Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog vožnje u teškom pijanstvu policija će oduzimati automobile  (Pročitano 6162 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ne verujem da ce biti trajno oduzimanje automobil, niko nema pravo da otudji neciju imovinu permanentno. Sta ako je auto na kredit? Natavlja li SUP da placa kredit za auto?
Nema sanse.
Ti izgleda nisi ni procitala uvodni tekst, evo ti da se ne cimas :
Zbog vožnje u teškom pijanstvu policija će oduzimati automobile

B. Vuković    | 18. 01. 2013. - 07:25h | Komentara: 175
- Potpuno alkoholisanim vozačima koji su već kažnjavani, a policija im ponovo konstatuje više od 1,7 promila alkohola u krvi, biće trajno oduzeta vozila - otkriva za “Blic” prof. dr Milan Vujanić, rukovodilac radne grupe za izmenu Zakona o saobraćaju.
Citat
Alkohol deluje na SVAKOG coveka jednako, zavisi koja doza, a u tom slucaju NIKO nije za volan.
Svi ljudi su razliciti i imaju razlicite tolerancije prema razlicitim stvarima. Ima ljudi koji popiju 5 ili vise piva i u njihovom motorickim sposobnostima se ne primecuje nikakva razlika u odnosu na iste sposobnosti kada nisu popili nista, a ima osoba koje posle 2 piva ne mogu da stoje na nogama odnosno funkcionisu.
Citat
Ne znam zasto ne zelis da nazovemo nekoga potencijalni ubicom mog/tvog/Mirkovog deteta?
Nemam nista protiv ako volis da popijes , ali onda sedi u taksi.
Zbog "sitnice" koja se zove " Nevin dok se ne dokaze krivica ".
Znam da se u SAD trajno oduzimaju vozila koja su koriscena za prenos vece kolicine narkotika ali nisam siguran sta je sa slucajevima ako su ta kola ukradena ili rent-a-car npr. Cim budem navatao moje amere na face-u ili skype-u pitacu ih......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.52
U teoriji dobra ideja, ali je to je Trojanski konj.  Ja do sada ne vidoh ni jednu drugu zemlju da zapljenjuje automobile.  Pocetak pljacke sta drugo

Automobili ce sigurno na parking "PS"-a a podizanje auta je oko 8000 plus kazna...KLasicno punjenje budzeta.
Sve mislim da su akcije koje su sprovodjene mesecima unazad, kontrola alkoholisanih lica na odredjenim punktovima doprinele ovom zakonu.
Jaaaaako puno alkoholisanih ljudi upravlja motornim vizolima. Niste ni svesni kakva vas opasnost vreba u saobracaju.
To je istina sto ti pricas, ali vidi, cim vlada ubaci neki ovakav zakon, otvara vrata za jos vecu propast.  Niste platili struju?  Evo uzimamo vam kucu.  Niste pocistili dvoriste i pokosili travu da je odredjene visine?  Oduzimamo vam zemlju. 

Svi zakoni koji su napravljeni su pokusaji drustva da kontrolisu ponasanje pojedinca.  A sta su zakoni?  Reci i papiri koji ne mogu adekvatno da izadju na kraj sa problemom.  Ovo nece spreciti voznju u alkoholisanom stanju , samo ce uvecati nacin na koji vlada moze da opljacka gradjane. Ja ne branim voznju u alkoholisanom stanju, ali  uvek treba citati izmedju redova. 
U teoriji dobra ideja, ali je to je Trojanski konj.  Ja do sada ne vidoh ni jednu drugu zemlju da zapljenjuje automobile.  Pocetak pljacke sta drugo

Rigorozno nema šta. Ali i pomalo nebulozno.
Udariti po džepu, oduzimanju vozačke i lične slobode je ok ali oduzeti auto.....A šta ako pijanica vozi tudj auto? Ili sin uzme tatin auto i tata ostane bez auta? Znači ovaj tupavi dekret nema nikakve logike.
Vise nista nema logike, sve ce da svodi na pljacku, jer od kada se vlada toliko brinula o zdravlju i sigurnosti naroda?  Da je to istina, zdravstvo bi bilo na boljem nivou, prosveta, infrastruktura, industrija i naravno bezbednost sopstvenih granica.

