Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 05:28:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528480 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Vec prelazimo u nesto, sto ovde nije nikako mesto. Ako zelis objasnjenja za ta pitanja, moraces ovde:
http://forum.burek.com/index.php/board,26.0.html
jer je tema vec podosta ispamovana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Igor
Ti za jednog hriscanina "punog ljubavi' se mnogo pozivas na krvoprolice, ili sedi na jednoj stolici ili na drugoj. Sta uopste trazis na ovoj temi?
Mislis vi ste toliko jaki, i vi cete sa batinama nekome promeniti veru, tipicno neandretalno razmisljanje.
dosadno mi je više ponavljati da ja nisam istiniti miroljubivi vernik, onakav vernik kakav bi trebao biti  ( koliko sam ti puta to rekao i ti opet),ja sam vernik sa agresijom (neki to danas zovu fanatizmom,mada ne vjerujem da spadam u te),a vi će te promeniti svet sa vašim "Penis ovaj Venus Projektom",ma dajjj molim te,čista Utopija,koliko je samo njih pokušalo da promeni svet

Agresijom prema cemu tacno? Prema onima koji ne zele da veruju u vaseg Isusa? U vaseg boga? To jeste fanatizam. Dole ove na istoku zovete fanaticima a ne vidite sebe, jedine dve razlike su to sto vi bar ne ulecete u zgrade sa bombama i niste iste vere, inace ostalo imate zajednicko. I to je ziva istina. Koji smo to mi? Ja se ne zalazem za takve projekte, svet ce promeniti samo sa borbom, samo kada se skinu oni koji drze sve ovo u shakama, a do tada ce proci mnogo vremena. Imao sam ja dosta iskustva sa takvim "vernicima sa agresijom" i sta niste koristili, ali evo me jos sam ziv, i ako treba da bude besan ovde, to sam ja, a ne ti, jer ti nemas razloga. Tebe ateisti nisu tukli niti su te maltretirali satanisti, ti nisi zaduzen da nama "jadnicima" pokazes pravi put kroz hrista, spusti loptu, popij kafu i bavi se necim drugim, jer sa vasim zadrtim ophodjenjem odbijate ljude a posle se cudite zasto niko nece da vas slusa i da veruje u to sto vi verujete. Lepo je rekao Gandi, vi Hriscani ne licite ni malo na vaseg Hrista. Jer ti treba isto tako da razmislis da li si ti pravi vernik ili nisi, jer ako radis ono sto ti zelis van onoga sto je u tvojoj crkvenoj zajednici odredjeno, po cemu se ti razlikujes od sataniste, ateiste ili agnostika?
Razmisli malo
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Igor
Ti za jednog hriscanina "punog ljubavi' se mnogo pozivas na krvoprolice, ili sedi na jednoj stolici ili na drugoj. Sta uopste trazis na ovoj temi?
Mislis vi ste toliko jaki, i vi cete sa batinama nekome promeniti veru, tipicno neandretalno razmisljanje.
dosadno mi je više ponavljati da ja nisam istiniti miroljubivi vernik, onakav vernik kakav bi trebao biti ( koliko sam ti puta to rekao i ti opet),ja sam vernik sa agresijom (neki to danas zovu fanatizmom,mada ne vjerujem da spadam u te),a vi će te promeniti svet sa vašim "Penis ovaj Venus Projektom",ma dajjj molim te,čista Utopija,koliko je samo njih pokušalo da promeni svet

