Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:55:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 531160 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N70
Jedina prepreka za Venus Project je ljudska lenjost i nespremnost.

Već sam spomenuo,moramo SVI pojedinačno da se aktiviramo.To je jedini način. 
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Ja lichno svima redom preporuchujem da pogledaju onaj film za koji je Kulraner postavio link ... promocija ideje je prvi korak. Da ljudi budu svesni da postoji reshenje. Medjutim poznavajuci ljudsku prirodu, mislim da samo veliki rat mozhe da stvori kritichnu masu, odnosno da probudi entuzijazam kod velikog broja ljudi. Istorija je tako pokazala. Dva svetska rata su najsvezhiiji primeri.

Nadam se da nekim chudom do toga nece doci ili da ce barem nas da zaobidje. U svakom sluchaju za tim nema potrebe.

Odavno trubim da su drzhavne granice najveca glupost civilizacije jer nam je svima zajednichki kavez ova planeta sa koje ne mozhemo pobeci.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N70

Odavno trubim da su drzhavne granice najveca glupost civilizacije jer nam je svima zajednichki kavez ova planeta sa koje ne mozhemo pobeci.

Definitivno.
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Jesi li ?? Dobro je.  Smile A da nastavimo na ono sto ste sa Sovom pricali ??
Pa ne bih više da izazivam prosvetljeni deo foruma.   

Citat
Pa ne bih više da izazivam prosvetljeni deo foruma.
Cemu to ?? Pa zar ne mozemo razgovarati ??

Smile Smile Smile Ocigledno smo Sova i ja ovo razumeli kao neku opomenu za off, ja sam se sa slicim utiskom obratio Light-u sinoc na pp... doslo je do zabune, covek je mislio da razvijemo diskusiju a mi protumacili da nas vraca na temu  Smile

Coldone i ja upravo pokušavamo da obesmislimo zeitgeist pokret.

Druze, ako vec diskutujemo zajedno, bar mi procitaj nick kako treba  Smile Drugi put me vec prekrstas u Coldone... prvi put sam mislio da je lapsus, sad vec brinem  Smile

Jedina prepreka za Venus Project je ljudska lenjost i nespremnost.

Ma mene brine druga stvar. Ideja je super, stavovi realni. Medjutim, najveci utopista medju njima (vodja projekta) ima 93. godine. Projekat se siri i stice popularnost. Plasim se samo da se ne desi da ljudi unutar pokreta zloupotrebe popularnost i iskoriste veru u bolje sutra da se obogate. Vec sad u njihovom on-line shopu prodaju knjige i dvd-ijeve. naravno, treba para za stampanje knjiga i dvd-jeve, kazu. A sta je sa tehnologijom kao vrhuncem projekta, pa samim tim E-izdanjima? Ne zahtevaju pare za objavljivanje, isto se tako i skidaju.

Sa druge strane, znajuci kako su ameri povrsni, ne bi me cudilo da postanu sekta... bez religijske konotacije vec zasnovana na utopiji koja se propagira.

P.S. Da ne bude zabune, ponavljam... extra je projekat i meni se svidja (nisam protivnik ili mislim da je glupost)... samo iznosim svoje strahove  Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 14:53:43 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Granice dovode do podele među ljudima. U svakoj državi ljudi se dovode u zabludu kako je njihova zemlja sveta, oni su nešto posebno, njihovi ciljevi su plemeniti i pravedni, naravno i Bog je na njihovoj strani. Ne vide da su svi ljudi jedna porodica. No nekima je ovakva i svaka druga podela odlična. Lako je izazivati ratove i krizne situacije po potrebi. Ljudi svakodnevno ginu zbog lažnih uverenja, bio to nekakav "sveti" ustav ili lažni Bog. Kako kaže ona stara, "zavadi pa vladaj". Ja sam odlučio pomiriti se sa svima. Kad bolje razmislim nisam se ni svađao, to mi je nametnuto. Sistem nameće određene vrednosti, negativno, često i neprijateljski govori o vrednostima drugih. Na neki način teraju te da mrziš one koji drugačije misle. Ako maknemo sve te gluposti kojima nas opterećuju, sve te lažne vrednosti, vidimo da smo svi isti. A to je jedino važno. 
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
I to se mozhe reshiti propagiranjem tradicionalnih sloboda. Ne vidim nikakvu prepreku da se i u takvom drushtvu podignu hrishcanske, muslmanske, budistichke bogomolje, da se praktikuju obichaji svih naroda ...

Shto se tiche njihove prilike da zarade pare ... pa neka zarade ... bitna je ideja.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Sa velikim zadovoljstvom želimo da Vas obavestimo da će u Petak 03.04.2009 na Prvom programu RTS-a u kao tema emisije KLJUČ biti Zeitgeist , kao i jfilmovi koji se bave teorijom zavere. Emisija pocinje u 22:00.

U emisiji ćemo imati tri naša predstavnika koji će ravnopravno učestvovati u dijalogu.

Ovo je prvo iznosenje ideje o Pokretu na drzavnoj televiziji a u toku su razgovori sa jos nekim urednicima radio emisija.
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 20:35:55 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Sa velikim zadovoljstvom želimo da Vas obavestimo da će u Petak 03.04.2009 na Prvom programu RTS-a u kao tema emisije KLJUČ biti Zeitgeist , kao i jfilmovi koji se bave teorijom zavere. Emisija pocinje u 22:00.

U emisiji ćemo imati tri naša predstavnika koji će ravnopravno učestvovati u dijalogu.

Ovo je prvo iznosenje ideje o Pokretu na drzavnoj televiziji a u toku su razgovori sa jos nekim urednicima radio emisija.

Gledacu  Smile Smile Smile

P.S. nadam se koherentnom i preciznom nastupu, da narod ne kaze "vidi ove sto su prsli"  Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 20:38:41 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.8)
mob
Nokia Neka stara nokia
jao,veceras htedoh da odgledam,ali nisam...
taman cu da ga odgledam pre petka,i da vidim to,stvarno me interesuje film
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
kao i jfilmovi koji se bave teorijom zavere.
Да ли је иједан скептик позван на емисију с' обзиром да ће се причати и о таквим филмовима?
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 21:08:58 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:55:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.374 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.