Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: БГ: Полицајци организовали малолетничку проституцију  (Pročitano 5337 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Amen.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Alex smaraš kao kiša u ovo doba. Dosadan si, paranoičan, seješ strah i mržnju po forumu, nedosledan si samom sebi a ne nekima sa strane. Svaka čast onome ko te razume i podržava, ja to nisam. Niti ću ti dozvoliti da se baviš manipulacijama.

Nekome si možda interesantan, ja sam te odavno provalila i naravno da ti se to ne dopada. Ofc, budale i neuke možeš da voziš, mene ne.

Živi ti gde hoćeš, imaj zemlju gde god hoćeš, ali da me ubediš u to da si zadovoljan životom u inostranstvu, gde god da si, ne zanima me, to možeš samo da sanjaš.

Pa i ja sam bila tamo i znam šta znači ispunjen i zadovoljan čovek preko koji je postigao svoj cilj. A ti to svakako nisi. Zato batali me molim te i ne talasaj previše jer si u najmanju ruku smešan sagovornik, sa polovičnim informacijama, daleko od pravog ekonomskog stanja i zemlje u kojoj si a da ne pričam o zemlji iz koje si potekao. Mudro izbegavaš teme gde se očekuje konkrentno poznavanje iste, tako da si zemljače provaljen od mnogo ljudi ovde. Al ajde talasaj i dalje, ovo je forum (i to Srpski) niko ti ne može zabraniti. Uostalom, ko zna koliko imaš nostalgije za našom Srbijom kada visiš ovde od jutra do sutra.

Good luck with your sensation. Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
sta je vama bre da se na svakoj temi glodjete, aj malo chill  Smile

eno ima tema o tome kako je sve preko granice trulo i ogavno i da treba nasim ljudima oduzimati pasose kad predju nasu granicu, pa mozete tamo da nastavite  Smile

nemojte ovde akobogaznate, dosta je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
U pravu si, ja se unapred izvinjavam ako sam preterala ali me izludjuju pojedine izjave koje nemaju blage veze sa realnošću.

Evo, ja bar neću da produžavam ali samo zbog tebe  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
HTC One
Ne odnosi se ni na jednog forumasa konkretno - ovo vreme je dovelo do promena u ponasanju ljudi svuda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Bre Arijada, zašto tolike prozivke? Neću da branim čoveka ali ga razumem-kada žensko hoće da ga izvadi i meri sa muškarcem ovaj momentalno popizdi. Evo, čovek je banovan na neko vreme jer su mu izašli rogovi od tvojih prozivki.
Ruku na srce, uvek prva počneš, uvek.
Na svakoj temi...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Bre Arijada, zašto tolike prozivke? Neću da branim čoveka ali ga razumem-kada žensko hoće da ga izvadi i meri sa muškarcem ovaj momentalno popizdi. Evo, čovek je banovan na neko vreme jer su mu izašli rogovi od tvojih prozivki.
 Ruku na srce, uvek prva počneš, uvek.
 Na svakoj temi...

Stvarno covek poludeo a nije bio takav, nadjena mu slaba tacka tacka  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.