Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:48:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528001 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Citat
ma ajde vi ateisti na jedan COD2 (call of duty 2) obračun,ako neko simije daću vam IP adresu servera pa da vas iznadimam tandžom.......
Танџом? То њих не изненађује...пробај ганџом! Smile
valjda smo mislili na isto Tandžara ili tačnije Kar 98 K, njemačka rajfl puška,igraš li ti cod 2
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Raven,vidiš ovo iznad?E to se zove debunk.

ma ajde vi ateisti na jedan COD2 (call of duty 2) obračun,ako neko simije daću vam IP adresu servera pa da vas iznadimam tandžom.......
Ateisti-eto etikete.Ali ja ću ti reći,ateisti su razumni i realni.
Ma nek' ste mi Vi zivi i zdravi.  Smile

Samo kada bi malo vise razumevanja vladalo. Kada bi ljudi malo vise jedni drugi saslusali, uzeli u obzir i druga razmisljanja, nastojanja, ...
Samo tih nekoliko stvari za pocetak. Dok se tocak krene okretati, posle je lakse.

Smile
E moj Lajte,e moj druže...Imam razumevanja,koja su to deca na psihičkom nivou Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
 Umesto da preuzmu odgovornost za sebe oni se prepuštaju izmišljenom utešitelju Smile
Drugom dolasku  Smile
Jao mislis prvom?
Sem ako ne navodis Charlsa Mansona? Smile
Neka Softe pozitivna agresija, razvijamo temu

ne brini i tebi će biti oprošteno (mada ne znam kako će to izvesti)
 Bez uvrede,ako stvarno veruješ u to što si rekao,mogao bi da posetiš psihologa ili psihijatra,ozbiljno mislim.Jer,slepo verovati u tako nešto ravno je šizofreniji a ja kad ovde spomenem da postoji mogućnost da su vanzemaljci izgradili podzemne baze(pazi,da "Postoji mogućnost")-odma me proglase ludakom a ovde se priča o liku koji će da sidje na oblacima sa sve duhom svetim i kim još i to je sasvim regulana tvrdnja .

"Oprostiće ti kad sidje dole"? joj jbt Smile
 Ko bre kad sidje?Gde se popeo-na krov?Tavan?Zgradu?Čuješ li ti sebe druže?
 Nije mi cilj da se podsmevam-to rade bedne duše,meni jednostavno ne ide u glavu kako je moguće da par vas prosipa fantazije ali bukvalno fantazije? Pa dajte ljudi bre... Odrastimo malo aman.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Vidim Taxe.
Propast, sta da se radi.
Meni logicnije ispada teorija da su nas vanzemaljci "preradili" jos odavno od Atlantide pa na ovamo. Da su reptili u stvari drzali ovu zemlju u njihovim kandzama. A isto tako da su ti reptili Nephilimi pa sad ko hoce da potrazi nek potrazi
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Nije mi cilj da se podsmevam-to rade bedne duše,meni jednostavno ne ide u glavu kako je moguće da par vas prosipa fantazije ali bukvalno fantazije? Pa dajte ljudi bre... Odrastimo malo aman
Хвала на добрим намерама,али каже народ: "Пут за пакао је поплочан добрим намерама",тако да у твоје намере не сумњам! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
.Ali ja ću ti reći,ateisti su razumni i realni

joj taxtexe nemoj vise

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Za razliku od vernika oni su budni i prisutni dok vernici čekaju od boga.
 Ali,nazovimo stvari pravim imenom:Fanatici a ne eufemizam "vernici".Idi molim te,u šta ti to veruješ pa si "vernik"? I ja imam svoja 'uverenja' i verujem u nešto.Što ja nisam "vernik". Sekta jbt  Smile
Citat
Nije mi cilj da se podsmevam-to rade bedne duše,meni jednostavno ne ide u glavu kako je moguće da par vas prosipa fantazije ali bukvalno fantazije? Pa dajte ljudi bre... Odrastimo malo aman
Хвала на добрим намерама,али каже народ: "Пут за пакао је поплочан добрим намерама",тако да у твоје намере не сумњам! Smile

U redu je veruj šta ti je volja ali evo ja znam da bi Raven bio u stanju da promeni svoja uverenja ako otkrije nešto novo.Ja preispitujem svoja verovanja stalno.
  Zbog čega je vernik izuzetak? Kako se može tako slepo verovati u nešto bre? Pa jel se toliko plašite boga aman da ne smete ni da posumnjate u sve te priče???
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam vec promenio svoja uverenja Taxe, i vise nego zelim da menjam ono u sta verujem, ako za to ima dovoljno dobar razlog.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Za razliku od vernika oni su budni i prisutni dok vernici čekaju od boga.
rekoh

joj taxtexe nemoj vise

molim teee !!!
Citat
Ali,nazovimo stvari pravim imenom:Fanatici
yes !    
Citat
Idi molim te,u šta ti to veruješ pa si "vernik"? I ja imam svoja 'uverenja' i verujem u nešto.Što ja nisam "vernik".
kako nisi vernik?! pa jel verujes u, sto rinaka rece, andrmoljce?  Smile
Citat
Sekta
pa da. ima dosta tih ufo i apokaliptickih sekti. ne daj se.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 22:53:35 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
kao prvo ja tebe nikada nisam vređao za tvoja mišljenja iako si ateista (taj izraz nisam ja stvorio) mada bi vas ja sve lagano na lomaču ali pustimo sada to,niti ja nikada nisam rekao za sebe da sam vernik koji bi mirnim putem rešavao stvari,samim time ja nisam istinski vernik,jer istinski vernici nemaju sklonosti ka agresiji,svaka im čast na tome,ali verujem u Boga i pridržavam se većine stvari iz moje vere.

E sada da ti tatex i tebi i ostalim  malo objansim vjerovanje u jednoga Boga.Pustimo sada bibliju i citate.Pogledaj malo ako čovek veruje u Boga onako kako bi trebao da veruje,a po meni je najbolji put ka tome pravoslavlje jer je nekako najčistije,da li bi bilo toliko govana u svetu da li bi bilo potrebe za filmovima tipa Zeitgeist i ostala Majkl Mur kinematografija,vi uvek tvrdite da je Bog kriv za najviše zla u svetu,ponavljam nije Bog kriv krivi su ljudi koji pogrešno uzimaju ime Božije,ja sam jedan od takvih ljudi,vi osuđujete najviše hrišćanstvo po tome šta je katolička crkva zlodjela uradila kroz istoriju i onda uvek se okrećete ka tome,nesvjesno.Cilj vjerovanja u Boga je u tome je u tome što to vjerovanje od tebe pravi boljeg čovjeka samim time što to vjerovanje propagira moralne stvari,stvari koje čoveka u njegovom životnom vjeku neće okrenuti ka prostituciji,drogi,ubijanju,silovanju,homosexulanosti,satanizmu i šta ti ja znam čemu više.Naveo sam ti u predhodnim postovima neke detalje iz pojedinih država,mrsko mi je opet navoditi te primere.Sada tvoje nevjerovanje u Boga je nedostatak spoznaje prave čistoće življenja.Ti uvek možeš da se okreneš nemoralu,a vjernik pravi ne može,i onda samim time vjernik će da živi čistijim životom (ne govorim o pojedincima već o kolektivu) imaš ti ljudi koji ne vjeruju u Boga a mogu da se pridržavaju moralnih stvari i živeće isto tako lepo.
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mada bi vas ja sve lagano na lomaču
Al smo se pomakli od srednjeg veka lelee Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:48:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.337 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.