan komentar na to, jednostavno je... retardirano...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.221 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.