Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene češće razmišljaju o hrani, nego o seksu  (Pročitano 19668 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.45
mob
I-mate 30 Pro
Prije nekoliko mjeseci sjedim ja u čekaonici kod doktora i slušam razgovor  dvije žene.  Kaže jedna,  kako pred mužem ne treba puno jesti, jer muž ne treba da vidi koliko mu žena jede.  Smile Smile Smile Smile

da, da...cula sam za to  Smile

a ova druga se u sebi misli :"aha, zato tvoj muz dolazi kod mene 4 puta nedeljno na seks i na rucak"  Smile  Smile

Surovo ...boli.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Stvarno ne kontam zasto se odmah ide tom nekom linijom manjeg otpora i odmah se ide nekom logikom da zene to rade da bi namerno bile drugacije, da bi namerno skretale paznju na sebe, da bi se namerno prenemagale. Smile

Ti imas legitimno pravo da jedes sta zelis, i da preskaces pekare ili pecenjare. Isto tako, tom logikom, kome se ne svidja neka ne gleda niti jede sa tobom.

Pa o tome se radi, sto uopste mora da se dolazi do stadijuma ''Jaoj ja ne mogu da gledam sta ti jedes'' Smile To samo znaci da je tebi bitno sta taj drugi trpa u sebe, a to mi ni najmanje nije jasno. Zato kazem da mi prosto neke stvari na ovoj temi...nisu jasne uopste... Tipa da se to uzima kao neki kriterijum koji ce ti biti plus ili minus kod druge osobe  Smile Znaci neko mi se svidja jer je pametan, duhovit, super je prema meni i odlicno se slazemo, dobar je covek, ima milion drugih kvaliteta, ali ne ne ne, ne svidja mi se sto se hrani pretezno Dzankom, uzasno mi smeta, ne volim takve muskarce...Mislim..gde je logika Smile

Ne brini se, ako ja ne volim takve devojke ima ko voli  Smile

Ja se ne brinem nista samo pokusavam da provalim meni potpunu misteriju, ali 'ajde  Smile  Da ne ulazimo sad u licne navike sto se ishrane tice, to u zivotu nikad ne komentarisem drugoj osobi.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 19:02:52 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Stvarno ne kontam zasto se odmah ide tom nekom linijom manjeg otpora i odmah se ide nekom logikom da zene to rade da bi namerno bile drugacije, da bi namerno skretale paznju na sebe, da bi se namerno prenemagale. Smile

Pa jednostavno tako izgleda Smile Nije to nesto sto smeta na duge staze al svakako ume u trenutku da bude smesno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
To samo znaci da je tebi bitno sta taj drugi trpa u sebe, a to mi ni najmanje nije jasno
Nije mi bitno, vec sam objasnio zasto mi smeta ali tesko je shvatiti kada se povrsno cita ili kontrira Smile

Citat
Ja se ne brinem nista samo pokusavam da provalim meni potpunu misteriju, ali 'ajde
Salim se malo Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Dobro da preformulisem, posto se ovde sve shvata bukvalno : Nije mi ni najmanje jasno zasto bi nekome smetalo to kako se neko drugi hrani  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Sama si rekla Smile Zbog kenjkanja Smile

IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.45
mob
I-mate 30 Pro
Ma tu nema hemije pa se samo trazi izgovor... Smile

Najbolje je reci iskreno...ne palis me.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nije to nesto sto smeta na duge staze al svakako ume u trenutku da bude smesno Smile
Upravo to
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Sama si rekla Smile Zbog kenjkanja Smile

Ja to ne gledam kao kenjkanje uopste, jer shvatam sta znaci ''Ne mogu da pojedem mnogo'' i shvatam kojim ljudima je to kenkanje, ljudima koji gledaju po nekim svojim kriterijumima. Dakle ako za tvoje kriterijume neka riba jede malo ili sta vec, onda se samim tim ona prenemaze, sto nema apsolutno nikakve veze sa objektivnom situacijom vec samo sa nasim subjektivnim dozivljajem.

Kontam da moze da bude kenjkanje ako se to vecito spominje i potencira i kada uopste nema potrebe da se to spominje, tipa pricate o vremenu a ona spominje svoj spisak nepozeljnih namirnica i kolicinu iznad koje ne moze dalje :mrgeen:

Ali ne mogu da shvatim zasto je kenjkanje ako neko na miru jede kolicinu hrane koja mu i koliko odgovara Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2011, 19:17:43 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Po meni je kenjkanje kada devojka od 170cm i 60 kila pojede pletenicu za rucak i kaze da ne moze vise Smile Nema to veze sa subjektivnoscu nego sa zdravim razumom Smile

A vidjao sam takve i slicne scene hiljadama puta u svom zivotu  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.