Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 16:36:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 530898 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
-Najvažnija promena je ona,u nama samima...-

nisam siguran sha hocesh da kazhesh..sorry!  Smile

Bez uvrede ali ovo je dobar znak da celu ovu pricu,nisi najbolje razumeo...

Da bi svet izgledao drukčiji i bolji nego što je danas,potrebna je Promena.

A ta najvažnija promena je - kad promenimo prvo sami sebe.

Bravo Soćko , tako je govorio Zaratustra !
Pa gde si ti covece , nema te nigde , a nedostaješ ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
@Ghost

Jesi ti uopste odgledao Z1 i Z2?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Možda je bolje da se text nekako najavi uvodom postavljača kako bi jasno dao do znanja da razume ono što postavlja. Ja se nešto i ne sećam kad sam postavio tekst od nekud.Obično bude nešto sažeto a i to retko radim,više volim svojim rečima.
Текстови, снимци, слике, мање више све што се тиче дате теме. На то сам мислио. Ова критика се ипак тиче дате теме (Зајтгајт филм) и зато сам је поставио.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 19:10:01 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Ne sećam se da sam na ovoj temi postavio tekst, mada? Često to radim na drugim temama, na primer na onoj o moći i kontroli. Mnogi od njih su u neku ruku povezani sa ovom temom, pa si se verovatno prebacio. Na kraju  nije bitno gde postujem (naravno u dok je to u okviru naslova), važna je sadržina teksta i ono što želim postići sa njim. Zato ću u buduće probati da dam uvod kad kopiram neki tekst. Mislim da je to ok. 
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
okej,mislim da si upravu za taj deo,mislim da sam shto se toga tiche pogreshio,ali mi i dalje nije jasno kako misle da ljudi dodju do nekih materijalnih stvari kao shto je auto,kuca itd..i kako bi oni to raspodelili da svako dobije isto?..mislim mozhda sam previshe uprostio pitanje ali zanima me to konkretno to,jer samo to nisam bash najbolje razumeo...i samo da naglasim,shto sam zaboravio,da ja potpuno podrzhavam venus project(mada nikad nije sve crno na belo,ipak je taj njihov projekat mnoooogo bolji od danashnje situacije)i da me je zeitgeist stvarno dosta promenio ipak sam malo skeptichan jer je i ranije bilo mnogo "spasilaca" koji su posle postali nishta vishe nego "tirani"..iako netreba svemu da se veruje stoposto ipak treba da se izmedju dva zla bira jedno,a ionako nismo u situaciji da izvoljevamo i primorani smo da verujemo toj njihovoj ideji i uradimo neshto!!...ja bih samo zheleo da mi neko odgovori na ono moje pitanje..hvala!   Smile

Razmisli prvo o tome sta ti treba u zivotu. Razmisli da kreces ispocetka. Sada. Ne treba ti kuca. Treba ti prostor za kucu. Ti i sada imas isti prostor koji ima i tvoj komsija.
Pitas se sta ti treba da izgradis kucu? Materijal. Materijala ima u izobilju.
Ko ce da je izgradi? Masine. Ti samo treba da osmislis kako ce da izgleda.
Treba ti auto? Dobices ga. Napravice ga masine. Masine koje trose energiju koja je besplatna, jer je gorivo iz kojeg se dobija ta energija neiscrpno i stalno obnovljivo. I zbog toga ces ga i dobiti za dzabe. Jer nista nije potroseno na taj automobil. Cak ni metal. Vec danas se staro gvozdje uveliko reciklira i ponovo koristi... Sve sto izgleda da je potrosno, moze da se reciklira, samo se gorivo trosi, a ovde je izvor goriva neiscrpan. Sta ostaje onda. Masine, koje ne treba da dobijaju platu. Koje samo treba da se popravljaju s vremena na vreme, sa delovima od recikliranog materijala, a popravljaju ih ljudi koji ne treba da primaju platu, jer svega ima u izobilju.

Izgleda neverovatno.
Ali to nije svet za nas. Mi smo pokvareni. Ne mozes danas izmeniti sve ljude na planeti. Ne mozes ni za 10 godina. Verovatno ni za 50. Ali mozes da pocnes. A sto pre pocnemo, vece su mogucnosti da ce nasa deca stvarati takav svet, a da ce se nasi unuci probuditi u njemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

-Востани Сербие-

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 416
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Sony 
okej,mislim da si upravu za taj deo,mislim da sam shto se toga tiche pogreshio,ali mi i dalje nije jasno kako misle da ljudi dodju do nekih materijalnih stvari kao shto je auto,kuca itd..i kako bi oni to raspodelili da svako dobije isto?..mislim mozhda sam previshe uprostio pitanje ali zanima me to konkretno to,jer samo to nisam bash najbolje razumeo...i samo da naglasim,shto sam zaboravio,da ja potpuno podrzhavam venus project(mada nikad nije sve crno na belo,ipak je taj njihov projekat mnoooogo bolji od danashnje situacije)i da me je zeitgeist stvarno dosta promenio ipak sam malo skeptichan jer je i ranije bilo mnogo "spasilaca" koji su posle postali nishta vishe nego "tirani"..iako netreba svemu da se veruje stoposto ipak treba da se izmedju dva zla bira jedno,a ionako nismo u situaciji da izvoljevamo i primorani smo da verujemo toj njihovoj ideji i uradimo neshto!!...ja bih samo zheleo da mi neko odgovori na ono moje pitanje..hvala!   Smile

