Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zemljotres od 8.9 rihtera u Japanu  (Pročitano 168250 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ma kako ne bi, zao ti jebote svakog stvora, da mu se ovo desava ni krivom ni duznom  Smile

znam sad ce da dodje njih 5 da mi izjavi kako je Srbima bilo u Jasenovcu .. i dok su nas bombardovali i ko zna sta sve ne... i slike iz biafre...  al nemojte, pliz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
meni iskreno nije jasan taj sistem postavljanja reaktora ... stavis nekoliko komada jedan pored drugog i nadas se najboljem ... koji idiotizam  Smile

pa jel nije logicno da budu udaljeni bar sto kilometara jedan od drugog jebem mu mater  Smile

Ja mislim(nisam siguran) da je to zbog toga sto je lakse i jeftinije kad je vise reaktora,"jedinica" prikljuceno na jedan ili dva glavna dimnjaka.
Znas one ogromne betonske dimnjake,prepoznatljive za nuklearke,ali i obicne termo-elektrane.Epa,posto oni mogu da sluze za hladjenje vise njih,onda se tako i povezuje.Jedan ospluzuje dva reaktora.Pa im je lakse da sve bude tu blizu.Zatim,tu su i postrojenja za obradu potrosenog goriva,pomocne sluzbe,skladista goriva... ko zna sta sve ima.

jednomrecju,ja mislim da je to zbog prakticnosti i manjih troskova.
Ti dimnjaci su najbolji za nuklearke,i vecina elektrana ih ima.Cak su se i u Cernobilju gradili,ali su izgradjeni do pola.Al stoje i dan danas tamo.

A lepo je cuti ovo da smo i mi poslali spasilacki tim.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2011, 13:21:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
e jadni Japanci  Smile

što Kineze ovo ne potrefi, njih ionako ima ko kusi i pasa, ne bi bila velika šteta  Smile

а и американце...тек ту нема штете Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
i s'a ce biti kad se meltdown zavrsi? gde ide produkt? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
što Kineze ovo ne potrefi, njih ionako ima ko kusi i pasa, ne bi bila velika šteta  

можда су ово Кинези наручили у склопу борбе против пренасељености ал се поштар зајебао за адресу?  Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2011, 13:56:48 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
 Smile

e jadni Japanci  Smile

što Kineze ovo ne potrefi, njih ionako ima ko kusi i pasa, ne bi bila velika šteta  Smile

а и американце...тек ту нема штете Smile

znao sam da ćeš da se javiš sa tim komentarom... kvota bila 1.2  Smile

Citat
ma kako ne bi, zao ti jebote svakog stvora, da mu se ovo desava ni krivom ni duznom

pa dobro al gledaj... Japanci mučni žive ionako na nekoj bednoj teritoriji, ostrvima u tom trusnom i vulkanskom pacifičkom pojasu... kroz istoriju su pretrpeli bezbroj cunamija, zemljotresa, tajfuna, vulkanskih erupcija... pa još i atomske bombe...

A Kinezi žive na na teritoriji 25 puta većoj i još ih ima 10 puta više i ni izbliza nisu preživeli katastrofe ko Japanci... i sad ti meni reci da bi ti bilo jednako žao.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2011, 13:29:08 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
pa da sigurno ima neki momenat isplativosti, ali nekako... kad je u pitanju nuklearka, sta moze biti previse skupo kad je u pitanju bezbednost?  Smile

nekako mi se cini da je ovo zajebancija sa bezbednoscu, ne znam ... uostalom to oni jelte znaju najbolje, ali deluje kao potpuni vic ... 6 reaktora jedan do drugog .. idi bre  Smile

sto se amera tice oni valjda nisu ulagali u nuklearke 40 godina, ako sam u toku .. tek sad se obama nesto premislja kao da li da pare odu u nuklearnu ili u manje opasne oblike energije  Smile

samo.. nece na njih ovakva katastrofa.. ko po pravilu ovakve kataklizme uvek desavaju tamo gde je sirotinja ili tamo gde zive normalni ljudi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
A Kinezi žive na na teritoriji 25 puta većoj i još ih ima 10 puta više i ni izbliza nisu preživeli katastrofe ko Japanci...

да не лупеташ глупости ево ти мало катастрофе коју су јапанци приредили кинезима Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Unit_731
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Ti baš nemaš smisla za crni humor a?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
pa da sigurno ima neki momenat isplativosti, ali nekako... kad je u pitanju nuklearka, sta moze biti previse skupo kad je u pitanju bezbednost?  Smile

nekako mi se cini da je ovo zajebancija sa bezbednoscu, ne znam ... uostalom to oni jelte znaju najbolje, ali deluje kao potpuni vic ... 6 reaktora jedan do drugog .. idi bre  Smile
Da,o tome sam i ja razmisljao,ali,sta ga znam... sto ti kazes-valjda gomila strucnjaka zna sta radi.
Pogotovu sto su Japanci u pitanju.Sumnjam da bi oni dozvolili sebi propuste.
samo.. nece na njih ovakva katastrofa.. ko po pravilu ovakve kataklizme uvek desavaju tamo gde je sirotinja ili tamo gde zive normalni ljudi  Smile
surova istina.  Smile Smile

i s'a ce biti kad se meltdown zavrsi? gde ide produkt? Smile
Zavisi od toga koliko ozbiljno bude.Ali verovatno ce deo materija otici u atmosferu
« Poslednja izmena: 15. Mar 2011, 14:19:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.