Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko je Žika Bomba, čovek koji se druži sa Acom Lukasom i austrijskim ministrima  (Pročitano 1189 puta)
23. Avg 2017, 14:06:45
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
NA PROZORIMA "LUJ VITON", NA SLAVLJIMA HILJADE LJUDI Ko je Žika Bomba, čovek koji se druži sa Acom Lukasom, Cecom i austrijskim MINISTRIMA

Vučić i Kurc poziraju sa Bombom
Foto: Privatna arhiva Vučić i Kurc poziraju sa Bombom

Ali, ko je Žika Bomba?

On je čovek koji u Austriji ima tri firme u kojima zapošljava 350 radnika. Čovek koji je druži sa Acom Lukasom i Cecom Ražnatović, ali se slika i sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem i Sebastijanom Kurcom, ministrom inostranih poslova Austrije, kao i sa drugim brojnim političarima i zvezdama estrade.

- Zašto Bomba? Pa, taj nadimak mi je ostao od oca, koji se, kao klinac, igrao sa decom na Mlavi Nemaca i partizana. Ćale je u jednoj žalosnoj vrbi, na obali reke, našao bombe, koje su poticale iz Drugog svetskog rata. Uzeo je jednu i bacio je ka drugoj deci. Srećom, nije pukla, ali je počela da se dimi. I, tati je ostao nadimak Bomba. E, sada kada sam ja bio klinac, pitaju me po Žagubici čiji sam. Ja im kažem Miletov. "Kog Mileta", pitaju me. Onog što je pronašao bombe, odgovorim. "A, ti si, znači "Žika Bomba". I, tako, ostade mi taj nadimak – smeje se Živojin.

Rođendan ćerke Žike Bombe
Foto: RAS Srbija Rođendan ćerke Žike Bombe

Žika je rođen 1969. godine u Petrovcu na Mlavi, a otac ga je 1973. odveo u Beč. U prestonici Austrije je išao u vrtić i školovao se. Prvi posao koji je radio bio je kelnerski. A, onda je rešio da se oproba u građevini. Uspeo je.

Iako nerado priča o parama, omaklo mu se da je bilo slučajeva i da, van sezone, zaradi više od 150 hiljada evra mesečno.

- Otkud ja u građevini – nastavlja Bomba. – Pa, slučajno. Nisam mogao da budem konobar, jer sam, kako se ispostavilo, alergičan na brašno. A, voleo sam one velike dizalice i betonjerke. Čuo sam starije kako kažu – ‘’stavi jednom ruku u beton ili malter, ceo život ostaješ u tom poslu’’. I, tako ja počnem da radim na građevini.

Kreativan, Bomba je brzo video da u tom poslu ima para. Pomislio je - ‘’Ako mogu drugi da imaju svoje firme, mogu i ja’’.

- Danas upravljam sa tri firme - jedna se bavi niskogradnjom, druga visokogradnjom, a treća adaptacijom. Gradio sam bolnice, rušio i renovirao zgrade, učestvovao sam u renoviranju hotela Saher, što je stvar prestiža, kao i u renoviranju hotela Amabasdor u pešačkoj zoni u Beču – nabraja Žika.

Prvu firmu Žika je otvorio 1997. četri godine nakon što se venčao sa Hatkom, rodom iz Bosne, sa kojom ima ćerke Martinu i Saru i sina Adama.

- Odem sa ženom ja u Žagubicu, a ona mi kaže – ‘’Žiko, ovde je divno, da napravimo mi kuću za nas ovde".  I, tako, sazidasmo kuću od 1.100 kvadrata. Ima naš dom sedam spavaćih soba, osam kupatila, devet toaleta, četiri dnevna boravka…

Žika nije štedeo. Na prozorima zavese ‘’Luj Viton’’, čuveni proizvođač tašni, koje koštaju i po nekoliko stotina hiljada evra. Na podu parket identičan onom koji je postavljen u dvoru Marije terezije u Šenbronu.

- Kvadrat tog parketa, koji se pravi od tri vrste drveta, košta 180 evra – ističe Bomba. – Imamo i granit iz Indije, u kupatilima sanitariju ‘’Viler i Boh’’, što ti je, ako poredimo sa automobilima, ‘’majbah’’ među sanitarijama. Imamo i lustere od ‘’Svarovski’’ kristala. Sve u svemu, nisam štedeo. U kući je sve ‘’cream della cream’’. Ne bi se toga postideli ni najekskluzivniji hoteli.

Žika kaže da bi ta kuća, da je recimo na Dedinju, vredela nekoliko miliona evra. Ovako…

- Ja sam kuću zidao za sebe i svoju porodicu i zato nisam štedeo. Nije na prodaju. Ovde ću, kada odem u penziju, da provodim proleće i leto – siguran je Bomba.

Na rođendan mu došlo 18.000 ljudi

U Srbiji je Bomba privukao medijsku pažnju kada je u Žagubici proslavio svoj rođendan pred  – 18 hiljada ljudi!

- Eto, to mi je bio ćef – otresito će Žika.

– Doveo sam u Žagubicu Acu Lukasa i Anu Kokić, a program je vodio Milan Kalinić. Specijalni gost mi je bio Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Potrošio sam nešto više od 100.000 evra na tu feštu, ali je 18.000 mojih sugrađana bilo srećno…

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
- Zašto Bomba? Pa, taj nadimak mi je ostao od oca, koji se, kao klinac, igrao sa decom na Mlavi Nemaca i partizana. Ćale je u jednoj žalosnoj vrbi, na obali reke, našao bombe, koje su poticale iz Drugog svetskog rata. Uzeo je jednu i bacio je ka drugoj deci. Srećom, nije pukla, ali je počela da se dimi

samo jos fali i 'slovenac' ...da pita...bombo bus pukel
a bomba da mu odgovori...ne buuuuum danas  Smile

inace ne vidim nista sto je toliko fascinantno ili posprdno....
jedan od mnogih koji je nesto naparvio vani i dosao u svoje 'selo' da investira ....

a vjerovatno lik ima (mimo brda para) dobre sheme po austriji..
 jer ne bi napravio ime u tom poslu da nema..
i dobro ga je imati uz sebe...

cim se grli i rukuje sa kurcom - sebastijanom ..i sa nikolicem i vulinom i vucicem  Smile
znaci da treba svojoj otadzbini  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
seljacina
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
odvratna i rumena
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
Ne razumem tu potrebu, odes u svet,zaradis pare ali si toliko psihicki napacen da moras da se vratis u selo i da sazidas seljana kucu sa LV zavesama  Smile, ili napravis festu za celo selo, da bi te ti isti ogovarali narednih 100 godina. Valjda posto nisam ljakse ne razumem tu potrebu, ja da imam te pare bilo bi me briga sta selo misli, kulirao bi za rodjendan negde na bahamima a ne jahao svinje u Zagubici  Smile Smile sa luj viton zavesama u kuci od 1100 kvadrata  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
pa recimo...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.