Dakle ja vidim ovo kao nista drugo do jeftini trik u kojem ONI prave paradu, evo radimo nesto po tom pitanju, a pri tome cemo da punimo nase velike dzepove.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung SGH-E590
@eyepheelYU
Tebi izgleda treba objasniti da to kako alkohol deluje na nekoga uopste nije bitno jer je zakonom zabranjeno da se vozi ako u sebi imas nedozvoljenu kolicinu alkohola. Smile
I o tome ne treba raspravljati. Ako pijes onda ne vozis, pa makar ti bio sposoban i da ucestvujes na reliju. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
@eyepheelYU
Tebi izgleda treba objasniti da to kako alkohol deluje na nekoga uopste nije bitno jer je zakonom zabranjeno da se vozi ako u sebi imas nedozvoljenu kolicinu alkohola. Smile
I o tome ne treba raspravljati. Ako pijes onda ne vozis, pa makar ti bio sposoban i da ucestvujes na reliju. Smile
Zakonom je takodje zabranjeno voziti kroz crveno svetlo pa opet ima vozaca koji voze kroz crveno, ne ubiju nikoga i ne budu kaznjeni posto nisu vidjeni od strane policije.
Vlast zeli da uvede zakon o trajnom konfiskovanju vozila pijanim vozacima da bi se navodno smanjio broj nastradalih u saobracajnim nesrecama koje su izazvali recimo 10% pijanih vozaca, a ne svi koji su za volan seli pijani. Profesionalni sam vozac, ne pijem alkohol kad vozim posto moram imati 0% alkohola u organizmu i
smatram da je prekrsajno i krivicno gonjenje vozaca koji su pod uticajem nedozvoljene kolicine alkohola u organizmu opravdano i svrsishodno. Ali sigurno nisam za to da se ljudima zbog toga oduzima privatna svojina.
I kao sto se vidi na temi nisam jedini.
Sandra je izvalila nebulozu da alkohol deluje " na svakog jednako ", sto nije istina, i u tom kontekstu sam govorio o vozacima koji imaju nedozvoljen procenat alkohola u organizmu i nisu odgovorni za saobracajke.
Sta tebi tu nije jasno ?
« Poslednja izmena: 19. Jan 2013, 18:51:50 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 5
Zakonom je takodje zabranjeno nositi pistolj pa ga neki klinci nose i sta sada? Kako neko uopste moze da razmislja da udje u auto i da vozi sa 1,5 ili 2+ promila alkohola u krvi? Ocigledno je da ima takvih budala. Meni se ne svidja ovaj zakon samo zato sto je izvesno da se nece primenjivati kako treba.

Kazne i nisu smanjile pogibije na putevima u velikoj meri, samo iz razloga sto i dalje rado damo panduru crvenu ili dve da nas pusti ako je u pitanju sitni prekrsaj. A kada ti preti oduzimanje automobila koji kosta par 'iljada evra, bez pitanja ces dati 200 evra, samo da te puste, a buduci da nemas pare ni za to, jedva si i onu crvenu navukao na pumpi za nekoliko litara corbe, neces tek tako uci u rizik i piti kao govedo pre voznje.

Pa kolega sa posla se ne vezuje, jer po njegovom, to uvek prolazi kada ga zaustave negde zbog brze voznje. Za par minuta "ubedjivanja" prodje sa kaznom za pojas. Drugi je odveden na treznjenje u stanicu, vozacka oduzeta na 6 meseci, bez ikakvih problema vozi i dalje, a za mesec dana ce moci da vozi i legalno, jer mu istice kazna. Komsija vec drugi mesec vozi neregistrovani automobil. Ima shvatanje da prelazi male, gradske relacije i da mu se ne isplati registracija od 100 i nesto evra.

Ako se bilo kojim zakonom smanji pogibija na putevima u Srbiji zbog pijanica i za 0.01%, znaci da je taj zakon dobar.

Niste platili struju?  Evo uzimamo vam kucu.

