Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 16:42:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528138 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ja pravim ogromnu razliku izmedju onoga o cemu se govori u filmu koji je tema posto se inace bavi problemom iz drugacijeg ugla i bez fantazija... Alex Dzons ulazi u fantazije, sticem utisak da je njemu malo ovo sto se realno desava pa ima neodoljivu zelju da na racun toga zaradi ubacujuci neke fantasticne price i provlaceci ih kroz cinjenicno vec lose stanje, a samim tim osporava i ozbiljnost pravog problema i daje materijala da se svi ljudi koji vide sta se desava nazovu paranoicima i budalama zbog njega i slicnih njemu... trivijalizovanje sustine  Smile
Jako je lako pljunuti ga....ali zamisli da si ti u situaciji da mozes da direktno napljujes one koji ti kroje zivot,adrenalin tu radi opasno.Svestan si toga da ne mozes da ih pobedis,ali bi se ipak pomalo borio protiv njih....zajebano...razmisli kako bi tebi bilo Smile

A kakve to veze ima sa njegovim sumanutim idejama koje iznosi kada je smiren a ne kada se sretne sa njima pa dovikuje? Ja nisam rekao da se on nenormalno ponasa vec da ima teorije koje stete istini.
Nista on nije sam izmislio...ali on ocigledno ima muda da laje okolo o tome.Meni licno on izgleda kao dijabolik, ali to i dalje ne znaci da nije u pravu....kapish Smile

On je previse u pravu, ali ne u dobrom smislu... u pravu je za nekih 80% stvari ali kada doda svoji 20% tripova (koje svaki cvek uglavnom ima) to daje materijala da se sve sto stvarno znamo relativizuje i simeje.

Capisco?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ja pravim ogromnu razliku izmedju onoga o cemu se govori u filmu koji je tema posto se inace bavi problemom iz drugacijeg ugla i bez fantazija... Alex Dzons ulazi u fantazije, sticem utisak da je njemu malo ovo sto se realno desava pa ima neodoljivu zelju da na racun toga zaradi ubacujuci neke fantasticne price i provlaceci ih kroz cinjenicno vec lose stanje, a samim tim osporava i ozbiljnost pravog problema i daje materijala da se svi ljudi koji vide sta se desava nazovu paranoicima i budalama zbog njega i slicnih njemu... trivijalizovanje sustine  Smile
Jako je lako pljunuti ga....ali zamisli da si ti u situaciji da mozes da direktno napljujes one koji ti kroje zivot,adrenalin tu radi opasno.Svestan si toga da ne mozes da ih pobedis,ali bi se ipak pomalo borio protiv njih....zajebano...razmisli kako bi tebi bilo Smile

A kakve to veze ima sa njegovim sumanutim idejama koje iznosi kada je smiren a ne kada se sretne sa njima pa dovikuje? Ja nisam rekao da se on nenormalno ponasa vec da ima teorije koje stete istini.
Nista on nije sam izmislio...ali on ocigledno ima muda da laje okolo o tome.Meni licno on izgleda kao dijabolik, ali to i dalje ne znaci da nije u pravu....kapish Smile

On je previse u pravu, ali ne u dobrom smislu... u pravu je za nekih 80% stvari ali kada doda svoji 20% tripova (koje svaki cvek uglavnom ima) to daje materijala da se sve sto stvarno znamo relativizuje i simeje.

Capisco?  Smile
Si.... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Svaka čast.

Samo da vas sve obavestim-uskoro će Alex Jones da napravi dokumentarac o Chemtrails-ima i biće to informaciona bomba za mnoge.

jedva cekam...moja omiljena tema Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ali štos je u tome da si se ti zaglavio na jednom nivou gde si zaokružio stvari i "vidiš" samo dokaze za tvoju stvar (uverenje).
  Koliko dublje vezuješ verovanje za JA, ono što zovemo SEBE, toliko si zaglavljeniji u neznanju jer ignorišeš prirodne zakone promene,da je sve u menjanju (isključivo u korist onoga kome promena donosi individualno dobro ni na čiju štetu) jer mišljenje,uverenje,bilo šta, MOŽE da se promeni/koriguje i razmotri i ponovo SAMO i ISKLJUČIVO ako NIJE identifikovano sa JA opstankom.

