Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zemljotres od 8.9 rihtera u Japanu  (Pročitano 168457 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Nama kašljucanje zemlje od nekih 5 rihtera zada velike muke.
Zemljotres od 9 rihtera bi sravnjao sa zemljom sve u krugu prečnika od 100 kilometra oko epicentra. A velike štete bilo bi i u udaljenijim mestima. Izginulo bi stotine hiljada ljudi a oporavak trajao minimum 10 godina.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Apple 15
Da se ne lazemo... i ovde bi bilo sve sruseno, tako da je prava sreca sto je epicentar u okeanu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
tako da je prava sreca sto je epicentar u okeanu...
Ne sreca, nego manje zlo, mada, kad se pogleda snaga cunamija...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Apple 15
Cunami je dao bar neko vreme da se neki ljud evakuisu... na kopnu...nema tog odlaganja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Vidiš kako su se Ameri lepo evakuisali. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Cunami je dao bar neko vreme da se neki ljud evakuisu... na kopnu...nema tog odlaganja...
Sam potres kao potres  je razjebao one nuklearke i to mu je glavna steta a cunami je taj koji je nosio zivote, zasad, dok uranijum ne oplemeni atmosferu.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Vidiš kako su se Ameri lepo evakuisali. Smile
Pusti ti Amere, svaki povređeni i poginuli povećava bruto društveni proizvod.
A kod njih se uspešnost vlade po tome gleda.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
BlackBerry Torch
Niste badava sanjali Srbiju do Tokija Smile

Japanci su poseban narod. Jedini na zemljaskoj kugli koji se s pravom moze nazvati posebnim. Bio tamo, zivio tamo, ozenio se tamo  Smile vidio svojim ocima.

Svi ostali se mogu samo slikati, mogu samo sanjati da su "something fucking special".

@Anea, komplicirano je to oko njihova ucesca u II Svj. ratu, Manchuria i to. "Intervuirao" sam dobar broj onih koji su prezivjeli okupaciju Japana dok sam zivio na dalekom Istoku. Drzave: Kina, Koreja, Filipini, Singapur, Malezija, Tajland. Neka moja osobna furka...  Svi kazu da su zlocini bili nepojmljivi. Uzasni. Pogotovo spram zena. Ali ist tako Japan nije rusio ni unistavao. Osim dijela Kine dojam je bio da oni nisu imali namjeru ostati nego samo privremeno odrzavati. Koliko je to istina, ne znam? Rat je i tad i tamo, bas kao i kod nas, probudio najgore u ljudima. A i oni su ipak samo ljudi, na kraju krajeva... doduse malo savrseniji od svih nas drugih Smiley
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Vestacki zemljotresi

U poslednje vreme tj u poslednjih nekoliko decenija je prisutna US praksa u Svetu i to PLJACHKANJE preko zemljotresa. Zemljotresi se izazivaju veshtachki sa Haarpom i to tako shto se preko direktnih i VF reflektovanih talasa tachno snima pukotina u unutrahnjosti Zemlje na tachno odredjenom mestu ili mestima. Ta pukotina se izuzetno precizno (u milimetar) simulira na rachinaru i po velichini i po obliku i po dimenzijama. Rachinar automatski prorachunava sve neophodne pravce zrachenja, intenzitete zrachenja i naročhito vazhno - rezonantne frekvencije. Chitave ekipe se pripremaju za snimanje NAJGORIH slika a stanovnishtvo se na vreme evakushe neposredno pre zrachenog udara sa mikro talasima Haarpa. VF Haarp talasi mogu da prolaze kroz zemlju saglasno pulsirajucem obliku odn tzv obliku VF CHESHLJA tako da direkni i reflektovani talasi, snimljeni sa okolnim prijemnicima, izuzeno precizno određuju pukotinu (slichno kao Ultrazvuchni Sonar za otkrivanje podmornica). Nakon toga se izaziva zemljotres koji je kontroliz=san a broj zhrtava se na DESETINE, STOTINE ili chak Hiljade puta informaciono i lazhno uvecava. Sa zemljotresima se istovremeno postizhe vishestruk efekat:
- Unishtavaju se i zatrpavaju u napred sve pukotine koje bi u buducnosti mogle da budu uzrok stvarnih, prirodih Zemljotresa. Na taj nachin se znachajno pomazhe datom regionu poshto taj region postaje stabilan tj nema vishe pukotine i nema opasnost od zemljotresa.
- Vrshi se pljachkanje Evrope, Slovena (Rusije) i Latinosa preko slanja u Svet najruzhnijih slika i na osnovu velikog broja donacija i dobrovoljnih priloga. Na taj nachin taj region i US preko laži i TV pljachkaju Evropu, Slovene i Latinose i dele opljackana ogromna sredstva. Npr donaije za Haiti od strane samo Evrope su nekoliko milijardi Eura, a zemljotres na Haitiju je veshtachki i broj zhrtava je na stotine ili hiljade puta uvecan. Isti sluchaj će da bude i sa Japanom, a sve opljachkane donacije se ulazhu u nove tehnologije u US i Japanu.
Shto se tiche Nuklearnih elektrana i tu se radi o veshtachim i lazhnim odn kontrolisanim delovanjima vlasti pri chemu su male havaije kontrolisane i informaciono se uvecavaju tj lazhu na stotine puta. Na taj nachin se takođe pljachka pomenuti deo Sveta i istovremeno se uklinjuje strah u stanovnishtvo Japana tako da se iniciraju i pojachavaju istrazhivanja za druge oblike Energija naročhito Solarna i npr energije vetra. Ceo sistem je dugorochno plniran u podzemljima US i Japana i nameshten tachno u vreme posete predsednika Srbije, da bi se shto vishe zastrashili Sloveni tj Rusi i ostali. Veshtachi zemljotesi i havarije Nuklearki su najbolji nachin za najlakshe i najbrzhe efikasno pljachkanje kopnene Evroazije i juzhne Amerike.Sve pukotine se određuju tj mere u par sekundi, a i zmljotres je par dana, dok se opljachkani novac preko donacija meri u desetinama milijard dolara.Eto dokle ide Anglikansk zloba ipodlost.Itd
Nastavite vi detaljno - lazhi, lazhi i lazhi...
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.