Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:02:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528381 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ako ovi z-ovci prave zurke ko u sirom zatv. ociju, prvi se prijavljujem Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Igor nemoj otići na tog žurku, to želim ti, bilo ko da budeš Smile
inače isto taj način državnog terora je jednostavno glupost, zašto ne **************************, on sa ovom merom paranodinostom neće moći izdržati što čeka na njega...

Edit by Lightsoft: Ionako te pogresno razumeju. Ocistih neke stvari, jel' ces sada davati povoda za nesto drugo ??

« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 20:28:17 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Igor
Ti za jednog hriscanina "punog ljubavi' se mnogo pozivas na krvoprolice, ili sedi na jednoj stolici ili na drugoj. Sta uopste trazis na ovoj temi?
Mislis vi ste toliko jaki, i vi cete sa batinama nekome promeniti veru, tipicno neandretalno razmisljanje.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Koji je to njegov prvozapoceti off ??

Alex tu je o tome je reč osim ,da tvoj Eros, mogućnost za ljubav bude doživeo sve više bol i frustracija. Gottago jednostavno samo laže, nije on kreten. Smile
A to da bude protiv katexirane te nagoni kojima je zadatak da živiš celokupan život Alex, misle ove dzelati da Biblija je mogućnost za menjanju, zajedno sa tom glupostima što je napisano u tom knjigu.
Al to je stvarno dobar pitanja da li je moguće da Biblija sadrži takvu organistički ne znam šta...duša, da ti možeš odreći od celokupni život.A to nije moguće, jer ne postoji taj mogućnost.
Ovi samo izvrše svoje posao sa tom zajedno da znaju da nemoguća misija njihove, etički postoji od njih mnogo veće propalice.

Citat
Zasticen, zasto bi bio zasticen ??
stice se "dojam" da neki prijatelji foruma sa psihijatrije mogu da se ponasaju kako hoce. jedna pacenica je taxtexa nazvala paranoikom, ja sam ukazao maloj moderatorici na to. moj post je izbrisan, a provokacija taxtexa nije!
Citat
Jel' zato sto se non stop skrece paznja, da se ne provocira zbog nedovoljnog poznavanja jezika ??
NE! on dolazi ovde da pokaze koliko je "zdravog razuma"   Smile   u odnosu na nas paranoike. svaki njegov post je OFF i provokacija.
ako vec zivi u Srbiji ima da nauci sluzbeni jezik!
Citat
Jel' je zato genetska greska, peder, ... ??
genetska greska je bila uzrocno posledicna radnja. niko mu nije rekao da je peder. sam je poceo da se brani da nije to.
Citat
Sta i koji epiteti su mu upuceni ??
niko ga nije napao prvi. on uvek provocira, cak i u potpisu ima pravoslavne kaludjerice umesto njegovih casnih sestara.
Citat
Edit by Lightsoft: Ionako te pogresno razumeju. Ocistih neke stvari, jel' ces sada davati povoda za nesto drugo ??
jel vidis da mu doktor opet nije dao Mendilex

Gottago,prvi si počeo da ga zavitlavaš. Nije ni on cvećka ali eto.
ni ti nisi u toku. aj bar uporedi datume pa vidi ko je prvi poceo. da se ne vracamo na period od pre godinu dana kada me je napao na psihologiji bez ikakvog razloga.

Citat
Inače ne mogu da verujem da je soja kao soja loša,to ću ozbiljno da istražujem ovih dana.Mislio sam da samo gmo soja ne valja pa sam jeo.
jedi sta hoces. nema smrti bez sudnjega dana. samo mislim da soja nije zapisana u nasem DNK-u kao glavno jelo. pridrzavaj se tradicionalne kuhinje. postoje slucajevi (u Srbiji) gde su se ljudi izlecili od nekih neizlecivih bolesti, boraveci na planini (pravoj! a ne fensi kao kopaonik) i jeduci slaninu, suvo meso, sir, kajmak, mleko. ne nagovaram te ni na sta.
Citat
O bože dragi....
vidis da svoju nadsvest ne mozes da prevaris   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Pobogu covece, pa zar nisi mogao jednostavno reci, ej Lajt to i to ?? Mene ovo u tom i tom postu vredja. A ne krenuti odmah u ovo ili ono. I drugi ne znaju dovoljno jezik, pa jel' to razlog za neku diskriminaciju. To sto imas utisak da je neko zasticen, stvarno mi je zao zbog toga. Uostalom i citirao si njegov post u kome je nesto ispravljeno. To bas i ne pokazuje neku zasticenost.