Ukratko:
 Ako prestaneš da gledaš nepristrasno,kao individua koristeći intuiciju,mudrost u sebi, onda vidiš pristrasnim okom koje prati ono što misliočevoj trenutnoj logici odgovara. Želiš da zaštitiš "SEBE" , JA.
 Proučavanjem "SEBE" , odnosno laži koje nam se daju od malena (o tome ko smo i kakvi smo), na individualan način-doćićete do nečeg.Ako postoji bilo kakva korist na štetu drugoga, onda će se ta ista korist umešati i zamagliti vidik.
 Proučavanje sveta, posmatranje stvari oko sebe uz svesnost je mnogo teže zar ne? Možda, a možda i ne.
 Neko bi mogao reći:
 "Ali,ako ja nemam ništa u sebi o tome kako da radim ovo ili ono i kako da posmatram  kako ću onda znati?"

Nikad nećete saznati, dok ne počnete da gledate dušom.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nema svrhe da se prepiremo oko Alex Jonesa i njegovog rada.  Jedino da otvorimo oči, sa krajnjim ciljem da budemoslobodni i nezavisni od svake vlade,nadzora,regulacija,zakona i propisa.

Vlada je tu da nas zaštititi od nasilja a ne da garantuje "Slobode".

Peace.

« Poslednja izmena: 25. Maj 2009, 00:32:23 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ti si ustvari meni rekao da nisam dovoljno otovrenog uma i ne dozvoljavam sebi da verujem u ono u sta si ti kod Dzonsa poverovao. Ovo je isto kao kada vernik prica sa ateistom. Ja priznajem sve stvari koje se u veri mogu poklopiti i poklapaju se sa naukom, ali ne preko toga... a onda oni kazu isto potpuno sto i ti samo za svoju pricu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 Ponovo, prebrz si.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ponovo, prebrz si.

Jok, razumeo ja tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Sony xperia
Eto, razumese se ljudi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ponovo, prebrz si.

Jok, razumeo ja tebe  Smile
Moja poenta je da kroz razmenu ličnih mišljenja i informacija kao i kontraargumenata dodjemo do nečeg zajedno umesto što se ponašamo na naučen način-takmičarski (ko ima bolji izvor informacija,ko "zna" bolje i više...).
 Mi grešimo svi ali to mora tako,to je neophodno kako bi učili i razvijali se. Zato je zloupotreba nečijeg trenutnog neznanja ili nesvesnosti najružniji vid borbe,amoralan do srži,kukavičan do besvesti.
 Mi smo tu da učimo ko smo i šta radimo ovde kao i da tragamo za ljubavlju. Ako nije tako onda sam u dubokoj zabludi ali eto,dozvoljavam sebi da verujem u ono što osećam kao istinu pritom vodeći računa da ne bude na štetu ni ljudi,ni životinja,ni prirode. To onda mora biti dobro,apsolutan zakon prirode po mom osećanju je da na taj način radite pravu stvar šta god radili kao u onoj bajci kad lik sve što "..dodirne-pretvara u zlato...".

Dakle znamo da ima zlih stvari u svetu,znamo da ratovi mogu da budu sprečeni pa ipak se dešavaju.
 Kad je kod nas bio užas i glad i beda 90-94 a svet je uživao u Mtv-ju,techno žurke su bile svuda,zezanje...
 94-te,April,Ruanda: Milion ljudi ubijeno motkama,mačetama i noževima. Mediji mlako reaguju,UN se pravi da će nešto da uradi,Usa vlada blokira reakciju,mediji puni emisija za opuštanje masa,muzika,reklame,žurke...

Pogledajte medije: Pretrpani su zabavnim emisijama! Pretrpani su svim i svačim jer moraju da vam skrenu pažnju,moraju da urade sve da vas skrenu sa razmišljanja o bilo čemu.

Mi ljudi imamo božansku prirodu. Pogledajte kako nam se redjaju slike kad legnemo uveče? Nama je glava puna beznačajnih stvari. Kada bi samo imali pravu edukaciju ova planeta bi blistala.

Pogledajte sve te preslatke devojke na ulici koje žele da im se pridje ali misle da sve to treba da bude kao na filmu i  pogledajte momke koji ne znaju kako da to izvedu jer misle da moraju da budu jaki i posebni...
  Jakih 70% ljudi teško podnosi otvoren i spontan pristup. Mnogi nezadovoljni stanjem u kom se nalaze prinudjeni su na budjenje,nema druge.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ne razumete se ni medjusobno... hehe... "Zivotinjska farma" ... hehe....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 16:42:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.