Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija: visoki rizik od beskućništva za milion ljudi  (Pročitano 4421 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Pa naravno da ce biti beskucnika kad svi hrle u gradove a sela, imanja, salasi zvrje prazni  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung 111111
A ti gde si ti bese ?
Germanija ? Boli te kurac  Smile i za sela i za gradove  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Srbija zemlja apsurda milion beskucnika - i isto toliko kuca praznih (e sad se vracamo, na to sta je kuca i sta sve treba ima mesto/selo da bi se u njemu zivelo.)

Evo gledam danas slike, Norveska, kontinentalni dio, ladno, 5 stepeni u maju u julu nagura na 15-20, pici vjetar, snjeg jos ponegdje, 9 meseci zime i mraka, gradic mali, nalazi se u p.m. ni na karti ga nemozes naci.
I ti se pitas sta treba nekom Norvezaninu koji ima najveci standard u Evropi da zivi tamo.
I kakav kvalitet zivota moze da ima neko ko zivi zivot u mraku na -20, pa neznam kakve pare da mu das.

Kad gledas njih Srbija je raj na zemlji, a sa druge strane, samo kod nas covjek seljak, ostane gladan, a zivi u Vojvodini koja pola Evrope moze da hrani
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia 
A zamisli ti druze da su ti isti Norvezani imali restrikciju struje na -20C kao sto smo mi imali '90.-ih.... Smile Ali zato oni imaju "Naftni fond" u kojem se trenutno nalazi oko 450. milijardi eura,znaju oni da im je zemlja u kurcu sto se tice geografskog polozaja ali zato stede za svoje pra pra unucice a sta mi radimo..... Smile Imamo tu Vojvodinu gde kamen da bacis nesto bi izniklo a mi imamo gladne i beskucnike.Jednostavno,nije se jos pojavio neko u politici koji Vojvodinu vidi kao ravojnu sansu za Srbiju,nego se stuca milijarda da bi doveli Fijat u Kragujevac i pravimo automobil koji,slobodno mogu da kazem,ne moze 80.% gradjana da kupi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung 111111
Citat
na to sta je kuca i sta sve treba ima mesto/selo da bi se u njemu zivelo

Selo .. na nacin koji zivi i uz dobro znanje oko poljopriverede i stocarstva,moze da bude dobro prebivaliste.
Inace selo kao proizvodnja i pognoska sila drzave,je kod nas sasvim unistena Smiley
Zasto ?
Pa bio sam par puta svedok .. da je trenutno stanje u srbiji za sela apsolutno ubistvo.Jer trgovci prosto kolju seljake na otkupu Smiley
Prosto oni zele 300 posto da uzmu zaradu,a seljak na nekim proizvodima ne moze da bira.Ako treba da bacis pitaj boga koliko prinosa,voca,povrca...ti jednostavno nemas izlaz,moras da mu das po toj nekoj bednoj ceni,na kojoj se on obogati izuzetno.
A tom seljaku treba ogroman novac,da taj prozivod iznese na trziste..(mehanizacija,gorivo,popravke,poljoprivredna sredstva)..Ti ga zakoljes ove godine,on sledece ili smanji proizvodnju ili zajebe da proizvodi to jer mu se ne isplati pa predje na neku drugu granu.
Nasa drzava to uveze,i mi sami sebi pucamo u glavu.

A zivljenje na selu uopste nije tako lose sto se tice prehrane..Kad treba da bude rucak,ko klinca baba me posalje da naberem luka,papriku,paradajz..ona zakolje pile/kokosku tu odmah..Pogaca se od ranog jutra pece,sveza.
Za dorucak dobijem mleko koje samo sto je izmuzeno..kad mi se jede voce,idem i berem na moje oci biram sa drveta..kucam po lubenicama da vidim koja je zrela secem je na licu mesta.Ponesem kesu berem tresnje,sljive.
Za veceru .. ides beres pecurke,bukvalno po sumi...za jaja obilazim kokosija gnezda i uzimam jaja sveza.
Kad ovo pricam kapiram koliko je sve to sad kad gledam unazad bukvalno nestvarno Smiley
Danas odem kupujem mleko u kesi,jedem kisela mleka iz case..a pre sam cekao da mi naprave tamo u serpi.
Meso kupujem po nekim marketima..
Na pijacu kad odem na oci me jebe neki seljak sa proizvodima koje je spremio za bacanje,kapira da ne znam nikad nisam video njivu..

Ljudi nikako da shvate da je ovo zemlja seljka i poljoprivrednika,nasa zemlja je jedino u tome dobra..Za ostalo smo sve glupi kao kurac.I tu gde smo dobri mi to ubijamo..a svuda gde , ne da smo najgori nego duduci totalni mi to forsiramo.
Zemlja sa najvise ekonomista,tone zbog ekonomije.
Kad slusam te milijarde evra koje se bacaju,pa to bolje da drzava ulozi da nezaposlenom narodu da neku sansu da radi neki posao na poljoprivredi..nego sto se drka da salje narod stranim investitorima i rade za minimalac.
Ne da svi beze u Beograd i glume neku gospodu,a daleko su od gospode..samo gledaju da pobegnu od motike.
Sve intelektualci i naucnici..Sve tutban do tutubana
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
само ћу рећи-мост од 600 милиона

plus utrošen novac za predizborne kampanje, takodje u stotinama mil eur Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
само ћу рећи-мост од 600 милиона

plus utrošen novac za predizborne kampanje, takodje u stotinama mil eur Smile

Dobro, opet su pomogli sirotinju sa nesto ulja  Smile

A zamisli ti druze da su ti isti Norvezani imali restrikciju struje na -20C kao sto smo mi imali '90.-ih.... Smile Ali zato oni imaju "Naftni fond" u kojem se trenutno nalazi oko 450. milijardi eura,znaju oni da im je zemlja u kurcu sto se tice geografskog polozaja ali zato stede za svoje pra pra unucice a sta mi radimo..... Smile Imamo tu Vojvodinu gde kamen da bacis nesto bi izniklo a mi imamo gladne i beskucnike.Jednostavno,nije se jos pojavio neko u politici koji Vojvodinu vidi kao ravojnu sansu za Srbiju,nego se stuca milijarda da bi doveli Fijat u Kragujevac i pravimo automobil koji,slobodno mogu da kazem,ne moze 80.% gradjana da kupi...

Opet Norvezani su maksimalno iskoristili hidroenergetski potencijal zemlje i izvoze maksimum nafte, cak u nekim skolama nemaju prekidac za svetlo a greju se na struju, ne na gas
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Zato je Ivica delio pasulj iz kazana i jabuke u predizbornoj kampanji.
Čovek nahranio narod i dobio glasove.
Ko kaže da čovek ne razmišlja stomakom? Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.