Uhvate vanzemaljci Italijana,Francuza i Zemunca i ispituju ih i prvi je Italijan i pocne da im prica kako dolazi iz Italije i da imaju krivi toranj u Pizi i vanzemaljci ga roknu.sledeci je Francuz i on krene da im prica kako dolazi iz Francuske i da imaju Ajfelov toranj u Parizu i vanzemaljci ga roknu,dolaze do Zemunca i on kaze:"Znas brate ja dolazim iz Zemuna,a vanzemaljac ga prekine i pita:"Ozbiljno?Znaš Kizu?
kako se sisa zemunac? KRATKO I JASNO
Dosao Dorcolac kod Zemunca na zurku a Zemunac mu kaze: Ajde gajbe s moje gajbe :D
Zasto Zemunac vozi smart? Da bi mogao da izbaci oba lakta kroz prozor
Kako se zove teniski turnir u Zemunu? Znaci Open
Kaze riba zemuncu:Kako si ti lep,pa lepo obucen,pa lepo obrijan,pa lepa ti kosa,pa lepo mirishesh...I odvali joj zemunac shamar i kaze:Kome ti gej :D
Ulazi zemunac u restoran, uzima stolicu i seda za sto. Prilazi mu konobar i kaze: Gospodine! Pa ne mozete tu sedeti, to je svedski sto!Neka tebra, ustacu ja kad dodju ti Svedjani.....
STA SE DOBIJE KADA SE POLIJE ZEMUNAC VRELOM VODOM??? BATINE !!!! :D :D :D
Kako se zove zemunski deciji hor? KALIBRI !!! :D
Beleske jednog Americkog biznismena: "Juce sam pio sa Rusima, umalo nisam umro! Danas sam pio sa Zemuncima, bolje da sam juce umro!" :)))
KAKO SE DORCOLAC VRACA IZ ZEMUNA???? - NIZVODNO.....
KOLIKO ZEMUNAC MOZE DA URADI SKLEKOVA???? SVE!!!!!!!!
KAKO GLASI TURISTICKA REKLAMA ZA ZEMUN???? DODJITE U ZEMUN VAS AUTO JE VEC OVDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IZGUBIO SE MALI ZEMUNAC POSLEDNJI PUT VIDJEN U SUSKAVCU I AIR MAX-U, ODAZIVA SE NA BRATE!!!!!!!!!!
ZASTO U ZEMUNU NEMA VAZDUHA? SVE SU STAVILI U AIR MAX!!!!!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.