Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:52:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528191 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Bila emisija i reportaža na nekoj hrvatskoj televiziji pre par meseci u kojoj neka organizacija traži ljude koji će da pokume decu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49862
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Dobiću više i slobode i prostora nego što imam sada, definitivno.

Хајде да преточимо то што си написао на терен:

Имамо кућу од 200 квадрата. Нека је та кућа планета земља са свим ресурсим и животним простором. У њој живи 7 људи. То нека буде пропорција за приближан прој становника на Земљи који износи 7 милијарди људи. Простор те куће није равномјерно распоређен. Те тако имаш ситуацију да на 190 квадрата живи само двоје људи, док се у осталих десет некако натрпало пет преосталих. Дакле, то што ти кажеш да би им било боље да их је рецимо четворо или троје на тих 10 квадрата јесте тачно. Али погледај ситуацију у којој се они налазе. То што они добијају по мо мишљењу није скоро ништа. Размисли колико би им заиста на тај начин било боље у поређењу са свеукупним потенцијалима земље, који би правичном подјелом били на располагању свима.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 19:56:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Ja i moja  prva supruga smo sponzorovali devojcicu iz Siera Leone preko Oxfama ,ne kosta to puno oko £17 mesecno ali je posle 4 godine nestala bez traga ,osecao sam se prevarenim.

Pa Bill Gates i Misrosoft na primer obezbedjuje posao za dva Miliona ljudi koje imaju najmanje petoclanu porodicu,
i oni su svi vlasnici kompanije jer uz platu dobijas i akcije firme.

Sto se tice Indije oni su jedna od osam zemalja sa nuklearnom tehnologijom,imaju najveci broj kompjuterskih inzinjera na svetu .Ogroman su svetski izvoznik .

Indira Ghandi je zapocela kontrolu radjanja i nudila je $100 dolara svakom muskarcu koji ima vasektomiju.

Prosle godine presusilo je 21.000.000 (Milion) bunara u Indiji .

Sta im koj moj vredi tehnologija kad nemaju vode,

Na svetu je ukupno svega 0.6 % pitke vode,

U Meksiko City -ju svakog dana je 1.5  miliona ljudi bez vode, satima cekaju pored cesmi sa plasticnim kantama.

« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 19:55:34 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
... i tako se njih 7 raspodele na tih 200 kvm, svima super. A onda dvoje ukucana dobiju ideju da se udruze i otkupe 10 kvm od treceg da zive malo konfornije i da imaju lepsi pogled na ulicu. A ovaj treci razmislja, pa meni je ok i sa 18kvm, a dobro mi dodje lova da se malo provedem sa zenskama i obidjem svet.  I tako malo po malo, jedni se prosire i zive super, a drugi ispuse i opet se zbiju u par kvm...

Nema ravnopravnosti kod homosapiensa, nikad nece ni biti. I to je ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
@Magic: Razumem ja i savršeno vidim neravnomernu rasporedu resursa i prostora, ali šta pomaže to što se mi sa 10 kvadrata množimo kao da imamo beskonačno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49862
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
@Magic: Razumem ja i savršeno vidim neravnomernu rasporedu resursa i prostora, ali šta pomaže to što se mi sa 10 kvadrata množimo kao da imamo beskonačno?

Ja слажем са тобом да је неконтролисан раст становништва проблем. Али такође мислим да он није највећи проблем и једини разлог сиромаштва и патње. Smiley
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 20:24:30 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Citat
Dobiću više i slobode i prostora nego što imam sada, definitivno.

а зашто мислиш да ћеш ти преживети?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ne mislim, ali imam više šanse od prosečnog čoveka. Em sam iz malog nebitnog grada, em dišem čist vazdug, em jedem povrće direktno iz svoje bašte, em ne paničim i ne vakcinišem se za grip ovaj-onaj, em se ne kljukam raznim tabletama (ni aspirin ne koristim), a navodno po ovim tekstovima oni ciljaju velike gradove i truju nas na navedene načine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S7
Ne mislim, ali imam više šanse od prosečnog čoveka. Em sam iz malog nebitnog grada, em dišem čist vazdug, em jedem povrće direktno iz svoje bašte, em ne paničim i ne vakcinišem se za grip ovaj-onaj, em se ne kljukam raznim tabletama (ni aspirin ne koristim), a navodno po ovim tekstovima oni ciljaju velike gradove i truju nas na navedene načine.

To sto si sve naveo je ok, ali nicim nisi zasticen od tog gripa. Recimo kad je vladao pticiji grip, mogla je neka pticica da ti sleti u bastu dok si spavao i cao druze  Smile

Kljukanje tabletama (paracetamol i sl.) za glavobolju su civilizacijski nacini da ti u zivotu bude ugodnije nego tvojim pradedama koji su verovatno morali da lupaju glavu o panj ne bili suzbili glavobolju. Zubar je bio seoski kovac, pa ako prezivis vadjenje zuba - srecan si covek.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Ja zivim u milionskom gradu ,
Ja Jedem organsku hranu ,tablete samo rekreativno ,
I u svako doba preko cele godine ima svo sveze i egzoticno ,letnje voce i povrce ,
Zadnjih 30 godina ovde uopste ne postoje sezone kao sto je to jos slucaj na balkanu ,
Tako da je mnogo lakse postiti ili biti Vigan ukoliko to zelis zbog svog zdravlja ,
Svaka celija u tvom telu se rodi i umre oko 50 hiljada puta pre nego sto konacno se ugasi ,
To je proces starenja .
Ukoliko jedes meso one brze sagorevaju ukoliko jedes voce i povrce sagorevanje je sporije .
Ma ko bi ga znao vazna je genetika i nivo stresa kojim si izlozen,
kao i regularna vezba bar 3 nedeljno po 30 minuta,
Znam tipa u BG dobar covek ali neprijatelj sam sebi ,
taj nije pio cistu vodu vec 10 godina ,
samo cepa kafe,sokove,rakiju,piva i vina .

Sto kaze Doug ,kad je pas umoran od trcanja ponudi mu pepsi ili vodu uvek ce da izabere vodu ,
prirodni instikt mu to kaze ,
Coveku je taj instikt nestao on je podlozan reklamama i trpa u sebe sve druge nepotrebne stvari .

« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 14:38:11 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:52:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.