Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene češće razmišljaju o hrani, nego o seksu  (Pročitano 19662 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Nisam ni rekla da je to must karakteristika, citaj, ali kazem da mi NIJE jasno zasto je to plus, zasto bi to uopste bilo toliko bitno da zavredni neki plus ili minus, koji je sad to faktor u celoj prici...necija ishrana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
smatram nekulturnim gledati šta neko drugi jede, gledam samo svoj tanjir
jeste nekulturno gledati u tudj tanjir... nisam rekao da nije... rekoh samo sta ne volim
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nisam ni rekla da je to must karakteristika, citaj, ali kazem da mi NIJE jasno zasto je to plus, zasto bi to uopste bilo toliko bitno da zavredni neki plus ili minus, koji je sad to faktor u celoj prici...necija ishrana  Smile
Jednostavno ne volim takve osobe, smatram da preteruju sto se tice hrane i da ne umeju ni da se nahrane pravilno a to ne volim. Rekoh vec da nije toliko bitno ali mi je + ako devojka ume da "fino" jede  Smile

BTW To sto umeju da jedu ne znaci da jedu ogromne kolicine hrane i izgledaju kao svinje Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 15:51:11 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
pa jesi reko da ne voliš kad jede zeleniš... znači gledaš šta jede... znači nekulturan si
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Sta znaci ''meljava''?
meljava-kenjkava isto mu doše.. bem li ga ona koja melja kad jede...

u principu ti koji su kenjkavi sa hranom su kenjkavi i u ostalim stvarima, nebitno dal muško dal žensko...

Ovo je takva glupost da to nema nigde  Smile Mozda je to vazilo za vreme kad si morao da pojedes celog jelena da bi preziveo zimu i surove prirodne uslove i da ne bi bio ''kenjkav'' za zivot u tim uslovima, danas to takve veze sa zivotom nema  Smile

Što je glupost?  Smile Nije ovo nikakva teorija ni veza sa kamenim dobom.Moj zaključak na osnovu iskustva... E sad more bit da se meni potrefilo tako, ali ponavljam: većina ljudi koji jedu kao da ih neko tjera, meljaju sa hranom, kocku čokolade pojedu iz 4 puta, ne jedu iz pekare i slične stvari, su u principu takvi i u ostalim stvarima.. kme, nja... ne kažem da si ti takva, kažem kakvo je moje iskustvo...

IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
pa jesi reko da ne voliš kad jede zeleniš... znači gledaš šta jede... znači nekulturan si
izvini, jesam nekulturan
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Jednostavno ne volim takve osobe, smatram da preteruju sto se hrane i da ne umeju ni da se nahrane pravilno a to ne volim. Rekoh vec da nije toliko bitno ali mi je + ako devojka ume da "fino" jede  Smile

BTW To sto umeju da jedu ne znaci da jedu ogromne kolicine hrane i izgledaju kao svinje Smile

Pa to mi nije jasno, sta ti ima da ne volis sto neko drugi ne ume(ili ne zeli) da se nahrani ''pravilno''(sta god to znacilo), i sta to uopste govori o osobi? I opet se vrtimo u krug, procitala sam i prvi put kad si napisai da ti je to plus ali da ti nije bitno a ja opet kazem da mi nije jasno zasto je to plus/pozeljna karakteristika/stagod.

Za ovo zadnje nisam ni mislila tako, ali isto tako to sto neko jede kolicinski malo ne mora da znaci da taj neko ne ume da jede...I sta znaci uopste ''umeti'' jesti, sta tu ima da se ume? Smile

meljaju sa hranom, kocku čokolade pojedu iz 4 puta, ne jedu iz pekare i slične stvari,

Ne hraniti se u pekari je losa stvar i predstavlja losu naviku u ishrani, ne kapiram ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
pa kao ako jedeš iz pekare i sličnu brzu hranu onda to kao govori o tebi da živiš brzo, da si hitar i žustar... ma pusti, skroz nebitno  Smile

a ti marko brate mislim stvarno jebote, gledaš kod žene šta jede e?! eeee?!?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Ma uredu, haj, mada ne vidim šta je tu pretjerano nezdravo u odnosu na ostatak našeg "zdravog" života...

Govorio sam o cjelokupnom odnosu ljudi koje sam ja sretao: joj fuj ovo, joj fuj ono, kako možeš jesti ovo, ja ne jedem ono.. meni se gadi to i to... Znaš na koje tipove ljudi mislim? U to mi se nekako i uklapa "ne jedem u pekari"

Stavih smajli  Smile kad sam rekao da si i ti takva, znači više kroz zajebanciju... Ne ocjenjujem tebe na osnovu jedne tvoje rečenice...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Pa to mi nije jasno, sta ti ima da ne volis sto neko drugi ne ume(ili ne zeli) da se nahrani ''pravilno''(sta god to znacilo), i sta to uopste govori o osobi? I opet se vrtimo u krug, procitala sam i prvi put kad si napisai da ti je to plus ali da ti nije bitno a ja opet kazem da mi nije jasno zasto je to plus/pozeljna karakteristika/stagod.

Pa objasnio sam, smatram da preteruju sto se tice toga i to mi se ne svidja. Rekoh vec da sam imao jednu sto je za obrok jela integralne stapice. Nisam mogao ni da je izvedem negde ili da ja uzmem nesto da jedem a da se ne pozali na nesto sto se tice hrane i da prica kako ona to "nece i ne moze da jede i da joj je to mnogo". Nikada joj nisam prigovarao (nek jede sta hoce sto se mene tice) i nije bilo toliko bitno u toj nekoj prici (lepo smo se slagali ovako) ali to su neke male stvari koje smetaju Smile

I sta znaci uopste ''umeti'' jesti, sta tu ima da se ume? Smile

Nema veze sa kolicinom pa cak toliko ni sa vrstom hrane, jednostavno ima veze sa cinjenicom da ce takve devojke pre piti vodu po ceo dan nego lepo sesti i pojesti fin obrok (npr tanjir graska i parce kuvanog mesa). Malo ih je takvih (srecom) ali ima ih

E da, ne smatram da si ti takva  Smile

a ti marko brate mislim stvarno jebote, gledaš kod žene šta jede e?! eeee?!?  Smile
Ne gledam, samo primecujem. Ako si stalno sa nekim tesko je ne primetiti i to nema veze sa "gledanjem u tanjir" Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.