Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:43:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528388 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
 Ok,  Smile

Citat
Zato sto ono sto sam procitao prkosi svim zakonima prirodnih nauka koje su me ucili, a ne nameravam da ih menjam u skorije vreme!
Šta ćemo sa onim što i neznaš da postoji?  Ko kaže da treba da menjaš bilo šta?Dovoljno je preispitati ponešto.
Koja je to nauka kad se u njene svrhe dnevno muči na hiljade životinja? Koja je to tehnologija kad koristimo vozila koja zagadjuju sve umesto kola na struju? Čak ima i na vodu ali nema ko da ih pravi!
Ne znam na koje zivotinje mislis, ali rekao sam da ljudi imaju znanje i tehniku da rese problem ali ipak nemaju toliku moc da pokrenu masovno takve projekte jer ipak i dalje zivimo u doba feuda.
Majmuni se na najgrublje načine muče kako bi se ustanovila npr tolerancija na bol,jačina kostiju kroz testiranje na udarac(često se lobanja testira),daju im se gadne droge,ubacuju im dim od cigareta,zrače ih radijacijom...Ne želiš da slušaš još veruj mi. Zečevi,miševi,mačke..Ne želim da pričam šta im ta bagra naučnička radi sve.
  Kako će se buduće generacije stideti nas to je strašno.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 01:43:25 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Joj šta se sve ovde izdešavalo za par sati jedva isčitah sve ovo. Čujemo se sutra preumoran sam sad da komentarišem.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Budi uveren da niko nije ismevao Tax-a (osim Mrgeca  Smile

moj dragi milton premijeru Smile...nisam ja nikog ismejavao Smile
ajde ozbiljno...tax je malo ostrascen pa svaku moju recenicu gleda kao na uvredu(njegove uvrede prema meni necu ni spominjati jer ja preko toga lako prelazim :[115]Smiley

znate kako...tax spominje experimente nad majmunima i njihovo mucenje...ako je ijedno dete izleceno od neke bolesti a lek je prvo morao biti testiran na majmunu ili na nekoj drugoj nesrecnoj zivotinji-ja sam spreman da podnesem tu cenu Smile
ili da kazem to ovako:taxtex...ne daj boze,zamisli da bolujes ili da neko od tvojih voljenih boluje od neke teske bolesti i da je lek koji te moze izleciti testiran nad nekim zivotinjama...da li bi odbio taj lek zbog saosecanja? cisto sumnjam Smile

ja stvarno ne znam da li je tacno to sto tvrde u zeitgeistu....verovatno ima i tacnih stvari...ali kad cujem da tipovi koji su na slicnim talasima sa zeitgeist-om i svim tim teorijama zavere tvrde da je engleska kraljica vanzemaljac i da masoni jedu decu...onda se moje verovanje smanjuje drasticnom brzinom jer to ne moze izjaviti cist covek...moze eventualno da izjavi neko kome se osmica armatura moze lagano ispeglati na glavi Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
ja stvarno ne znam da li je tacno to sto tvrde u zeitgeistu....verovatno ima i tacnih stvari...ali kad cujem da tipovi koji su na slicnim talasima sa zeitgeist-om i svim tim teorijama zavere tvrde da je engleska kraljica vanzemaljac i da masoni jedu decu...onda se moje verovanje smanjuje drasticnom brzinom jer to ne moze izjaviti cist covek...moze eventualno da izjavi neko kome se osmica armatura moze lagano ispeglati na glavi
E upravo, ima tacnih stvari, ali imas ljudi koji su toliko u toj prici da svaka sumnjiva stvar pocinje da biva vanzemaljskog porekla ili nesto u tom smislu.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
mrgec brate, što se toliko uzbuđuješ? Da li te ovakve teme na neki način ugrožavaju pa si tako eksplozivan? Kažeš da nemaš nameru da vređaš, a neki tvoji postovi deluju uvredljivo. Pričaš o eksperimentisanju nad životinjama. Kako bi ti bilo da neko superiornije biće eksperimentiše nad tobom radi svoje dobrobiti, a na tvoju štetu. Uz to mnoge stvari koje ljudi rade životinjama su čisto iživljavanje i ne mogu se opravdati na taj način.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson Arc
Citat
ima nas koji se slazemo sa tobom i mislimo da nesto nije uredu sa ovim sitemom i vidimo da nas lazu
Hoces da kazes da mi ne znamo da ovaj sistem ne valja. Ja sam ubedjen da svetom vladaju masoni, vatikan, iluminati, bilderberg grupa i ostali. Vecina nas pokusava da kaze da je Venus projekat utopija. Ne moze me niko ubediti da 6 milijardi jedinki moze da zivi u istim uslovima, da im nista ne fali i da sve bude u miru i blagostanju. Uvek bi se nasao neki izuzetak (nekoliko miliona  Smile).

