Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 21:59:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528198 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
ima dobrih stvari u ovom tendecioznom dokumentarcu. Najzanimljiviji deo o klapcima iz Lucifera: Smile

oni otvorenog uma mogu dosta da nauce. i nisam znao da su Josephovi stavovi jako bliski mojima kada je duhovnost u pitanju. Smile

simpaticno mi je ovo blacenje Jordana Mawella, Tsariona i David Ickea u 11 delu... Smile

pazi batice to su sve promoteri new age neki su tu nesvesno upali kao icke

inace u jednom delu ovog zeitgesta se kaze da problem nisu korporacije,bankari,vec monetarni sistem sto je komicno pa zar svima nije jasno od koga je taj monetarni sistem kreiran Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
A koja je razlika izmedju ljubavi "u sirem smislu" i musko-zenske ljubavi? Meni se nekako cini da je ljubav jedna ali izgleda da i njih ima vishe..... Smile

Sta ces izgleda da sam i ja neobrazovan dovoljno ....

Sve u svemu nek ti je sa srecom u tvojim borbama protiv NWO - one uvek izadju na dobro, kao i sve ostalo na kraju krajeva....

Венера није била симбол родитељске љубави или љубави према домовини. Само то сам хтео да кажем. И мени је интересантна античка митологија.  Smile

Хвала на лепим жељама, пашће тај систем лажи, нема му спаса.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
HTC One
Samo mi nije jasno sto ste se raspricali o nevaznim stvarima?  Smile

Kakav Lucifer/Satana, kakav Bog i religijske knjige? Jel vi diskutujete o realnosti i mogucnostima za promene, ili ste se posvetili ozivljavanju Ezopovog kulta, i Crkve Brace Grim?  Smile

Masonski obredi, magije i ostale gluposti  Smile Smile Smile

Razumem ja da ima teletabisa koji su smislili neke obrede, dali im oblik i simboliku i veruju da to nesto cini i proizvodi neko dejstvo... ali kakve veze ima ono sto neko tripuje sa realnoscu, mene to uvek buni u ovim diskusijama, zasto odete u nebitne analize?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Bosch ima centrifugu
Komentar je na mestu Cool.

Da se vratimo na temu ja jos uvek ne dobih odgovor na pitanje zasto je ideja predstavljena u filmu neostvariva?  Ili manje ostvariva od bilo koje druge buducnosti covecanstva.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia 
@Decky 999

Prvo da ti odmah kazem da sam se ja gadim kada vidim kako svet danas funkcionise. U svim Zeitgeist filmovima gde se govorlilo o tome koliko su drustvo i sistem losi ja se sa time potpuno slazem. Ali se zato ne slazem sa vecinom stvari koje Zeitgeist nudi kao alternativu. Pre svega se ne slazem sa time da ceo svet moze da zivi u ljubavi i toleranciji i da ima resursa za sve, a da sve sto treba da uradimo je da ih lepo raspodelimo.
Ljudi su se oduvek borili za zivotni prostor i resurse, i tako je i dan danas i tako ce i biti. Predvidja se da ce za 200 ili 300 godina na svetu biti 30 milijardi ljudi. Borba za resurse ce biti jaka kao sto je oduvek i bila. Sad pitanje je da li ja zelim da delim nesto sa detetom iz Afrike i da tako zajedno umiremo lagano ili ne zelim da delim i tako pustim njega da gladuje dok ja zivim lepo. Odgovor na to pitanje znamo i ti ja samo sto ti mozda ne smes to sebi da priznas.
To se zove prirodna selekcija. Ta surovost koju covek ima je ono sto nas je dovelo dovde i ako pokusamo da unistimo tu surovost u nama napredka nece biti, a svaki pokusaj menjanja prirode bilo cega se nikad nije zavrsio dobro. Ako vec vidis postojanje volje za moci kako onda mislis da ce ta ljudska potreba za moci biti zadovoljena ako svi budemo imali jednako.
Ja naravno ne smatram da je dobro to sto se ljudima naucna dostignuca daju na kasicicu, nisi smatram da je dobro to sto banke gospodare danas. Bas naprotiv, ja mislim da svet moze izgledati mnogo bilje i mnogo modernije vec danas, samo kada odredjene strukture u drustvu ne bi kocile napredak.

inace u jednom delu ovog zeitgesta se kaze da problem nisu korporacije,bankari,vec monetarni sistem sto je komicno pa zar svima nije jasno od koga je taj monetarni sistem kreiran Smile
Lepo zapazanje. Ljudi iz Zeitgeist pokreta se ili pave blesavi ili stvarno jesu. Sta oni misle da ce oni koji su stvorili ovakav monetarni sistem preko noci odustati od svojih namera da kontrolisu sve. Cak i da se unisti ovakav monetarni sistem oni koju su ga stvorili ce pokusati da stvore neki drugi sistem uz pomoc kojeg ce opet imati kontrolu.
Zmiju treba udaritu u glavu !
« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 10:30:21 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pošto ste se ispucali, da ja pitam nešto.

Kako će u tom novom svetu da funkcioniše prostitucija  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Pošto ste se ispucali, da ja pitam nešto.

Kako će u tom novom svetu da funkcioniše prostitucija  Smile

Превућићеш чип преко фискалне касе код своје "комшинице".  Smile Биће легализована дотад проституција и дрога, нема глава да те заболи.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mislim da ce biti po principu volonterstva
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
mislim da ce biti po principu volonterstva

Хвала на овом изузетном филму.  Smile

Биће и волонтерства. Нарочито јер брак и породични живот какав знамо неће постојати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Kako neće biti brakova? Zar neće da izađu u susret gayevima i njihovim zahtevima. Smiley

NWO, korišćen u negativnom kontekstu, obično podrazumeva: jednu vladu, jednu valutu (elektronsku), potpuna kontrola koja se treba ostvariti putem indetifikacionog čipa u kapitalističkim društvu, koja će sadašnjim moćnicima, pre svega ekonomskoj eliti, omogućiti da nesmetano vladaju eksploatišući obične ljude.

Zeitgeist govori o: jednoj vladi, novom društvenom sistemu bez novca u bilo kom obliku. Kako su protivnici čipovanja, teško da bi i sami to radili. Isto važi za ekonomske moćnike za koje nema mesta u novom sistemu.
To jeste novi svetski poredak jer teži drugačijem uređenju društvenih odnosa na globalnom nivou, ali ipak različit od onog koji žele današnji centri moći.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 21:59:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.