Sve to mi lici na neki kamencic na putu, koji ne sutnete, vec se sapletete o njega.

Ajte, samo napred, bice sve ok.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Igor
Ti za jednog hriscanina "punog ljubavi' se mnogo pozivas na krvoprolice, ili sedi na jednoj stolici ili na drugoj. Sta uopste trazis na ovoj temi?
Mislis vi ste toliko jaki, i vi cete sa batinama nekome promeniti veru, tipicno neandretalno razmisljanje.
dosadno mi je više ponavljati da ja nisam istiniti miroljubivi vernik, onakav vernik kakav bi trebao biti  ( koliko sam ti puta to rekao i ti opet),ja sam vernik sa agresijom (neki to danas zovu fanatizmom,mada ne vjerujem da spadam u te),a vi će te promeniti svet sa vašim "Penis ovaj Venus Projektom",ma dajjj molim te,čista Utopija,koliko je samo njih pokušalo da promeni svet

e light nije tako kako ti kažeš,znaš koliko sam ja na temi Naj linkovi youtube prijavljivao jedan klip da je uvredljivog sadržaja i moderatori ga još nisu obrisali,4 puta sam prijavio taj klip i ništa
vi moderatori mnogo kenjate
« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 21:45:09 od Igor90000 »
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
A sada mi ti reci sta nije tako ?? Ti imas svoje vidjenje uvredljivosti. I kazes o necemu da je tako ili ne. A sta ako drugi to ne smatra tako ?? Sta sada sa ovim:
Citat
????????
Hajde mi sada reci ?? Da li si onda bolji ili gori od nekoga sto nije obrisao ono sta ti mislis da je uvredljivo ?? Objasni mi koji k***c je onda ovo?? Jel' si bogom dan da mozes tako da rezonujes, donosis takve odluke, misljenja, ... ??

Hajde reci. Cekam.

« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 22:05:39 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
A sada mi ti reci sta nije tako ?? Ti imas svoje vidjenje uvredljivosti. I kazes o necemu da je tako ili ne. A sta ako drugi to ne smatra tako ?? Sta sada sa ovim:
Citat
????????
Hajde mi sada reci ?? Da li si onda bolji ili gori od nekoga sto nije obrisao ono sta ti mislis da je uvredljivo ?? Objasni mi koji k***c je onda ovo?? Jel' si bogom dan da mozes tako da rezonujes, donosis takve odluke, misljenja, ... ??

Hajde reci. Cekam.

ajde ti meni reci koji ku... će onda ovo prijavi moderatoru,vi brišete samo kada je neka uvreda upućena nekome ništa drugo,šta ako mene neki klip vređa
ti si tu da brišeš sve postove koju su uvredljivog sadržaj upućen od jednog člana ka drugome to stoji,to je tvoj posao,to je uredu,tu nisam ništa zamerio samo zamerim neke druge stvari
« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 22:06:26 od Igor90000 »
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Nije tebi direktno upuceno. Sta ocekujes, da se forum Religija zatvori sto mozda nekog ateistu vredjaju takvi pogledi i tumacenja. Da li bi taj ateista trebao da spali sve crkve, jer ga to vredja ?? Ili bi trazio da te banujem, zato sto si vernik ??

Ostavi se toga, vec se vrati na temu. A ako nesto mislis da neko nije dobro uradio, imas za to predvidjen deo foruma.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Nije tebi direktno upuceno. Sta ocekujes, da se forum Religija zatvori sto mozda nekog ateistu vredjaju takvi pogledi i tumacenja. Da li bi taj ateista trebao da spali sve crkve, jer ga to vredja ?? Ili bi trazio da te banujem, zato sto si vernik ??

Ostavi se toga, vec se vrati na temu. A ako nesto mislis da neko nije dobro uradio, imas za to predvidjen deo foruma.

ne razumeš ti mene,neka ateisti priča šta hoće,samo neće moći da vređa onda ću ja uzvratiti istom merom,onda ćeš ti izbrisati postove i opomenuti,ali šta ako mene vređa klip (opet ti govorim) ima opcija prijavi moderatoru,ja prijavim ništa,ja opet,opet ništa,makar da sam dobio odgovor nemoj biti dosadan nećemo ti ispuniti zahtev pa da znam na čemu sam,ali ni odgovora,mislio sam da ovde vlada neka šatro demokratija i ljudska prava,ali izgleda da sam se prevario,ovde vlada 20 ljudi i oni diktiraju tempo kako im je volja,zbog toga nikada neće ovo biti Broj 1 u Srbiji a ni šire
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:02:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.