Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 09:13:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528067 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ubode ga ti dobri Silvanuse nikad bolje... Smile
Zaista, svako od nas je svoj vrhunski autoritet i njegova volja je neprikosnovena. Sami smo odgovorni za sve odluke koje donosimo u zivotu, sve ostalo je svaljivanje krivice na drugoga i zelja da izbegnemo suocavanje sa sopstvenim demonima koji cuce u nama..
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
evo,konacno odgledah film...
moram odma da nabavim i addendum,sutra da ga odgledam...
necu jos uvek da komentarisem...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Svaka čast.

Samo da vas sve obavestim-uskoro će Alex Jones da napravi dokumentarac o Chemtrails-ima i biće to informaciona bomba za mnoge.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Svaka čast.

Samo da vas sve obavestim-uskoro će Alex Jones da napravi dokumentarac o Chemtrails-ima i biće to informaciona bomba za mnoge.

Meni su njegovi filmovi krs... jedino Obama Deception vredi, iako ima i tu gresaka i preterivanja ali ne krucijalnih... ali npr. Blueprint... a od toga se vec povraca bez problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Fabled enemies ja sasvim solidan. Lik ima problema sa egom pa mu filmovi cesto skrenu negde ni sam ne zna gde.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Deki,ume da bude i lična projekcija sopstvenog ega  Smile
Apsolutno se ne izrugujem jer sam lično imao (i) te faze.To je sve deo razvoja kad idete ka svesnosti a ja je želim kao davljenik vazduha i ima teških momenata kada se cela konstrukcija laži u koje sam verovao ruši,tada mi je bilo jako teško. To ti je ono kad se uzentuješ jer nemaš ništa validno za šta bi se uhvatio,ništa što bi te štitilo..Svako onaj ko se osvešćava zna kroz kakav špalir ludila prolazi Smile Kada radite deprogramiranje otpori u umu su tako snažni da prosečan čovek teško može da izdrži dalje ali ako ste hrabri,znajte da je sve u glavi i da će proći.Kroz život idite suzdržani od bilo kakvog nasilja (ljutnja nije nasilje),uporedjivanja,osude i podsmeha-hrabro i prepušteni instinktima i dubokoj intuiciji sa kojom treba biti u kontaktu. Samo Ego je taj koji se odvoji i misli da zna bolje. Mi nismo taj ego, MI smo nešto više od toga.

Alex Jones je vredan pažnje i po mom osećanju on radi dobru stvar za ljude. Da li greši? To neznam. Da li ima dobre namere? U to sam ubedjen.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ja pravim ogromnu razliku izmedju onoga o cemu se govori u filmu koji je tema posto se inace bavi problemom iz drugacijeg ugla i bez fantazija... Alex Dzons ulazi u fantazije, sticem utisak da je njemu malo ovo sto se realno desava pa ima neodoljivu zelju da na racun toga zaradi ubacujuci neke fantasticne price i provlaceci ih kroz cinjenicno vec lose stanje, a samim tim osporava i ozbiljnost pravog problema i daje materijala da se svi ljudi koji vide sta se desava nazovu paranoicima i budalama zbog njega i slicnih njemu... trivijalizovanje sustine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ja pravim ogromnu razliku izmedju onoga o cemu se govori u filmu koji je tema posto se inace bavi problemom iz drugacijeg ugla i bez fantazija... Alex Dzons ulazi u fantazije, sticem utisak da je njemu malo ovo sto se realno desava pa ima neodoljivu zelju da na racun toga zaradi ubacujuci neke fantasticne price i provlaceci ih kroz cinjenicno vec lose stanje, a samim tim osporava i ozbiljnost pravog problema i daje materijala da se svi ljudi koji vide sta se desava nazovu paranoicima i budalama zbog njega i slicnih njemu... trivijalizovanje sustine  Smile
Jako je lako pljunuti ga....ali zamisli da si ti u situaciji da mozes da direktno napljujes one koji ti kroje zivot,adrenalin tu radi opasno.Svestan si toga da ne mozes da ih pobedis,ali bi se ipak pomalo borio protiv njih....zajebano...razmisli kako bi tebi bilo Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Jako je lako pljunuti ga....ali zamisli da si ti u situaciji da mozes da direktno napljujes one koji ti kroje zivot,adrenalin tu radi opasno.Svestan si toga da ne mozes da ih pobedis,ali bi se ipak pomalo borio protiv njih....zajebano...razmisli kako bi tebi bilo Smile

A kakve to veze ima sa njegovim sumanutim idejama koje iznosi kada je smiren a ne kada se sretne sa njima pa dovikuje? Ja nisam rekao da se on nenormalno ponasa vec da ima teorije koje stete istini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 

A kakve to veze ima sa njegovim sumanutim idejama koje iznosi kada je smiren a ne kada se sretne sa njima pa dovikuje? Ja nisam rekao da se on nenormalno ponasa vec da ima teorije koje stete istini.
Nista on nije sam izmislio...ali on ocigledno ima muda da laje okolo o tome.Meni licno on izgleda kao dijabolik, ali to i dalje ne znaci da nije u pravu....kapish Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 09:13:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.788 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.