Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 23:19:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 530925 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
ja se samo nadam da Zeitgeist Srbija nece postati neki pokret koji okuplja razne anti-judeo aktiviste... nazalost, kod nas je to mnogo rasprostranjenije od ideje Venusa, a deluje dovoljno privlacno prethodno pomenutima (novac i monetarni sistem, a naravno, krivi su jevereji  Smile ).

Srecan im rad, videcemo kako ce ispasti Zeitgeist na srpski nacin.

Da isto razmišljam i ja, dajte neka ljudi sa najviše love ulože ili neznam ni ja podrže venus projekat. I to mislim napr. na Bila Gejsta, ili google brothers-e.

Jbt. stigla mi je danas kazna za kola, i se razmišljam da idem da robijam umesto da dam pare bagri. Eto toliko sam ja materijalno sposoban za venus projekat, za koji mislim da je teška utopija.

Video sam filmove,i tako je slažem se u većini stvari.

Ali evo daću vam jedan primer kolika je to utopija.

Gledao sam neki dokumentarac gde Michael Moore (Fahrenheit 9/11) , koji svi znate kako izgleda nudi nekom službeniku iz Nike (patike) da se trkaju na 100 metara, pa ako on koji je inače debeo kao svinja pobedi, da ovaj zadrži 100 radnika koji su pred otkazom. Ovaj ladno neće i poziva obezbeđenje da ga izbace. Da se Majkl još malo razmišljao dobio bio pedrek preko leđa u stilu USA demokratije.

Vidim da su neki ljudi bacili rovca da vide ko će se upecati. Da su ti filmovi nešto što stvarno ugrožava sistem, bili bi skinuti sa interneta u roku od 10 minuta.

Ovako imam utisak , da neko to gleda kao eksperiment, da vidi koliko će se "prosvetljnih"
naivaca upecati.

P.S.

Ovo je čisto moje mišljenje o celoj toj priči. I molim samo bez napadanja i balavljenja, ja sam rekao šta mislim o celoj toj priči a vi ako vam se ne sviđa izvolte preskočiti napisano, i slobodno me smatrajte zatucanim i neprosvetljenim.

Aj uzdravlje..........
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 02:27:14 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
bitno je da se bore protiv judeo liberala  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Da isto razmišljam i ja, dajte neka ljudi sa najviše love ulože ili neznam ni ja podrže venus projekat. I to mislim napr. na Bila Gejsta, ili google brothers-e.

Smile Pa gde Gejtsa, "filantropa" nadje. Covek navodno daje ogromne sume za pomoc ugrozenoj deci, posebno africkoj... a kad se proceslja, pomoc deci se svodi na to da donira jednu organizaciju (zaboravih ime) koja se zalaze za kontrolu radjanja i smanjenje populacije. Svodi se na sledece - pomoc deci je to da dece nema  Smile

Citat
Vidim da su neki ljudi bacili rovca da vide ko će se upecati. Da su ti filmovi nešto što stvarno ugrožava sistem, bili bi skinuti sa interneta u roku od 10 minuta.

Internet je definitivno jedini medij koji je otporan na sve. Mozes i tu pratiti, "prisluskivati" itd. ali nema sile da ugusis rec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62

Internet je definitivno jedini medij koji je otporan na sve. Mozes i tu pratiti, "prisluskivati" itd. ali nema sile da ugusis rec.

Jasno je to meni, ali sajt sa koga su ljudi skidali filmove bi bili ugašeni za 5 minuta.Ne bi ti filmovi sigurno išli tako javno. Internet je decentralizovana mreža (kobajagi  Smile Smile) , pa bi se filmovi share-ovali prekok nekih underground torrent mreža.

Ovo mi izgleda malo.......... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One

Jasno je to meni, ali sajt sa koga su ljudi skidali filmove bi bili ugašeni za 5 minuta.Ne bi ti filmovi sigurno išli tako javno. Internet je decentralizovana mreža (kobajagi  Smile Smile) , pa bi se filmovi share-ovali prekok nekih underground torrent mreža.

Moras jednom prilikom da obidjes USA, ja sam bio letos i jesenas... da vidis kakve su tamo sve stvari dozvoljenje, ovo je sitnica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62

Moras jednom prilikom da obidjes USA, ja sam bio letos i jesenas... da vidis kakve su tamo sve stvari dozvoljenje, ovo je sitnica.

Ok je što se toga tiče,burazer mi živi u USA, i bio sam već tamo. Kad sam stigao tamo on mi kaže , ma nemoj uopšte da se ustručavaš, ovo ovde su ti dijabole i retardinjosi teški, samo ih posmatraj.

A to da se oni nešto ustručavaju da puste u etar, southpark, realty world, ili da naprave slične emisije to za njih ko dobar dan.

Ali evo sam gledam sajt Official Website of Zeitgeist, baki sine ne da je napredovao, još fale neke online igrice  Smile ili konkurs za najbolju konstrukciju kuće za venus projekt.

A i ono za Bilija filantropa mi se posebno sviđa,............, jbg tako je, čovek se već prijavio da jednu svoju bednu milijardu da podrži movement, samo da je pre toga mazne od IBM ili AMD-a.
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 02:58:53 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Sad bacih pogled na naslovnu, Zeitgeist III je planiran za okrobar 2010.

Ne znam samo zasto ovako unapred najavljuju, kao najava za komercijalni holivudski film, pa da iscekujes godinu i jace  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Sad bacih pogled na naslovnu, Zeitgeist III je planiran za okrobar 2010.

Ne znam samo zasto ovako unapred najavljuju, kao najava za komercijalni holivudski film, pa da iscekujes godinu i jace  Smile

Biće tu nešto, nešto se krupno valja iza brda, inače kad će Roki 12.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Marketing  Smile

Jel da pisem nadalje ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Marketing  Smile

Jel da pisem nadalje ??

Nema potrebe, sad im posetih on-line shop
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 23:19:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.