Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:58:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 529228 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N70

Jer je to u ljudima.  Pohlepa, zavist i zelja za kontrolom.

Ponoviću.

Čovek se ne rađa sa takvim osobinama.

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
 Ljudi su takvi kakvi su zbog straha da ne propadnu u bedi i sl. Mi jednostavno jesmo manipulisani 24/7.
  Sistem nas dohvati preko roditelja a posebno preko obdaništa i škola a kasnije i fakulteta gde postoji suptilno zaključavanje ljudi u levu hemisferu mozga. 90 posto takvih odlazi na visoke položaje i vodi zemlju. A o tome ko njih vodi drugi put...
  U svakom slučaju,predlažem svakom da ugasi tv,prestane da sluša vesti mesec dana i posmatra ljude i okolinu. Zaprepastićete se ako istrajete u čistom gledanju bez komentarisanja i zaključivanja. Samo posmatrajte i videćete vremenom sve više.

Poenta je da smo dobri ali imaju naše umove u koje nam ubacuju želje i potrebe(da da,dobro ste pročitali).
   Mi se jedino možemo osloboditi ako želimo i nikako drukčije medjutim,mnogo ljudi jednostavno ostane paralizovano od straha koji se pojavi prilikom preispitivanja stvari.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Samsung Galaxy S III
Mozda nije od goreg naglasiti da smo svi mi robovi sistema, od dece u vrticu, preko cistacice u opstini do ministra za finansije  Tako smo rasporedjeni, razbacani u zavisnosti od faktora srece, slucajnosti i nase snalazljivosti, tj sposobnosti ili nesposobnosti da budemo na nekoj drugoj poziciji locirani unutar .sis

Takodje smatram da treba naglasiti da se radi o vise sistema, jedan je recimo obrazovanja, drugi moze biti drustveno/socialni sistem, pa zatim sistem ljubavi, sistem ishrane, sistem zabave... Mada se svi oni mogu i moraju  svrstati u folder podsistema jednog ogromnog sistema zivota. Zivota kakav je po ustanovljenim kriterijumima osmisljen unutar savremene ljudse svesti, sa ciljem da odrzava ravnotezu na divnoj nam planeti inace bi sve otislo u q. Sa tim u vezi, neophodna je manipulacija masom jer masa ionako tezi kontroli!!!

Zapeta!

Ljudi i dalje imaju kontrolu nad svojim zivotom, u pogledu da su slobodni da odaberu drugo. Bilo to begstvo iz zivota ili begstvo od ljudi ili savremenog sveta npr.tehnologije. Jos uvek nemamo lance oko nogu, sem mozda one koje sami umislimo, te smo apsolutno slobodni da gospodarimo svojim telom, mislima i zivotom uopste.

Problem!..

..Se nalazi u tome sto su 80% (ako ne i jace) ljudi obicna STOKA  koja i ne zasluzuje nista bolje od zivota kakvog imaju(njima je neophodno da neko kaze sta da odaberu i kuda da idu). Dobro je dok se ta stoka kontrolise, manipulise i hrani jer upravo to je cini donekle zadovoljnom, definisanom i artikulisanom. Njihov mozak je podlozan manipulaciji, kontroli i uticaju. Prema tome, suvisno je lomiti koplja oko dimenzija pasnjaka njihove slobode i kvaliteta vode koju piju. Kao sto rekoh ne zasluzuju bolje!

sem toga.. obitavamo u vremenu gde su jos na snazi gluposti poput astrologije i religije... cemu dalja prica? Treba li da zalim glupace koje po celi dan sede u kaficu i gledaju jedna drugoj sudbinu u soljici kafe i skandal horoskopima??? Boli me q za njih.  Zao mi je tih 10-20% (optimisticki) ljudi koji ne pripadaju ovom vremenu, sistemu i svemu unutar njega, vec zasluzuju jedan mnogo bolji svet. Desili su se ovde, ni krivi ni duzni, izgubljeni, zbunjeni i povredjeni. Ali kao sto rekoh, takvi takodje imaju izbor... ali ga uglavnom nisu svesni, ne verujuci da on postoji, sto ih na neki nacin opet cini stokom! .. ali nesto viseg nivoa svesti od ovog stada gore opisanog!

« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 16:39:39 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple 15
Ako ste vi sa takvom agresivnosci, slepom ogranicenoscu i negiranjem prava na razlicito misljenje moja buducnost, onda zaista... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Samsung Galaxy S III
Ako ste vi sa takvom agresivnosci, slepom ogranicenoscu i negiranjem prava na razlicito misljenje moja buducnost, onda zaista... Smiley

Ti si curo istripovala da tebe na ovoj temi neko ubedjuje u nesto i kao namece ti nesto, pa se sada na svaki komentar koprcas kao prozvana?  ? Mislio sam da si bliza ovome 

Slepo ogranicena jesi ti Anea, sto nam svima cesto dajes na uvid svojim uskim pogledima, i dobro je dok je tako, dok skakuces sva srecna i nasmejana sa tim tvojim smajlicima SmileySmileySmileySmiley po ovom forumu, dobro ogradjena u njemu, jakom ogradom ironije.

