Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Orobili mu stan, a policajci rekli da su to uradili Betmen i Robin  (Pročitano 1328 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ako je ovo i istinita ispovjest ...siguran sam da je neki genijalac "strucno" malo doradio citavu pricu Smile

Citat
- Pljačka se dogodila u julu 2009. dok sam sa porodicom bio na letovanju. Komšinica koja je obilazila stan javila mi je da je zatekla ispreturane stvari u jednoj sobi, ali da vrata nisu razvaljena već normalno zaključana. Odmah smo prekinuli odmor i vratili se u Beograd. Pozvao sam policiju i prijavio šta mi je sve ukradeno, kao i to ko je sve imao i mogao da dođe u posed ključa od mog stana - priča za “Blic” opljčkani Petrović

zasto bi neki lopov ... trebao da ima neciji kljuc..da bi otkljucao neka vrata..pokrao sto hoce ..i onda zakljucao vrata...  Smile

dobri lopovi ... to i radi tako...i na taj nacin ..

pre svega ..zato sto se na taj nacin malo kasnije otkrije da je pocinjena provala...

pa onda kad bude otkrivena provala...da bi se istraga usmjerila u neki drugi smjer..
u onaj smjer koji se cini  najocitijim i najsumnjivijim...
a to je ...da je provalu  pocinio neko ko je imao kljuc.... Smile

a to su prodice..prijatelji...i ostale bliske osobe..koje su mnogo puta bile u tom stanu...
u koje vlasnik stana ima povjerenje  Smile

a to sve lopovima daje dovoljno vremena da se rese ukradenih  stvari... i da zametnu tragove...
 ili da obezbjede sebi nekakve kvalitetne alibije i da usaglase i namontiraju pricu...i sl.pizdarije...

poligrafsko ispitivanje...moze da bude povrsno i prepuno gresaka pocinjenih od strane operatera...
recimo moze da se postavi  i neko visesmisleno pitanje .....
na koje moze da pase vise odgovora...i gdje sve i jedan odgovor moze biti registrovan kao laz ili istina...

x gresaka moze da se potkrade...pa da poligraf pogresi...
stvar je u operateru...a ne toliko u samom aparatu....
operater je taj koji treba da prepozna laz...cak iako je ni aparat ne registruje...

ovi sadasnji aparati...oni su uglavnom u nekom procentu..oko 98 % tacni..i pouzdani...
a onih 2 posto.... Smile
ma nisu to olosi  zajebali aparat..kao sto narod misli...kao oni zajebani..i to... Smile

nego su to greske koje je operater napravio...ili cak sam aparat...
i zato se poligrafska ispitivanja vrse  u nekoliko navrata...u nekoliko dana... Smile

mada da se ne lazemo puno  Smile 
 ima i takvih ljudi...koji mogu aparat da prevare...

eto... kod nas ovo sranje sto su sajpovci napravili..
jedan od trojice prvoptuzenih je nekoliko puta  "razbio" aparat....i svaki put je prosao...bez ikakve greske... Smile
a svi dokazi upucuju na njih..i cak su i pljacku priznali svi osim njega...  Smile
al' ...poligraf mu ne moze nista  Smile

i tako...po mom nekom ovom laickom misljenju... Smile
ovo je klasicno tipovanje... Smile
posao su uradili ljudi koji su imali dobre i pouzdane  informacije...kao i dobru podrsku...
vjerovatno od nekog olosa -komsije...
mada zbog para olako mnogi postaju olosi..pa i oni najugledniji ljudi... Smile
tako da...

a s obzirom koliko je vremena proslo od pocinjenog djela...
slucaj se nece nikad rijesiti ..ovako ciljno...
nema se tu sta vise istrazivati....

dok ti ljudi..koji su pocinili provalu... ne padnu na nekom drugom "poslu" ...
i dok se i ovaj slucaj s tim ne poveze...
netje biti resenja ovog slucaja... Smile

a na taj nacin se i inace resavaju ovako "davno" pocinjena kriminalna djela...
u kojima nije bilo dovoljno validnih materijalnih dokaza da se neko optuzi...

Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2016, 13:37:44 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.