Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:48:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528000 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Drugi su uglavnom rekli svoje mišljenje. Ti si relativno nov na temi. Pa ako će mo pričati nije loše znati početne stavove. Za film kažeš ništa posebno a kako se u filmu najviše priča o novcu voleo bi da čujem šta misliš o tome. A i izjasnio si se o većini drugih delova. Pošto za zeitgeist nisi reko, glupost i izmišljotine, znači li to da si nešto prepoznao?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Drugi su uglavnom rekli svoje mišljenje. Ti si relativno nov na temi. Pa ako će mo pričati nije loše znati početne stavove. Za film kažeš ništa posebno a kako se u filmu najviše priča o novcu voleo bi da čujem šta misliš o tome. A i izjasnio si se o većini drugih delova. Pošto za zeitgeist nisi reko, glupost i izmišljotine, znači li to da si nešto prepoznao?
nema tu šta da se prepozna,to se već odavno zna (mislim o novcu),njihov cilj je jasan krediti iz svetske banke zemljama koje su u razvoju,samim davanjem kredita ti tu zemlju kontrolišeš najkraće rečeno.
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citam u novinama pre neki dan bila je "Politika", pricalo se o vetrenjacama, i pazi sta su rekli napravice kod panceva farmu vetrenjaca koje ce proizvoditi 20 megawata, a rekli su da je strana firma zainteresovana da naprave farmu vetrenjaca koja ce proizvoditi 350 megawata znaci izvodljive su alternativni izvori energije kod Panceva a mozete zamisliti sta bi tek bilo u Srbiji dole u planinama. A razlog zasto su naveli da im ne treba 350 megavata je taj sto nemaju gde tu struju da cuvaju Smiley.
E sada citam isto u "Politici" da ce se praviti 2 termoelektrane od 350 megavata u Kostolcu, koje ce biti sigurno skuplje a zasto ja to tako ja stvarno ne znam.
Igore preporucio bi ti za pocetak, da procitas od pocetka do kraja ovu temu, i da pogledas jos po jednom zeitgeist prvi i drugi deo.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 17:17:04 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Prvi deo po meni nije iskrivljen. Procitao sam sve izvore iz prvog dela i mogu reci da sam zadovoljan njihovim objasnjenjem, sve sto su rekli imali su sa necim da potkrepe. E sad sto crkva kaze nije tako koga briga. Do sada sve sto je crkva govorila moralo je biti istina, i bilo je istina samo zato sto je crkva govorila, i tu je bio kraj svake diskusije. Crkvena rec je zakon. Postoje mnoga objasnjenja zasto nije bilo price o Mithrasu. Ono sto je bilo nadjeno blokirano je od strane crkve, kada mogu da zabrane pojedine muzicke grupe da stave odredjene omote zasto ne bi mogli da zaustave informacije. Drugo oni koji su podizali pitanje slicnosti, obicno su bili diskreditovani, dlaka u jajetu, pa niko nece da rizikuje svoju karijeru zarad nekog dokaza. Bilo je takvih ali su bili uguseni. Naime da se odvojimo od Mitre, mozemo da pogledamo Tamuza, Ninosa i Semiramis, i to je jezivo koliko ima slicnosti sa hriscanstvom. Hriscanstvo je bi-product nekolicine religija i sekti, zvanican zapis o svim prisutnim ne postoji ili barem je tesko doci do takve informacije ali se navodi da je bila nekolicina prisutnih iz razlicitih grupacija koji su odlucili sta ce biti odredjeno. Za ostatak Zeitgeist-a nemam nikakvu primedbu, sto je receno istina je.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
neko je opet divljao a?
 ajd sad prvo bensedin pa polako!

i dalje me zanima kako zamisljate ukidanje monetarne politike?
malo sam bio ono karikirao zivinarsku mon. politiku, al mon. pol. stvarno postoji maltene od momenta kad su ljudi postali svesni sami sebe!
 i kako sad startrek deda zamislja tu tranziciju?
 to je poenta jel da? ukidanje mon. politke koja sve nas drzi u ropstvu! svi -izmi su losi jer pocivaju na mon. pol. i sistemu!

