Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:48:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 529457 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
@Fahrenheit

Aaaaaaha, onda si u pravu za ovo:
Citat
Mislim da ti bash i ne znash shta znachi pojam "chist profit" ... mozhda greshim.
Ne gresis. Sa tim trange/frange slabo stojim.  Smile
Hvala ti za pojasnjenje.  Smile Sada bih pitao nesto onako laicki. To onda, bi bila verzija ekonomskog sistema Star Track-a ?? Uh sto bih voleo da sam u takvoj realnosti rodjen.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2009, 15:53:44 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Veruj mi da u zhivotu nisam pogledao jednu epizodu te serije.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N70
Na koji nacin, objasni mi, jer ja nikako ne moigu da ga zamislim? Smile

Vrlo prosto.

Omogućiti svakom pojedincu da spozna svoje sposobnosti i kvalitete.

Tvrdim da svaki čovek na ovoj Planeti,ima nešto kreativno u sebi,što može doprineti sveukupnom ljudskom napretku.

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Veruj mi da u zhivotu nisam pogledao jednu epizodu te serije.  Smile
Na slicnom, ako ne istom principu se zasniva i tamo ekonomija. Na Zemlji nema novca, a ljudi teze sopstvenom usavrsavanju. Uzdizanje svesti, podizanje sopstvaenih nacela na visi nivio, ... i ostalih trande/mande stvari.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ljudi, makar u danasnjem svetu, ne da (u odredjenom broju, naravno, ne svi) nisu spremni da rade na sebi, nego ni ne znaju sta to znaci. Dovoljno mi je da slusam ljude koji zovu Milana Tarota, pa da dobijem jako lepu sliku ljudske samosvesti.
Zato i tvrdim: u danasnjem svetu, i na danasnjem stupnju razvoja ljudske (samo)svesti, tako nesto i jeste cista utopija. Smile I zato je potreban proces prirodne selekcije. Jer, samosvest je danas ipak privilegija malobrojnih.

Drugo... eto mi smo, koliko sam ja shvatila (a moguce je da nisam dobro, jer se ne razumem u ekonomiju, priznajem) - kao zemlja, drzava, zrtve onih opisanih ekonomskih hitmena. I sad, ako smo (malo banalizujem) mi, ali i veliki deo sveta deo imperije ogromnih kompanija, ko onda ima moc da se odluci na takav korak kojim pocinje put od hiljadu km? Ko? Ameri? Vlasinci korporacija? Da, ali kad bi ovaj svet bio epizoda South Parka, u kojoj ce se na kraju sve opet vratiti na staro. Smiley

Ne znam da li je onaj Fahrov post, prvi njegov nakon mog, bio upucen meni, ali nebitno. Smile
I dalje stojim iza toga da je danasnji svet, sa savremenim shvatanjima, a narocito teznjama, nesposoban na takvu promenu o kojoj Venus projekat govori.

Volela bih da sam optimisticnija, ali zao mi je, nisam. Smiley

I preporucujem, opet, negde sam to vec spomenula, Pekicevu ''1999''.
Uostalom, u njoj se govori o odnosu coveka sa prirodom.
I nazalost, mnogo mi je lakse da poverujem u njegov, nego u Zeiteistov scenario.

Ocekivati promenu nabolje, humanu, bez korupcije, mita, i svih zala kapitalizma (ali ne samo njega), u danasnjem svetu, u kom brat brata kolje za 100 eura, u kom ljudi za istu sumu izvrsavaju samoubistva, u kom je moral i postenje nesto sto je (govorim o mainstreamu) out, nije cool, nije ekstra... u neku ruku ipak jeste naivno. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Imajte na umu da zhrtve prirodne selekcije mogu biti nama dragi ljudi. Iz tog razloga, ja sam za tezhak rad na poboljshanju ljudskog drushtva. Neke stvari su apsolutne, kao shto je poshtenje, pomoc komshiji ... itd. da ne duzhim.

A da kad biste samo ulozhili pola od tog truda da dokazhete kako je sve to utopija, to bi bilo tako divno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Ovaj sistem je utopija. Radimo i izdržavamo skupštinske parazite kao i kancelarijske bubašvabe i šalter ekipu. Oni su sebi napravili posao tako što nas zavitlavaju da idemo od jednog do drugog šaltera,opštine,kancelarije...
Jedni jedu iz kontenjera a drugi zajebavaju celu državu kao radikali sa hiljede stupidnih amandmana ovih dana.
Utopija? Pa već je imate dragi moji-nemamo šta da izgubimo Wink
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N70

A da kad biste samo ulozhili pola od tog truda da dokazhete kako je sve to utopija, to bi bilo tako divno.  Smile

And that's the point!  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Ja ne vidim nijedan dokaz da nije utopija... Smiley
Mislim... ovo je kao ona najava za Miki Mausov bioskop... ili kako li vec.. "Sta je to, a uz to i ne radi? "

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Utopija nije neshto shto je neostvarivo zbog objektivnih okolnosti. Utopija je neshto shto je neostvarivo zbog ljudske prirode.

U pravu si Anea ovo je utopija, i zato bi trebalo da se menjamo. Tebi se takav svet ne svidja. Ok, pravo svakog choveka je da se izjasni. Slobodno mozhesh da lobirash protiv takvog sveta. Ja cu da lobiram za takav svet. I mirna Bachka. Vecina uvek odluchuje. Tvoj stav je u ultra mega znachajnoj vecini u odnosu na moj stav. Te iz tog razloga nemash nikakvih briga. Samo nemoj da se podsmevash. Nije lepo, jebi ga.  Smile

Moj stav je da to jedan lep humanistichki orijentisan svet za koji cu se zalagati dok neko ne osmisli bolje reshenje. A svakako je takav svet lepshi od danashnjeg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:48:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.211 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.