Razmisli prvo o tome sta ti treba u zivotu. Razmisli da kreces ispocetka. Sada. Ne treba ti kuca. Treba ti prostor za kucu. Ti i sada imas isti prostor koji ima i tvoj komsija.
Pitas se sta ti treba da izgradis kucu? Materijal. Materijala ima u izobilju.
Ko ce da je izgradi? Masine. Ti samo treba da osmislis kako ce da izgleda.
Treba ti auto? Dobices ga. Napravice ga masine. Masine koje trose energiju koja je besplatna, jer je gorivo iz kojeg se dobija ta energija neiscrpno i stalno obnovljivo. I zbog toga ces ga i dobiti za dzabe. Jer nista nije potroseno na taj automobil. Cak ni metal. Vec danas se staro gvozdje uveliko reciklira i ponovo koristi... Sve sto izgleda da je potrosno, moze da se reciklira, samo se gorivo trosi, a ovde je izvor goriva neiscrpan. Sta ostaje onda. Masine, koje ne treba da dobijaju platu. Koje samo treba da se popravljaju s vremena na vreme, sa delovima od recikliranog materijala, a popravljaju ih ljudi koji ne treba da primaju platu, jer svega ima u izobilju.

Izgleda neverovatno.
Ali to nije svet za nas. Mi smo pokvareni. Ne mozes danas izmeniti sve ljude na planeti. Ne mozes ni za 10 godina. Verovatno ni za 50. Ali mozes da pocnes. A sto pre pocnemo, vece su mogucnosti da ce nasa deca stvarati takav svet, a da ce se nasi unuci probuditi u njemu.

e ovako neshto sam hteo da chujem! hvala ti puno na odgovoru jer si mi pomogao da shvatim to shto me je zanimalo  Smile (jer nisam bash sa njihovog sajta mogao sve da razumem,a nisam ni pravo da ti kazhem ni imao vremena)...ja mislim da je taj njihov projekat vrlo ostvarljiv i ostvarice se,ali to sada bash i nije moguce jer smo mi previshe iskvareni ali ako se budemo malo pomalo menjali iz dana u dan i ako se ta vizija bude uspeshno prenosila sa generacije na generaciju,siguran sam da se blizhi lepa buducnost za nashe potomke...a i ako ste gledali zeitgeist-prvi deo-u delu u vezi religije(dakle na pochetku)govorilo se o erama,i kako je trenutno era u znaku riba(horoskopski),i da jedna era oznachava 2150god..a nakraju svake ere se deshava neka vrsta revolucije u chovechanstvu,a i nekako se ta 2150.-ta godina(kada pochinje era ovna po horoskopu) i poklapa sa tim njihovim projektom(venus project)...mislim nisam ja neko ko veruje u te mitove i nisam bash lakoveran,ali verujem da ce se to poklopiti sa tim neki pochetkom nove ere...neznam shta vi mislite o tome?  Smile
IP sačuvana
social share
          �
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Mislim da nas zemlja nece trpeti ovakve kakvi jesmo ni jos 5 godina, a kamoli 50. Uskoro nam sleduje ciscenje od strane iste i mislim da znate na sta ciljam. Bice stani ili pani, treceg nema... Elem, ovo za parce zemlje je interesantno. Naime zemlja je svacija i nicija, entitet za sebe (a ujedno i deo celine jer je sve u univerzumu jedno). I kao sto ne mozes da posedujes parce druge osobe tako ne mozes ni parce zemlje. Treba da si joj zahvalan sto tebe i nas ostale pusta da bitistvujemo na njoj. Milose, najprijatnije bih se iznenadio kad bih video da si izbrisao sve ono sto ti stoji u potpisu. Mislim da ces tada biti u Z 'fazonu' jer ces mnogo bolje kapirati neke stvari. Mada i to sto si uopste svratio na ovaj deo foruma je napredak. Nadam se da ces tu i ostati... Smile
Sad videh ovo za revoluciju (tj. evoluciju) covecanstva. Ne zna se tacan datum (bar nema preciznih proracuna iza kojih stoji mainstream nauka) ali to ti se odnosi na 21. decembar 2012. Imas topic sa tim pa procitaj, bice ti interesantno....
« Poslednja izmena: 18. Mar 2009, 01:00:06 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
a popravljaju ih ljudi koji ne treba da primaju platu, jer svega ima u izobilju.
E vidis sada, zasto bi iko popravljao nesto bez razloga? Tj. zasto bi se neko patio sa odrzavanjem masina ako moze da 'ladi muda na Kubi recimo?
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

-Востани Сербие-

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 416
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Sony 
Mislim da nas zemlja nece trpeti ovakve kakvi jesmo ni jos 5 godina, a kamoli 50. Uskoro nam sleduje ciscenje od strane iste i mislim da znate na sta ciljam. Bice stani ili pani, treceg nema... Elem, ovo za parce zemlje je interesantno. Naime zemlja je svacija i nicija, entitet za sebe (a ujedno i deo celine jer je sve u univerzumu jedno). I kao sto ne mozes da posedujes parce druge osobe tako ne mozes ni parce zemlje. Treba da si joj zahvalan sto tebe i nas ostale pusta da bitistvujemo na njoj. Milose, najprijatnije bih se iznenadio kad bih video da si izbrisao sve ono sto ti stoji u potpisu. Mislim da ces tada biti u Z 'fazonu' jer ces mnogo bolje kapirati neke stvari. Mada i to sto si uopste svratio na ovaj deo foruma je napredak. Nadam se da ces tu i ostati... Smile
Sad videh ovo za revoluciju (tj. evoluciju) covecanstva. Ne zna se tacan datum (bar nema preciznih proracuna iza kojih stoji mainstream nauka) ali to ti se odnosi na 21. decembar 2012. Imas topic sa tim pa procitaj, bice ti interesantno....

brate nekapiram shta ti smeta u mom potpisu...  Smile
IP sačuvana
social share
          �
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 154 155 157 158 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 16:36:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.