Agresijom prema cemu tacno? Prema onima koji ne zele da veruju u vaseg Isusa? U vaseg boga? To jeste fanatizam. Dole ove na istoku zovete fanaticima a ne vidite sebe, jedine dve razlike su to sto vi bar ne ulecete u zgrade sa bombama i niste iste vere, inace ostalo imate zajednicko. I to je ziva istina. Koji smo to mi? Ja se ne zalazem za takve projekte, svet ce promeniti samo sa borbom, samo kada se skinu oni koji drze sve ovo u shakama, a do tada ce proci mnogo vremena. Imao sam ja dosta iskustva sa takvim "vernicima sa agresijom" i sta niste koristili, ali evo me jos sam ziv, i ako treba da bude besan ovde, to sam ja, a ne ti, jer ti nemas razloga. Tebe ateisti nisu tukli niti su te maltretirali satanisti, ti nisi zaduzen da nama "jadnicima" pokazes pravi put kroz hrista, spusti loptu, popij kafu i bavi se necim drugim, jer sa vasim zadrtim ophodjenjem odbijate ljude a posle se cudite zasto niko nece da vas slusa i da veruje u to sto vi verujete. Lepo je rekao Gandi, vi Hriscani ne licite ni malo na vaseg Hrista. Jer ti treba isto tako da razmislis da li si ti pravi vernik ili nisi, jer ako radis ono sto ti zelis van onoga sto je u tvojoj crkvenoj zajednici odredjeno, po cemu se ti razlikujes od sataniste, ateiste ili agnostika?
Razmisli malo
Razimislio....... ja sam onaj vernik koji neće da mirno gleda kako mu ubijaju narod opet,kako mu spaljuju crkve opet ,kako mu otimaju svetinje opet,jer dosta sam kroz istoriju naučio i to mi je u krvi (i am not just perfect i am Serb too),sada za mene si i ti i onaj islamista i onaj katolik isti,svi ste vi meni isti,nemoj da diraš druge vernike pravoslavne,ja samo hoću da ovaj put budemo spremni kada krene ofanziva,ja ne pozivam sada da svi kolektivno idemo klati svakog ko nije pravoslavac (pa ključ od Isusvog gorba čuva turčin,čija familija naraštajima čuva grob Isusa Hrist),ne ja samo želim da se neke stvari ne zaborave i da ne zaboravimo ko smo i šta smo,jer kako vreme leti srba će biti toliko da svi stanu pod jednu krušku,ti si dokaz toga.Ne želim da opet budemo pod ropstvom 500 g,da nam opet spaljuju pravoslavne predstonice naša mila braća iz Rima i Vatikana,ali to je nešto što ti nikada nećeš razumeti,i u tome se ja i ti razlikujemo."Pomoće meni Nenade Bog kog se nisam odreko" sada malo ko će znati o kojom citatu se ovde radi.
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
I tvoje vikanje i pozivanje na krvoprolice ce da pomogne celoj situaciji? Srbi nikada nisu bili slozni niti ce biti, ako mislis da ce religija da dovede slogu varas se. Neka smo mi isti. Ne pozivas se sada da koljes nego kasnije? Sad mi sve jasno, kralja petra garda a? Zbog takvih je Srbija otisla gde jeste, samo da ubijate i koljete, daleko ce te stici. A sta su Srbi tacno? Ja kako se secam hriscanstvo nije bilo srpsko niti ce biti, to sto smo pali pod uticaj Vizantijske politike nas ne cini hriscanima. Ako ces da se vracas korenima onda treba da preuzmes veru Starih Slovena ako ti je toliko zapelo do tradicije. Ne ja sam dokaz, logike i razuma, a ne ludila koje je toliko godina bilo otrov koji je razdvojio Srbe. Razmisljam koliko je ovaj Zeitgeist bio u pravu, koliko religija menja ljude i gura ih da cine stvari od kojih bi i neke sociopate pognule glavu.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Pozivam na odbranu,ne na napade velika je Razlika,koliko ja znam više su kroz istoriju gazili pravoslavce nego što su pravoslavci gazili,a da su Srbi nesložni to je tačno a ti si opet jeb. dokaz,ne znam da li ti nećeš da razumeš ili stvarno ne razumeš,odbrana je sveta,pa ako će i Bog da mi sudi kada budem branio neka sudi,opet kažem Only GOD can Judge Me!!!!
A ti sa tim svojim natpisom si moj neprijatelj,jer Ivanovo jevanđelje kaže da će Antihrist zavladati svetom i da će imati veliki broj pristalica,a kada dođe do konačne borbe između dobrog i zla,svi istinski vernici će da se pridruže Bogu u raju,a oni koji se pokaju ti će ostati u poslednjoj borbi između dobra i zla,a satanini sledbenici isti su kao i satana,onda tvoja žrtva kao sataninog sledbenika je opravdana.znači ja nisam onda zgrešio što sam npr. lišio života sataninog sledbenika zar ne.