Ja mislim da je moguce da svih 6 milijardi ljudi zive u miru. Naj vaznija stvar je pametno raspolaganje resursima. Npr. danasnje autokompanije u toku jedne godine izbace po nekoliko modela automobila. Nije im bitno koliko ce automobil trajati i sto na taj nacin bezveze trose resurse i sto zagadjuju okolinu, bitno im je samo da uzmu sto vise kinte. Dok npr u buducnosti mi bi smo mogli da napravimo automobil koje ce trajati 10-15 godina koji bi bili efikasniji i izdrzljiviji, cistiji i tako bi smo imali dovoljno resursa za sve. Ljudi ne bi krali, ne bi se tukli (osim ponekad zog neke zenske  Smile ) ne bi ratovali ne zato sto su odjednom postali dobri, nego zato sto imaju pristup stvarima i ima ih u izobilju, a stvari nemaju neku vrednost kada ih ima u izobilju. Zamisli da na jedan dan umesto kise pada zlato. Ljudi bi se poubijali kako bi skupili sto vise zlata. A zamisli kada bi stalno umesto kise padalo zlato. Ljudima bi bilo svejedno koliko bi zlata sakupili zato sto ga ima u izobilju. U buducnosti ti ne treba da posedujes stvari (osim onih neophodnih tipa krevet, tv, telefoin i tako to) vec hoces da imas pristup stvarima. Npr ako hoces da ides na surfovanje,golf, kosarku, ako hoces da se bavis astronomijom tebi je bitno da imas pristup tim stvarima. Posluzis se na neko vreme i vratis ih. Ako se budes starao npr. o  svom teleskopu, vratis ga i dobijes neki prefinjeniji i oni kazu neke korisne savetei sto se tice astronomije ili onoga zasta se ti interesujes. Tako da mislim da mislim da bi buducnost mogla da bude odlicno mesto za sve nas, samo ako bi  ljudi pristali.

P.S. Znate li da je Dzek Fresko dizajnirao auto na 3 tocka koji se satoji samo od 32 dela?
IP sačuvana
social share
See I’m a poet to some, a regular modern day Shakespeare.
Jesus Christ, the King of these Latter Day Saints here.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mrgec brate, što se toliko uzbuđuješ? Da li te ovakve teme na neki način ugrožavaju pa si tako eksplozivan? Kažeš da nemaš nameru da vređaš, a neki tvoji postovi deluju uvredljivo. Pričaš o eksperimentisanju nad životinjama. Kako bi ti bilo da neko superiornije biće eksperimentiše nad tobom radi svoje dobrobiti, a na tvoju štetu. Uz to mnoge stvari koje ljudi rade životinjama su čisto iživljavanje i ne mogu se opravdati na taj način.
dok to superiornije bice ne dodje i ne zagospodari nama,moje pitanje i dalje ostaje:

Citat
taxtex...ne daj boze,zamisli da bolujes ili da neko od tvojih voljenih boluje od neke teske bolesti i da je lek koji te moze izleciti testiran nad nekim zivotinjama...da li bi odbio taj lek zbog saosecanja? cisto sumnjam

dakle dusebriznici...cekam odgovor Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
u pravu je Goa, ne treba ovu temu previse razvodnjavati tako da sam nesto o Icke-u okacio na:
http://forum.burek.com/index.php?topic=394698.new#new
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

William Cooper exposes: The Dark Side of U.S Gov.
http://www.youtube.com/watch?v=f8bgUsmdT_M&feature=PlayList&p=CCBED2003176E861&index=0&playnext=1

P.S. Neki će se prepoznati u prvom videu.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson Arc
Ja mislim da je ta polemika oko mucenja zivotinja od male vaznosti. Nemojte pogresno da me razumete, ja mislim da je mucenje zivotinja pogresno i da to ne treba raditi, ali mi ne mozemo nista da ucinimo po tom pitanju. Nema nista lose u protestima, pisanjima peticija... Ali to ne resava nista! Mozda privremeno zaustavimo testiranje na zivotinjama, ali u ostalim delovima sveta postoji jos milion tih "naucnih" institucija koje rade to isto. Ljudi kako ne razumete potrebna je totalna promena. Nas drustveni sistem je zastareo, nase vrednosti su zastarele, cak je i nas jezik zastareo. Ljudi kazu sunce izlazi i zalazi. Sunce ne izlazi, ono stoji na mestu, zaemlja se okrece oko njega!!!
IP sačuvana
social share
See I’m a poet to some, a regular modern day Shakespeare.
Jesus Christ, the King of these Latter Day Saints here.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:43:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.