Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:18:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528964 puta)
Svakodnevni prolaznik

Soldier of fortune

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 302
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung s5230
Pokusacu da se ukljucim u diskusiju na ovu temu iako nisam voljan da procitam prethodnih stotinjak strana. Gledao sam oba dela filma i ostavili su velik utisak na mene (sto im je bio i cilj, da ostave utisak na gledaoca). Da ostavimo malo po strani propagandu i nacin na koji su oni prikazali odredjene cinjenice. Jer kako pobediti nekoga na njegovoj teritoriji osim koristiti njegova srestva (kako pobediti propagandu, propagandom). Sto se tice tog Venus projekta mislim da je malo smesan za danasnja poimanja ali ne mislim da je smesan produkt takvog projekta. Tj da je samo resurs prava mera materijalnih vrednosti.Novac bez pokrica je obican papir. Mislim da je jasno da oni vestacki stvaraju to pokrice. Deo filma koji o ovome govori je nazalost surova i nepobitna cinjenica. Takvim nacinom funkcionisanja banaka, federalnih rezervi ili vec onoga ko je u stanju da "stvara novac", matematicki se dolazi do surovih rezultata.
IP sačuvana
social share
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
  Što se mene tiče ovo je vizija budućnosti
http://video.google.com/videoplay?docid=-307353090876018425&hl=en

Umesto ovog što nam nepotrebni političari(čitaj:paraziti)spremaju ako uskoro nešto ne učinimo svi zajedno da ih uklonimo.
http://www.youtube.com/watch?v=UdGzBHxhRcE
Mark my words
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pokusacu da se ukljucim u diskusiju na ovu temu iako nisam voljan da procitam prethodnih stotinjak strana. Gledao sam oba dela filma i ostavili su velik utisak na mene (sto im je bio i cilj, da ostave utisak na gledaoca). Da ostavimo malo po strani propagandu i nacin na koji su oni prikazali odredjene cinjenice. Jer kako pobediti nekoga na njegovoj teritoriji osim koristiti njegova srestva (kako pobediti propagandu, propagandom). Sto se tice tog Venus projekta mislim da je malo smesan za danasnja poimanja ali ne mislim da je smesan produkt takvog projekta. Tj da je samo resurs prava mera materijalnih vrednosti.Novac bez pokrica je obican papir. Mislim da je jasno da oni vestacki stvaraju to pokrice. Deo filma koji o ovome govori je nazalost surova i nepobitna cinjenica. Takvim nacinom funkcionisanja banaka, federalnih rezervi ili vec onoga ko je u stanju da "stvara novac", matematicki se dolazi do surovih rezultata.
Dobro je da  ljudi dolaze na ovu temu i kazu ono sto oni misle, eto za pocetak da ti kazem da venus nije samo pusto verovanje fabrika koja proizvodi solarne ploce je donirala 100 miliona dolara u projekat mozete procitati na forumu.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 10:24:24 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
WooW!!!Nisam to znao-extra jbt  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Soldier of fortune

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 302
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung s5230

Umesto ovog što nam nepotrebni političari(čitaj:paraziti)spremaju ako uskoro nešto ne učinimo svi zajedno da ih uklonimo.
Mark my words

Mislim da je ovo ipak malo preterano. Prvo niko nemoze da ti kaze kakva ce biti buducnost osim ako tamo nije vec bio, a ovo drugo...  Smile  Da ajmo sad sve da pobijemo sto nam smetaju  Smile

Dobro je da se ljudi dolaze na ovu temu i kazu ono sto oni misle, eto za pocetak da ti kazem da venus nije samo pusto verovanje fabrika koja proizvodi solarne ploce je donirala 100 miliona dolara u projekat mozete procitati na forumu.

Sto se tice tog projekta slazem se da bi lepo bilo unaprediti tehnologiju dovoljno da bi covek mogao da uziva u plodovima napretka te iste tehnologije a ne da on njoj sluzi sto je slucaj danas. Ali da bi doslo do takvog velikog preokreta mora se desiti neki veliki "bum". Takva je priroda coveka i nazalost veliko verovatno da cemo to moci samo posmatrati. Nece se tek tako odustati recimo od nafte i preci potpuno na alternativne izvore energije iako je to sa danasnjom tehnologijom vec moguce. Nazalost covek je naucio da ceni neke druge vrednosti pa mu ovo sve izgleda malo naivno i smesno.
IP sačuvana
social share
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
WooW!!!Nisam to znao-extra jbt  Smile
Verovatno se misli da ce podrzati projekat a ne donacija posto ne stojim dobro sa engleskim verovatno ce uloziti taj novac u venus projekat.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 10:40:20 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
 Nije loše,ohrabrujuće je to.

Mark my words

Mislim da je ovo ipak malo preterano. Prvo niko nemoze da ti kaze kakva ce biti buducnost osim ako tamo nije vec bio, a ovo drugo...  Smile  Da ajmo sad sve da pobijemo sto nam smetaju  Smile

Dobro je da se ljudi dolaze na ovu temu i kazu ono sto oni misle, eto za pocetak da ti kazem da venus nije samo pusto verovanje fabrika koja proizvodi solarne ploce je donirala 100 miliona dolara u projekat mozete procitati na forumu.

Sto se tice tog projekta slazem se da bi lepo bilo unaprediti tehnologiju dovoljno da bi covek mogao da uziva u plodovima napretka te iste tehnologije a ne da on njoj sluzi sto je slucaj danas. Ali da bi doslo do takvog velikog preokreta mora se desiti neki veliki "bum". Takva je priroda coveka i nazalost veliko verovatno da cemo to moci samo posmatrati. Nece se tek tako odustati recimo od nafte i preci potpuno na alternativne izvore energije iako je to sa danasnjom tehnologijom vec moguce. Nazalost covek je naucio da ceni neke druge vrednosti pa mu ovo sve izgleda malo naivno i smesno.

Pa to je vizija druže,logično objašnjeno.Zašto nije davno zaživelo?Zbog čega se trujemo i gušimo kad čak postoje kola i na vodu!? Ejjj na vodu jbt Smile
 Ne daju ovi mega kriminalci,moćnici toliko pohlepni da ne postoje reči za opisivanje.Totalna patologija.Nastaviće da nas mrcvare i ubijaju i dele ako se pothitno ne probudimo! Čitaj malo,videćeš kako se stanovništva na sve četiri strane sveta driluju za mogući sukob svetskih razmera-3ww?
 Potreban je samo jedan dogadjaj,nešto što će razvaliti pola grada. Pretpostavljam mini nuklearka i sl.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Soldier of fortune

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 302
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung s5230
Mislim da se pre moze ocekivati nesto kao hladni rat, ako je ovaj ikad i prestao, pre nego neko razbacivanje nuklearkama. Nadam se da nikad nece doci do takvog "bum"-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
Samsung 
Mislim da se pre moze ocekivati nesto kao hladni rat, ako je ovaj ikad i prestao, pre nego neko razbacivanje nuklearkama. Nadam se da nikad nece doci do takvog "bum"-a.

Pitanje je da li ga je i bilo. Neki tvrde da je on bio farsa. A i oruzani sukobi u buducnosta nasu iskljuceni.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
fabrika koja proizvodi solarne ploce je donirala 100 miliona dolara u projekat mozete procitati na forumu.

kakvih 100 miliona dolara?
koliko sam upucen u zeitgeist...oni rekose da novac ne postoji i da je fikcija
da li mozda tih nepostojecih 100 miliona dolara? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:18:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.