i ne želim da se vratim mnogobožačkom načinu življenja,drago mi je da sam pod uticajem Vizantije,a ne Amerike"!!!!
ovo gore navodim samo kao primer ne kao pretnju,da se neki od moderatora ne bi prepao i odmah izbrisao celi post
« Poslednja izmena: 29. Jan 2009, 00:35:27 od Igor90000 »
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
A ako bog ne postoji onda niko ne moze da ti sudi zar ne?
Jos jedno jevandjelje za koje se ne zna ko je pisao, ok ja sam tvoj neprijatelj.
In Satan we trust do what must be done  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Zar to o cemu pricate, nije za ovde:
http://forum.burek.com/index.php/topic,262206.1590.html
????

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
A ako bog ne postoji onda niko ne moze da ti sudi zar ne?
Jos jedno jevandjelje za koje se ne zna ko je pisao, ok ja sam tvoj neprijatelj.
In Satan we trust do what must be done Smile
volio bi da imam neku vako malo jaču ekipu da vam popalimo te vaše sataničke crkve,ali jbg svi su daleko,da uhvatimo nekog vašeg pa da ga malo kako vi volite žrtvujemo hahahahahaa
a ovi moji ostali njima je samo u glavi kako će se napiti
« Poslednja izmena: 29. Jan 2009, 00:48:44 od Igor90000 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja se izvinjavam Soft
Ako hoces brisi  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
jedna pacenica je taxtexa nazvala paranoikom, ja sam ukazao maloj moderatorici na to. moj post je izbrisan, a provokacija taxtexa nije!

Gottago,prvi si počeo da ga zavitlavaš. Nije ni on cvećka ali eto.
ni ti nisi u toku. aj bar uporedi datume pa vidi ko je prvi poceo. da se ne vracamo na period od pre godinu dana kada me je napao na psihologiji bez ikakvog razloga.

Citat
Inače ne mogu da verujem da je soja kao soja loša,to ću ozbiljno da istražujem ovih dana.Mislio sam da samo gmo soja ne valja pa sam jeo.
jedi sta hoces. nema smrti bez sudnjega dana. samo mislim da soja nije zapisana u nasem DNK-u kao glavno jelo. pridrzavaj se tradicionalne kuhinje. postoje slucajevi (u Srbiji) gde su se ljudi izlecili od nekih neizlecivih bolesti, boraveci na planini (pravoj! a ne fensi kao kopaonik) i jeduci slaninu, suvo meso, sir, kajmak, mleko. ne nagovaram te ni na sta.
Citat
O bože dragi....
vidis da svoju nadsvest ne mozes da prevaris   Smile

Daj mi link gde sam vredjao da vidim šta je to bilo.

Ja nisam u toku što se vaših svadja od ranije tiče ali na ovoj temi prvi si ga prozvao a on ti odgovorio pa ti njemu...Čitava stvar je za pp zar ne misliš...

Što se tiče hrane,zemlje u kojoj živim ili bolje planete,sve sam više užasnut dimenzijom zla koje raste a kojeg dosta ljudi nije ni svesno.

Gledam ljude,lica na ulici i kafićima,klubovima..Sve neke grimase,jasno se ocrtavaju emocije....Nemam želje da se prepirem,raspravljam,dovijam,nadmudrujem...Neznam kako se ljudi na to prže toliko. Pritom mislim ne na temu konkretno već generalno na sociološko stanje u društvu koje je stašno. Imate dve opcije:Ili da živite taj život,idete na posao i tamo se borite i stvarate saveznike,napredujete,imate veze sa bolnim raskidima,razočarenja,kratke talase zadovoljstva pa opet u osvajanje istog,svadje,rasprave,takmičenja,manipulacije(budimo iskreni,svi želimo da se stvari odvijaju onako kako mi hoćemo zar ne?) i razne druge stvari koje "čine život"...
 Ili,imate drugu opciju da stanete,udahnete duboko i posmatrate sa distance svu tu gungulu.

Široko je mnogo,moram da stanem ovde..
 Poenta je-mi smo gotovi ako se ne probudimo,živećemo u virtualnom paklu a mislićemo da je to normalno.

Niko nam ne može dati odgovore koji su u nama.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 05:28:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.