zajtgajst je stvarno korektno napravljen al dodatak srecu kvari!
http://www.venusproject.com
  jel im ovo sajt?
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
nemojte da postanete ovo za koju godinu  Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 21:37:03 od Igor90000 »
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
Пази, погледао си филм, наводно си био неутралан, али ниси потражио и проверио те податке, зар ти то није било необично?
Зашто?
Одговори себи, зашто то ниси проверио, већ си прихватио?
Тек после оспоравања се дајеш у истрагу...
Silvanus
 Ovo si uputio Makrosu ali sam se i ja prepoznao pa hoću da 'odgovorim'...
 A šta ima da se proverava svega ti?Kako biti neutralan na bajkice koje nam pričaju u vezi boga?U dubini duše osećam šta je ispravno i neispravno-koji će mi informativne provere!??? Ima nas koji nismo zaključani u umu dragi moj,nije sve u knjigama i obrazovanosti!
 Ko odavno nije skapirao da priča o nebu i bogu odavno ne pije vodu onda jbg,šta da mu radim,živite u svojim fantazijama  Smile

A sad,proanalizirajmo ovu neverovatno ignoratnu i zaslepljenu rečenicu koju si uputio čoveku:
Citat
"Пази, погледао си филм, наводно си био неутралан, али ниси потражио и проверио те податке, зар ти то није било необично?"
A te bi?Pitaš to a ti sam veruješ u nedokazane fantazije i još druge ubedjuješ kako lupetaju Smile Smile Smile Smile Smile

Edit:

Silvanus,molim te,odgovori na sopstveno pitanje u vezi onoga u šta ti veruješ.
  Koje je to arogantno nabijanje krivice čoveče ne mogu da verujem j*bote Smile

Evo,pitam ja tebe sada-Po kom osnovu tvrdiš da Bog postoji? Gde si i kako došao do tog saznanja? Kako je moguće da si poverovao slepo u priče samo zato što ti se dopadaju i bude osećanje olakšanja i nade bez ikakvog dokaza???

Silvanus,molim te da se u odgovoru suzdržavaš citata iz biblije i šta je rekao ovaj i šta je rekao onaj,ja hoću da vidim šta ti imaš da kažeš svojim rečima.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 22:07:54 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ти си живи доказ да Бог постоји,веруј ми! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 O,jesam li?

Boga nema prijatelju moj.Prepušten si sam sebi a tešiš se fantazijama.

Definitivno niko od nas nema pojma šta je Bog. Taj o kome vi pričate ne postoji. Oooo kako je to jezivo zar ne???Kad si SAM.

Bre,ko mala deca ste kojoj treba mama  Smile
 Probudite se više i bacite te citate već jednom jbt Smile
  Na sto strane sve šta je reko Jovan,šta je reko Mateja,šta je reko...Dajte bre malo koji vam je više jbt Smile Smile

« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 22:15:32 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Citat
Пази, погледао си филм, наводно си био неутралан, али ниси потражио и проверио те податке, зар ти то није било необично?
Зашто?
Одговори себи, зашто то ниси проверио, већ си прихватио?
Тек после оспоравања се дајеш у истрагу...
Silvanus
 Ovo si uputio Makrosu ali sam se i ja prepoznao pa hoću da 'odgovorim'...
 A šta ima da se proverava svega ti?Kako biti neutralan na bajkice koje nam pričaju u vezi boga?U dubini duše osećam šta je ispravno i neispravno-koji će mi informativne provere!??? Ima nas koji nismo zaključani u umu dragi moj,nije sve u knjigama i obrazovanosti!
 Ko odavno nije skapirao da priča o nebu i bogu odavno ne pije vodu onda jbg,šta da mu radim,živite u svojim fantazijama  Smile

A sad,proanalizirajmo ovu neverovatno ignoratnu i zaslepljenu rečenicu koju si uputio čoveku:
Citat
"Пази, погледао си филм, наводно си био неутралан, али ниси потражио и проверио те податке, зар ти то није било необично?"
A te bi?Pitaš to a ti sam veruješ u nedokazane fantazije i još druge ubedjuješ kako lupetaju Smile Smile Smile Smile Smile

Edit:

Silvanus,molim te,odgovori na sopstveno pitanje u vezi onoga u šta ti veruješ.
  Koje je to arogantno nabijanje krivice čoveče ne mogu da verujem j*bote Smile

Evo,pitam ja tebe sada-Po kom osnovu tvrdiš da Bog postoji? Gde si i kako došao do tog saznanja? Kako je moguće da si poverovao slepo u priče samo zato što ti se dopadaju i bude osećanje olakšanja i nade bez ikakvog dokaza???

Silvanus,molim te da se u odgovoru suzdržavaš citata iz biblije i šta je rekao ovaj i šta je rekao onaj,ja hoću da vidim šta ti imaš da kažeš svojim rečima.
biće ti oprošteno po drugom Hristovom dolasku,sve će biti jasno kada gospod Isus Hrist opet siđe na Zemlju
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:48:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.