Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:58:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 531054 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ajmo ljudi ,ima li resenja.....???? Pitanje je da li ste spremni da zivite u tom fazonu...ajde recimo da neki od nas imaju sve sto su hteli u zivotu.....kako da ih nagovorite da daju visak ljudima koji nemaju......a da se ne rasplacu Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Ovakav sistem je na izdahu. Ili cemo se poubijati ili cemo zhiveti u uredjenju popuut Venus Project-a.

Lepo kazhe u filmu. Nema vishe nachina da se izmisle novi poslovi i ljudi nece imati novac kojim ce da kupuju stvari.

Pitanje je samo da li ce se prvo formirati mirna ili ratna kritichna masa.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
http://dotsub.com/view/a34fba0d-4016-4807-b255-021b58dbc9a4

Mogao bi neko da prevede Orientation Presention na ovom linku ima engleski prevod.....
Da ponovim, taj film je prezentacija Zeitgeist Movmenta, a bio je 15 marta kad su drzali govore, ovde ima prevod na engleskom pa ako neko hoce neka prevede.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Dobro pitanje sirkane. Ljudi ne znaju koliko je dovoljno. Nisam ni ja bolji. Sad pokušavam sebe ubediti da imam taman koliko mi treba, no to je laž. Imam više. Za neke svoje navike mogu reći da su čak i luksuzne. Sigurno bih mogao bez nekih stvari. Nije to nešto krupno, ali je dovoljno da shvatim da nije lako odreći se određenih zadovljstava, naročito kad postanu navika. Kako je tek onima što imaju više. I ako se trudim da se oslobodim materijalnih težnji, još uvek robujem nekim stvarima.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Najbanalnije - cigarete  Smile

Dve pakle dnevno, 6000 mesecno. Cigarete su itekako luksuz, iako su nama pusacima definitivno (losa) potreba. Ali, resicu se ja njih... vec jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Da li postoji Zeitgeist movement u USA....... pošto sam našao ovo I don't Know If Anyone Has Heard Of The Zeitgeist Movies That came Out Only On Internet.

Odavde : http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081010182724AAH1V6m
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 00:31:57 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Pre nego sto sam isao u nedelju (23-eg mislim) da se vidim sa ljudima iz Zeitgeist Srbija povodom razvoja movementa kod nas, cuo sam se sa drugom koji je jako dobro obavesten o NWOu i ostalim cudima-mudima. Kazem ja njemu da idem da se vidim sa doticnim radi formiranja movementa kad ce ti on meni: Sta, imas cokoladu na stolu i neces da je pojedes?! Da bice to, al za jedno 50-100 godina... Elem, posle sam razmisljao kako je u toj jednoj recenici ubo sustinu. Cak mi je palo na pamet da ovima sto treba da dignu nas sajt predlozim da na prvoj strani stave: Da li mozete da imate cokoladu na stolu i da je ne pojedete? Zeitgeist je jedna velika stednja. Kapiram da bi bilo dovoljno da je ne pojedemo celu, tj. da bi time uvek bilo cokolade, nazovi dovoljno ( e sad sta je nekom dovoljno drugom nije). Time bi se oslobodili straha da je nece biti i da ne moramo da gomilamo kolicine kako bi se osecali sigurno da ce je biti. A mozemo da gomilamo jedino ako se trudimo da je uzmemo od drugih (zgazi konkurenciju princip). E sad, glasanjem utvrdimo koliko tipova iste zelimo da imamo (npr. sa lesnicima, sa keksom i sa glupavim suvim grozdjem) kao i kolicinu a onda gleamo kako to da pribavimo kroz neki odrzivi sistem.
Najbitnije je ljude osloboditi tog patoloskog straha koji cuci u svima da NEMA, NAJVEROVATNIJE NECE BITI, i tog glupavog gledanja nas samih kroz stvari koje imamo. Moj rodjeni sestric mi svaki dan mase kinder jajetom ispred nosa koje mu baba da svaki dan kada ga pokupi iz vrtica, i pritom mi kaze: Ja iiiimam a ti neeemas...
Ej, jbt ima 4 i po godine i on tako?! Ja mu zakinem jedno 3 jajeta nedeljno i dam mojoj devojci.. Smile Smile
Razmisljam da udavim malog kopilana, mozda bi to ucinilo svet boljim mestom... Smile
Sad bas gleam sta sam nabaco i ne znam ni sam sta sam hteo da kazem, nadam se da ste skapirali. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
ja se samo nadam da Zeitgeist Srbija nece postati neki pokret koji okuplja razne anti-judeo aktiviste... nazalost, kod nas je to mnogo rasprostranjenije od ideje Venusa, a deluje dovoljno privlacno prethodno pomenutima (novac i monetarni sistem, a naravno, krivi su jevereji  Smile ).

Srecan im rad, videcemo kako ce ispasti Zeitgeist na srpski nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Sta je moc marketinga.  Smile Pa dobro, rade ljudi ono sta treba da rade, kako bi uspeli.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
SVE vase sugestije su dobrodosle... Smile
Ovakve cemo da odbacimo (naravno nakon kraceg vecanja. demokratija forever Smile )
« Poslednja izmena: 31. Mar 2009, 02:08:02 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:58:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.