Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:11:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbunjen  (Pročitano 14073 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
Samo jedna lekcija više u životu, rešio si situaciju tako što si se odlučio da isteraš stvar na čistinu. Uštedeo si i vreme i nerviranje.

Samo jedna mala ispravka, da bi mu lekcija bila jasnija... On se ovim postupkom nije odlucio da istera stvar na cistinu, vec da jos jednom, za kraj, konacno, (da se ne izrazim ocajnicki), pokusa da je smuva...

Nista mu nije konkretno jasnije sada,
Citat
Uglavnom, neda, nece, sta god
a nerviranje zbog toga mu tek predstoji... (ne neminovno, ali moja neka procena)
« Poslednja izmena: 14. Jan 2010, 19:40:38 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Koliko me je do sad izjebala, toliko joj je, dalje nece.
A ti ako si ocekivao da ovde napisem sta ja sve na kraju krajeva mislim o njoj i sta sam cuo danas, jbg. Necu ni njoj to da kazem.
Ocigledno mislis da i dalje imam visoko misljenje o njoj i da joj popustam, ali varas se.
Sta da kazem?
Drolja, fuksetina, hrani svoju sujetu i dize ego, nja nja, da je ispljujem ovde ili pak direktno njoj da bi ti shvatio, da bi pokazao i dokazao da imam muda.

@Simijon
Valjda sad ide period ciscenja.
A ako odem do nje i sunem joj sve u lice, time bi dokazao da nisam besan!? Sta bi time postigao?
Pa i nisam besan, ravnodusan sam.

Ama Dzobi bre, pricali smo. Je l' treba da iznosim sve sto sam rekao i sve sto sam cuo!?
Znam ja sve o tom odnosu, i znam kuda moze da odvede, i sve mi je potpuno jasno.
Ja sam bio jasan, ona je bila nejasna neko vreme dok nisam izvukao ono sto me je interesovalo. I ne znam oko cega bi se nervirao dalje.

IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Drolja, fuksetina, hrani svoju sujetu i dize ego, nja nja, da je ispljujem ovde ili pak direktno njoj da bi ti shvatio, da bi pokazao i dokazao da imam muda.

prijatelju, meni činjenica postojanja ili nepostojanja tvojih muda ne menja aman baš ništa u životu.

Na brojne savete koje si dobio ovde, argumentovane, potvrđene tuđim iskustvima, reagovao si - " tako je! idem sad da joj j... mamu !" i... ?!  Smile

otišao si i vrati kao popišan. I ponašao si se kao sisavac i plačipička. I sada to radiš. i još si joj ostavio mogućnost posle svega da te nazove i sama odluči a ti da sediš i šeniš kao kučence i čekaš željno kada će njoj da se digne.
svaka čast  Smile

zato i kažem, ako već voliš da te jebe, pomozi joj.

IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Posle sam samo rekao da ne treba da se vidjamo do daljneg, a kad dodje vreme, vec cu joj se javiti a na njoj je da vidi da li ce hteti da se vidimo ili ne.

Ovo znaci...
Sada, u ovom trenutku, necu da se vidimo, kasnije, mozda, kada te pozovem, (ako te pozovem), a na tebi je i tvoja volja da li ces prihvatiti poziv ili ne...

"a na njoj je da vidi da li ce hteti da se vidimo ili ne" - ovo ne znaci da ona treba da odlucuje, jer sam naglasio da cu ja biti taj koji ce odluciti da li cemo se videti i kada ce to biti, a njoj sam samo ostavio slobodu jer joj ipak ne mogu reci vidimo se kad ja kazem sto sam ustvari i rekao, samo zapakovano.

Ona je to savrseno razumela i slozila se s tim, ali bez cinjenice "ako te pozovem".
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ovo znaci...
Sada, u ovom trenutku, necu da se vidimo, kasnije, mozda, kada te pozovem, (ako te pozovem), a na tebi je i tvoja volja da li ces prihvatiti poziv ili ne...

"a na njoj je da vidi da li ce hteti da se vidimo ili ne" - ovo ne znaci da ona treba da odlucuje, jer sam naglasio da cu ja biti taj koji ce odluciti da li cemo se videti i kada ce to biti, a njoj sam samo ostavio slobodu jer joj ipak ne mogu reci vidimo se kad ja kazem sto sam ustvari i rekao, samo zapakovano.

Ona je to savrseno razumela i slozila se s tim, ali bez cinjenice "ako te pozovem".

pazi, možeš govno da uviješ u ukrasni papir,pre toga ga dobro isprskaš dezodoransom, staviš šlag i mašnu odozgo, ali će i dalje smrdeti.

Tako da to što ti misliš da si ti uspeo da sačuvaš i trunku dostojanstva, uvijajući i ulepšavajuću, varaš se. Inače ne bi i dalje kukao i preispitivao svoju odluku.

šta ima više da je zoveš koj moj ?! Jel nema više žena u tvom kraju ? Jel ima bar neka ovca u krajnjem slučaju !?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
šta ima više da je zoveš koj moj ?! Jel nema više žena u tvom kraju ? Jel ima bar neka ovca u krajnjem slučaju !?

омг Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

омг Smile

Радулац олмајти  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat

Smile

u svakom slucaju je u pravu; sta je imas zvati, nece te pa te nece.

i onda ce poslije biti da je djevojka x kucka ako odbrusi 'ne', jer to zaboga znaci da je umisljena i sponzorusa, a kad ne odbrusi onda je opet kucka jer zaboga zavlaci ga ..  Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
i onda ce poslije biti da je djevojka x kucka ako odbrusi 'ne', jer to zaboga znaci da je umisljena i sponzorusa, a kad ne odbrusi onda je opet kucka jer zaboga zavlaci ga ..  Smile

ej.... mala si ti još  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:11:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.