Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 02:20:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528455 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Ja jos nisam ukapirao koji smo "mi" a koji "vi"...  Smile ili obrnuto  Smile Smile
Sve u svemu nije bitan ni taxtex ni ti ni ja... bitan je kolektiv...  Smile no dobro... marginalni slucajevi ce uvek postojati  Smile
Nisam jos odgledao drugi deo ali vidim da se prica o nekoj utopiji koju oni propagiraju,  u nju vec ne verujem, ali na ovom sada ne treba ostati to je sigurno... moze bolje Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson Arc
Ja jos nisam ukapirao koji smo "mi" a koji "vi"...  Smile ili obrnuto  Smile Smile
Sve u svemu nije bitan ni taxtex ni ti ni ja... bitan je kolektiv...  Smile no dobro... marginalni slucajevi ce uvek postojati  Smile
Nisam jos odgledao drugi deo ali vidim da se prica o nekoj utopiji koju oni propagiraju,  u nju vec ne verujem, ali na ovom sada ne treba ostati to je sigurno... moze bolje Smile

Vidis u tome je jedan od problema. Ljudi misle da je to utopija. TO NIJE UTOPIJA!! Utopija ne postoji! To je samo prelazni period prema buducnosti. Isto kao sto i ne postoji inteligentna osoboa, to je proces koji je u toku, koji se stalno razvija
IP sačuvana
social share
See I’m a poet to some, a regular modern day Shakespeare.
Jesus Christ, the King of these Latter Day Saints here.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Već sam ti rekao-evidentno je da si inteligentan.Isto toliko neiskusan.
 Istražuj ako sumnjaš pre nego kreneš u ismevanje. Znam da nisi zlonameran,ti se samo zavitlavaš malo ali jbg,ako si već na temi uzmi pa goglaj ili mi se javi na pp ako te zanima neki torrent u vezi stvari.A btw,knjiga "Najveća Tajna" nije za svakog.

taxtexe jesi li ti preslusao ovo? Ovaj covek kaze da su masoni jeli zvi meso dece, kako bi mogli da citaju misli ljudima i da su ljudi eveluirali od inteligentnih dinosaursa  Smile lol
Kopaj i istražuj.Nije realnost samo ovo što doživljavamo sa pet čula koja nam usput-bombarduju sa svih strana!

e moj chris cartere....vidi sta si uradio deci Smile Smile Smile Smile Smile
Citat
cak je pronasao i molderovu samantu ali nece da se hvali
Aaaaaaaaaaa!  Smile Smile Smile
sve je to tacno...zna taxtex...ima sesto culo...on oseca to....cak je pronasao i molderovu samantu ali nece da se hvali Smile
Ovo nije blablaonica tako da bi mogli i nešto da kažete.
 @Mrgec
Google:Troll
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 00:52:06 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
TO NIJE UTOPIJA!! Utopija ne postoji!

Ok... ok... nemoj mi se nervirash...  Smile
Ovde sam zapazio na temi da se prica o utopiji...  Smile Smile

Već sam ti rekao-evidentno je da si inteligentan.Isto toliko neiskusan.
 Istražuj ako sumnjaš pre nego kreneš u ismevanje. Znam da nisi zlonameran,ti se samo zavitlavaš malo ali jbg,ako si već na temi uzmi pa goglaj ili mi se javi na pp ako te zanima neki torrent u vezi stvari.A btw,knjiga "Najveća Tajna" nije za svakog.

Ovo ipak nije blablaonica.

Nisam se ni trudio da ismevam!  Smile  Ozbiljno...  Smile edit: odnosno ne trudio nego nije mi bila prvobitna namera da ismevam, al' valjda si navikao na mene tako po drugim delovima foruma, pa ti svaka moja recenica, pa i ovde iako si svestan da nije blablaonica, deluje kao prozivka.  Smile
Torrent si mi vec dao al' rekoh ti da ne radi...  Smile nesto nije podeseno kako treba...

Ako se u toj knjizi nalazi ono sa kraljicom i vanzemaljcima onda.. ta knjiga nije ni za koga...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 01:00:41 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
 Hm.A kako znaš da nije ni za koga? Čemu to ako nisi čak ni video šta i kako?
Ako se oslanjaš na um(glavu) onda to je to,zaključio si ali ako dozvoliš intuiciji da te vodi,bez razmišljanja,onda si otvoren za istraživanje.Naravno,ako te zanima a to je već nešto drugo.
   Natrčavam na neke teme i kad nisam siguran onda čitam komentare bez obzira koliko mi se ne svidjalo ne napadam već pitam,ispitujem,dovodim verovanja sagovornika u pitanje i čekam da vidim kako će mi odgovoriti.Od toga kako mi odgovori vidim ima li smisla dalje pričati.
  Ismevanje nije opcija.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Evo danas je jedan od ljudi koji rade na zapadu pricao kako ce zapad u skorijoj buducnosti poceti da koristi alternativne izvore energije sto i sami rusi verovatno znaju a oni i sami ne moraju da strahuju za tu tehniku jer mogu uvek da koriste goriva a najveci problem ce biti jer nece imati kome u buducnosti da prodaju pa ce i sami verovatno poceti da je koriste i to verovatno ce oni izmisliti neke nove izovre alternativne energije. To sto se prica u zeistgeistu-addendum nije utopija nego realnost, realnost da energiju mozemo da koristimo besplatno, to je realnost a ne utopija, a sto se tice nauke pa ona svaki dan se sve vise razivja i za 100 goidna ce ova danas biti zaboravljena i primitivna a koliko je nama danas nauka pomogla u buducnosti ce nam verovatno pomoci 3 puta vise nego ova danas i zivot ce biti utopija ovakvu kakvu ti sada zamisljas ali toliko ne razumes da ce i ta utopija biti zaboravljena kroz neku drugu i tako ce se nastaviti dok je sveta.
E sada najveci problem je sto ce neki ljudi koji koce takve projekte  propasti zbog alternativnih izvora a na zalost oni danas koce mnoge programe, ali kada oni propadnu videces razliku izmedju Industrijske ere i Tehnokratije.

