Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zdrobi me nežno  (Pročitano 377 puta)
28. Maj 2005, 08:02:13
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Iz ženskog ugla
Zdrobi me nežno

Od mene je gluplji, ne razume zašto volim tog tupadžiju Ničea koga definitivno ne razume, pita da li je Sidni Šeldon žensko, nije nikada putovao svetom, to ga ni ne zanima, kada mu pocuri nos legne u krevet i izigrava pokojnika, kada je bez novca izgleda poput puža koji je izgubio kućicu, kada ga ima razbacuje se kao krimos, kad je bez posla pada u depresiju, pije i dogovara se sam sa sobom kako će za tri godine postati milioner, mnogo priča, a malo radi. Muško! Pravo muško!

Onda odnekud dojedre muke, problemi i začkoljice, a moje muško se superiorno povuče. Ne zna šta ni kuda, ali zato viče, udara se šakama o grudi kao Tarzan. Urbani poklič je "Zna se ko nosi pantalone i ko ima k*c", a kada zadignem majicu (bez brushaltera) i pokažem mu da ni ja nisam bez oružja, sujeta ga katapultira u orbitu tišine, gde se duri danima i tako mi daje do znanja da nisam normalna kao druge žene koje znaju kada treba da zaneme zato što su ipak samo žene.

Ne! Ne pristajem. Ne slažem se. Zato mu kažem "zbogom", omogućavam mu da napokon polni organ iskoristi umesto mozga. Ajmo dalje.
Kako biti egal? Ne volim i ne znam da kuvam, ali zato super masiram. On ne zna da kreči, ali mi povremeno ispod jastuka ostavlja papiriće sa šifrovanim porukama. Kada iskorači napred, povlačim se, a sutra dok padam, on me vuče, ne da mi da se rascopam o zemlju. Naši polovi ne smeju da budu plus i minus, dva nebeska tela od kojih ono veće privlači i uništava lepotu manjeg. Ako tako baš mora da bude, biram samoću. Sama ću sebi da delim packe i šamare, naučiću da kroz život idem "muški".

Egal ljubav nije utopija. Zaje.. va je samo ideologija. Zato čekam Če Gevaru. Da me čuva, štiti, razume, zasmejava i prkosi Kastrovoj mačo Kubi na Balkanu. Fatalni ishod? Ma, nema frke - idemo do poslednjeg daha.
Ivana Stojanov
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Iz muškog ugla
Zdrobi me nežno

Pošto mi je vrtlog strasti i emocija spustio glavu u njeno krilo, nadao sam se da ću zauvek zatvoriti svoj glumački studio u kojem sam u raznim životnim prilikama prilagođavao svoj identitet sagovornicama. Ni sam sebi nisam verovao kada bih nekoj cici odglumio prznicu sa jakim karakterom. Ne kažem, bilo je i rezultata, ali samo u malim vremenskim intervalima. Kad bi me prošla ekstaza, obavezno bi propadao u psihološki bezdan u kojem je bilo mesta samo za patetično samosažaljenje.

Nedostajao mi je razgovor pogledom, ćutanje kad sam neraspoložen, euforija kad se bura valja prema obali...Nadao sam se da će naredna uloga biti napisana prema mojim stvarnim životnim željama. Ništa naročito, samo da se s mirom budim i razgovaram sa njom. Sada sam spustio glavu u njeno krilo i nadao se zajedničkoj fotografiji u licitarskom srcu.

Uživala je u kratkim romantičnim pasažima sačinjenim od neobičnih iznenađenja koji bi joj na trenutak oduzimali dah. U sred noći bi je orkestar pod prozorom dozivao mandolinama "moj lipi anđele.". Uvek se smejala drugaricama koje su na njena hvaljenja odgovarala da to u Srbiji ne postoji. Razmetala se po familiji svojim pitomim mladićem. Sve dok joj nije dosadila ta udobna fotelja u šarenoj bašti.

Nedostajala joj je tenzija koju sam ja, vrativši se u svoj glumački studio, pokušao veštački da izazovem. Iako sam počeo da igram grublje, dishvalifikovala me je rečenicom "Mnogo si nekako mekan. Nikada se nisi potukao zbog mene, ne umeš da popraviš šporet, na basketu je više faulova nad tobom nego što ti udaraš druge. Uvek se smeješ kada razgovaraš sa mojim roditeljima". "Kao da se zabavljam sa najboljom drugaricom". "A moj lipi anđele?", pitam. "Super je to", rekla je, "ali od toga se ne živi".
Aleksandar Nikolić
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija

Onda odnekud dojedre muke, problemi i začkoljice, a moje muško se superiorno povuče. Ne zna šta ni kuda, ali zato viče, udara se šakama o grudi kao Tarzan. Urbani poklič je "Zna se ko nosi pantalone i ko ima k*c", a kada zadignem majicu (bez brushaltera) i pokažem mu da ni ja nisam bez oružja, sujeta ga katapultira u orbitu tišine, gde se duri danima i tako mi daje do znanja da nisam normalna kao druge žene koje znaju kada treba da zaneme zato što su ipak samo žene.

Haahahah  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.