Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:55:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zemljotres u Srbiji - 2:00  (Pročitano 48969 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Poslednji potres je bio pre nesto vise od 1h:

2010-11-03   10:13:33.0
1hr 15min ago   43.50    N     20.90    E     2   2.3    SERBIA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Dopunila sam gornji post, 30. aprila je bio, 1999. Evo i nesto relativno  novo 2, 8 Rihtera jutros u 9 i 25, nije se osetio  u Bg.
Mislim da je zemljotres bio i pre bombardovanja,sad ne secam se kad ali znam da se desio u 00:15h. Smile
Fotku sto su stavili... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One
Ajde posto se toliko upirete da objasnite kako zemljotres i nije bio toliko jak, to objasnite i porodici nastradalih.

Jbt, ne vidim ama bas nikakvu potrebu za price tipa: nije bio jak, ja junacina nisam ni osetio, otvorio oci skontao da ljulja i vratio se da spavam itd...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
i u sarajevu se osetilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 
Нити грми, нит' се земља тресе,
Нит' удара море у брегове,
Већ дијеле благо светитељи:

...
обрана је с животом скопчана.                                   
Све природа снабд'јева оружјем
против неке необуздне силе,
против нужде, против недовољства:

...
данас жеже што јуче њивљаше.

Citat
Ma bio je sigurno neki zemljotres za vreme bombardovanja...
ма то су само наши непријатељи испорбавали нове,софистициране,методе ''смиривања'' реметилачког фактора. Smile

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Hm... bilo je gore 1998. kada se citava kuca bukvalno pomerala za 30cm... plus su bipa dva jaka udara jedan za drugim..
Ovaj put se nisam trudila ni da ustanem iz kreveta...
Neuporedivo gore. Oktobra 1998 negde oko ponoći imao sam utisak da se kuća uvija oko same sebe, izvuklo me iz fotelje i tresnulo o zid, narod je izleteo iz kuća i noć proveo u tašmajdanskom parku. Ja sam se vratio da uzmem psa i baš tad je usledio drugi udar, malo slabiji od prvog.
I sećam se da sam pomislio kako Amerika sprema vojnu intervenciju što se ubrzo i desilo.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
Ajde posto se toliko upirete da objasnite kako zemljotres i nije bio toliko jak, to objasnite i porodici nastradalih.

Jbt, ne vidim ama bas nikakvu potrebu za price tipa: nije bio jak, ja junacina nisam ni osetio, otvorio oci skontao da ljulja i vratio se da spavam itd...  Smile

Ajd....sad...

Jedino sto ce od ovoga da bude je jos jedno sumiranje kako se u Srbiji ne postuju gradjevinski propisi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 3Gs
Nema pljački u području potresa

U Kraljevu nije bilo kriminalnih radnji, kao što su pljačke prodavnica i stanova, iako je taj grad bio u vanrednoj situaciji pogođen teškim zemljotresom, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Građani nisu prijavili policiji nijedno krivično delo, ali kako je to uvek moguće, pored pripadnika vatrogasnih i spasilačkih jedinica, na licu mesta su bili su i pripadnici Žandarmerije i Uprave policije, rekao je Dačić novinarima u Palati Srbija.

Oni su tamo poslati upravo iz razloga da se spreče eventualna izvršenja krivičnih dela u uslovima kada je pažnja usmerena na neka druga egzistencijalna pitanja, naglasio je ministar.

"Očigledno da u tom periodu niko nije ni zaključavao stanove pre nego što je izašao na ulicu", dodao je Dačić objašnjavajući da je tokom noćašnje posete tom gradu video ljude koji su noć proveli bukvalno na ulici.

"Ujutru u sedam sati, kada sam krenuo nazad za Beograd, video sam decu koja idu u školu. To je potpuno jedna različita atmosfera i različita percepcija svih tih događaja. Možda taj kraj nije očekivao tako jak zemljotres i ono što je još zanimljivo, zemljotres se jače osetio ka Beogradu nego južno od Kraljeva", napomenuo je ministar.

On je ponovio da je u zemljotresu koji je rano jutros pogodio šire područje Kraljeva poginuo bračni par Natalija i Siniša Stašić u naselju Grdica, dok je njihov sin koji je spavao u porodičnoj kući u prizemlju ostao nepovređen.

Lakše je povređeno oko 50 osoba, kojima je ukazana pomoć u kraljevačkom Kliničkom centru, rekao je Dačić i naveo da većih oštećenja kuća i imovine nema osim što su na nekim kućama popucali krovovi.

On je rekao da su na terenu posebne komisije koje će procenjivati štetu, kao i da li građani mogu da se vrate u kuće koje su oštećene tokom zemljotresa.

Ministar je rekao da su noćas na terenu bili specijalni timovi MUP-a Srbije za spašavanje ispod ruševina, ali da, na svu sreću, za njihovom intervencijom nije bilo potrebe jer niko nije bio zarobljen pod ruševinama.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Lego sam oko 1 i ništa nisam osetio, spavao kao top.
Kažu da se dobro osetilo ovde u Nišu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:55:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.