Mislim da sam naveo sjajan primer u vezi utopija ali ajde da ponovim, vratimo se nazad 1000 godina covek ore njivu plugom uz pomoc volova, njemu ni na kraj pameti sta ce biti za 800 godina, kada je prvi traktor nastao, da bi moglo tako nesto da se desi,  onda dolazi era idustralizacije gde covek uz pomoc masina ore njivu, ali ni ovom nije palo na pamet da ce za 200 godina voziti tu istu masinu na kojoj ce pisati koliko je km uzorao i koliko je stabljika kukuruza zasadjeno i ko zna sta ce biti za 100 godina.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 01:50:52 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Koja je to nauka kad se u njene svrhe dnevno muči na hiljade životinja? Koja je to tehnologija kad koristimo vozila koja zagadjuju sve umesto kola na struju? Čak ima i na vodu ali nema ko da ih pravi!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
  Natrčavam na neke teme i kad nisam siguran onda čitam komentare bez obzira koliko mi se ne svidjalo ne napadam već pitam,ispitujem,dovodim verovanja sagovornika u pitanje i čekam da vidim kako će mi odgovoriti

Pa sta mislish zasto me nema na ovoj temi vec duze vreme?
Jednostavno nisam pogledao 2.deo!  Smile Samo vas citam.
Tema je vezana za film hteo ti ili ne... ostala zaletanja su namenjena, cini mi se ovoj temi... http://forum.burek.com/index.php/topic,394698.0.html a mozda i gresim, neka me @light ispravi...  Smile

Hm.A kako znaš da nije ni za koga? Čemu to ako nisi čak ni video šta i kako?

Prvo ne secam se tacno ni gde sam citao tekst a kamoli njegove sadrzine. Ali secam se da mi je ostalo ime pisca u glavi i da sam potrazio njegov sajt da vidim o cemu je jos pisao. Priznaces, nisam samo sazvakao i ispljunuo kao sto me optuzujesh, malo sam se i zainteresovao samim trazenjem pisca po googlu, ali to je granica do koje moze ici istrazivanje. Tesko da cu stici do spavace sobe kraljice Engleske i proveriti dal je u slobodno vreme vanzemaljac.  Smile Nesh ni ti...  Smile
Zasto nije ni za koga?!
Zato sto ono sto sam procitao prkosi svim zakonima prirodnih nauka koje su me ucili, a ne nameravam da ih menjam u skorije vreme!  Smile

@thug_life
Imam sjajan odgovor na tvoj zadnji post, vec razradjen na tu tematiku ali sacekacesh da odgledam ja prvo film da se ne zalecem...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 01:26:48 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Koja je to nauka kad se u njene svrhe dnevno muči na hiljade životinja? Koja je to tehnologija kad koristimo vozila koja zagadjuju sve umesto kola na struju? Čak ima i na vodu ali nema ko da ih pravi!
Ne znam na koje zivotinje mislis, ali rekao sam da ljudi imaju znanje i tehniku da rese problem ali ipak nemaju toliku moc da pokrenu masovno takve projekte jer ipak i dalje zivimo u doba feuda.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 01:28:44 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
ima nas koji se slazemo sa tobom i mislimo da nesto nije uredu sa ovim sitemom i vidimo da nas lazu
Hoces da kazes da mi ne znamo da ovaj sistem ne valja. Ja sam ubedjen da svetom vladaju masoni, vatikan, iluminati, bilderberg grupa i ostali. Vecina nas pokusava da kaze da je Venus projekat utopija. Ne moze me niko ubediti da 6 milijardi jedinki moze da zivi u istim uslovima, da im nista ne fali i da sve bude u miru i blagostanju. Uvek bi se nasao neki izuzetak (nekoliko miliona  Smile).
 Veruj mi da bi ja prvi voleo da se nesto promeni jer mi najbolje znamo koliko smo kroz istoriju propatili zbog necijih visih interesa (pogotovo u XX veku). Budi uveren da niko nije ismevao Tax-a (osim Mrgeca  Smile). Ne mogu da kruze tolike a price o chemtrailsima, tajnim organizacijama, NWO-u, a da nemaju pokrice. Naravno, ima budalastina, ali ne moze se generalizovati. Ja nikada necu odbiti neki podatak na prvu loptu, uvek bih razmislio, razmotrio pa tek onda doneo svoj zakljucak.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 01:28:40 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 02:20:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.