Agresivna je Istina.

Postoje ispravna i neispravna misljenja, bliza ili dalja od istine. To ih cini razlicitim.

A tvoja buducnost moze biti tvoj izbor, a ne izbor sistema.

Savet: Izebgavaj podforume politika i religija/filozofija/sociologija Smiley i drzi se filozofije dna soljice za kafu.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 17:33:16 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple 15
Citat
Agresivna je Istina.

Dobro, sad si vec skrenuo levo kod Alburkerkija i zasao na teritoriju sekti. Smiley

Ja znam da ne pratis sve teme, ali vise puta je raspravljano o tome sta je istaina... sa velikim pocetnim slovom ili bez... Smiley

Neki presek kaze da jedna jedina istina ne postoji.

Citat
A tvoja buducnost moze biti tvoj izbor, a ne izbor sistema.

Njak... ne treba traziti izgovore za svoje neuspehe u drugima. Smiley
Sistem ti upravo omogucava da ili budes nesto ili ne budes.
Kapiram da buntovnici uglavnom ne budu nista.
Zasto?
Pa pada mi na pamet jedan razlog, ali ne bih da idem tim putem... Smiley

Citat
Savet: Izebgavaj podforume politika i religija/filozofija/sociologija Smiley i drzi se filozofije dna soljice za kafu.

Oh, mislilaca iz blata... Smiley

BTW. Onaj iz bureta je bio u pravu. Smiley

Doduse...za kraj... ne mrzi me da ponavljam... Smiley
L. Ron Habard je rekao da je najbolji nacin da potcinis ljude da im obecas apsloutnu slobodu. Smiley

« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 17:37:56 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Jer je to u ljudima. Pohlepa, zavist i zelja za kontrolom.

Ponoviću.

Čovek se ne rađa sa takvim osobinama.

Ja bih rekao da se radja.  Video sam dovoljno primera, sa bebama.  Dva brata jedu i jedan od drugog otima, a jos uvek ne mogu da govore.  Video sam ih odavno pre pet godina poslednji put.  I onaj brat koji je otimao i dalje otima.  Razmisli malo o tome.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.169.1
mob
Samsung Galaxy S III
@a
Ne pokrecem ja temu o istini, niti o bilo kakvim teorijama, religijama, sektama... To sto ne umes da razumes ono sto napisem, vec me odmah strpas u kos sa "braniteljima Zeitgeist idelolgije", je samo tvoja nesposobnost, ili slaba duoptrija.

U svom tekstu sam opravdao postojanje sistema, kao obavezno, isto tako podrzao manipulaciju, nazvavsi ljude stokom, u cemu jedino vidim da se mozes ti pronaci uvredjenom te dati onakav komentar.
Naglasih i postojanje izbora, sto znaci da ne moras da gledas "velikog brata" ako ti se to ne dopada, vec jednostavno promenis program. Odlicna logika i za ostala pitanja.

« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 18:00:35 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
To su evolucijski ostaci. Zato je duzhnost roditelja da nauche decu da ima dovoljno hrane, vode, igrachaka za sve. Geni ne mogu biti opravdanje poshto vishe ne zhivimo u pecini, i ne njushimo jedni drgima guzice ...  Smile

Lepo je to Solzhenjicin objasnio:"Evolucijski se kao drushtvo nismo pomerili ni mrvu, jer i dalje vazhi samo jedno pravilo - ko ima vecu toljagu, taj je u pravu. Samo su nam toljage savremenije i tehnoloshki naprednije." Citirao sam choveka po secanju.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple 15

@a
Ne pokrecem ja temu o istini, niti o bilo kakvim teorijama, religijama, sektama... To sto ne umes da razumes ono sto napisem, vec me odmah strpas u kos sa "braniteljima Zeitgeist idelolgije", je samo tvoja nesposobnost, ili slaba duoptrija.

U svom tekstu sam opravdao postojanje sistema, kao obavezno, isto tako podrzao manipulaciju, nazvavsi ljude stokom, u cemu jedino vidim da se mozes ti pronaci uvredjenom te dati onakav komentar.
Naglasih i postojanje izbora, sto znaci da ne moras da gledas "velikog brata" ako ti se to ne dopada, vec jednostavno promenis program. Odlicna logika i za ostala pitanja.

M... pretpostavljam da bih se i ovde trebala naci uvredjenom...  Smile Smile Smile
Jednom sam htela da objasnim Ravenu razliku izmedju uvrede i kritike, ali sam odustala...
Mozda jednom i iskucam... ali.. sve se svodi na razliku izmedju "Ti si magarac" i "Ti se ponasas kao magarac", plus neke finese...

A taj argument da ako nadjes za shodno da odgovoris na tiradu, to je znak da si se pronasao u prici, je samo posledica toga da se misljenje slepo povezuje uz osobu, tako da je uvreda licnosti istovremeno i kritika misljenja.
A nije tako...

BTW. Dioptrija mi je -0.5, hvala na pitanju... i kontolisana je...
S druge strane, tanke zivce i frustraciju je izgleda tesko kontrolisati. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:58:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.155 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.