Sta je lose u ovome? Pa eto, kod tebe tamo ne postoji nijedan scenario u kome ti zivis gde zivis i ne placas nista, ni komunalije, ni kiriju, ni porez itd. Vidis, to je moguce u Srbiji. Ne platis struju 6 meseci, dodju da ti je seku, das im koju crvenu u dzep, zazmure jos nekoliko meseci i tako u krug. Ne platis kablovsku par meseci, dodju da te iseku, cim odu, ti nastavis kabl i tako u krug. Kada bi se kojim slucajem, zaplenila imovina nekome u par gradova u Srbiji, volsebno bi se povecao broj onih koji svoje racune izmiruju uredno. Pre svega mislim na nekog privatnika koji duguje par miliona za struju, sigurno ne mislim na Djoku koji ne radi nigde, a tata mu je penzioner IMT-a.

« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 03:50:55 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Sta je lose u ovome? Pa eto, kod tebe tamo ne postoji nijedan scenario u kome ti zivis gde zivis i ne placas nista, ni komunalije, ni kiriju, ni porez itd. Vidis, to je moguce u Srbiji. Ne platis struju 6 meseci, dodju da ti je seku, das im koju crvenu u dzep, zazmure jos nekoliko meseci i tako u krug. Ne platis kablovsku par meseci, dodju da te iseku, cim odu, ti nastavis kabl i tako u krug. Kada bi se kojim slucajem, zaplenila imovina nekome u par gradova u Srbiji, volsebno bi se povecao broj onih koji svoje racune izmiruju uredno. Pre svega mislim na nekog privatnika koji duguje par miliona za struju, sigurno ne mislim na Djoku koji ne radi nigde, a tata mu je penzioner IMT-a.

Jedina losa stvar je to sto ovo nije solucija problema.  Ovde kod mene, svaki biznis koji servira alkohol mora da ima trenirano osoblje koje zna koliko alkohola dati nekom da pije (naravno ne radi ova stvar uvek, ali ima bar neku pozitivnu svrhu) to jest kada kazes nekome kad mu je dosta.  Kod mene na poslu, ako je neko popio previse, ja lepo prvo razgovaram sa tim sto je pijan i zahtevam od njega da mi preda kljuceve i da uzme sobu za vece, ili pozove prijatelja da ga pokupi ili da ga odveze taxi u neki motel da odspava, pa kad se vrati trezan da mu se vrate kljucevi.  Naravno ovo ne bi uspevalo po slavama i kod ortaka, ali to je jos jedan koristan metod. 

U pravu si, oni koji mogu da plate treba da plate, i sa tim se slazem.  Moj jedini problem je to sto iza svega ovoga stoji neki motiv koji ce biti jasan kada vec bude bilo kasno, to jest zakon na zakon, i propis na propis, i ode i sloboda i ono sto posedujes.  Pravi primer kada je Engleska vojska izbacivala doseljenike u Americi iz svojih domova, da bi imali gde da stave vojnike za noc.  U Srbiji se trenutno muckaju recepti za sto bolje pljacke naroda, i ovaj buckuris ce oni na kraju posoliti, zabiberiti itd.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ako se bilo kojim zakonom smanji pogibija na putevima u Srbiji zbog pijanica i za 0.01%, znaci da je taj zakon dobar.
A dokaz da strogost zakona ima veze sa smanjenjem njegovog krsenja je sta ? Verovanje ljudi ?

Evo recimo primera o razlici u broju ubistava u SAD u drzavama koje imaju smrtnu kaznu i one koje je nemaju,
http://www.deathpenaltyinfo.org/deterrence-states-without-death-penalty-have-had-consistently-lower-murder-rates
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ne verujem da ce biti trajno oduzimanje automobil, niko nema pravo da otudji neciju imovinu permanentno. Sta ako je auto na kredit? Natavlja li SUP da placa kredit za auto?
Nema sanse.
Ti izgleda nisi ni procitala uvodni tekst, evo ti da se ne cimas :
Zbog vožnje u teškom pijanstvu policija će oduzimati automobile

B. Vuković    | 18. 01. 2013. - 07:25h | Komentara: 175
- Potpuno alkoholisanim vozačima koji su već kažnjavani, a policija im ponovo konstatuje više od 1,7 promila alkohola u krvi, biće trajno oduzeta vozila - otkriva za “Blic” prof. dr Milan Vujanić, rukovodilac radne grupe za izmenu Zakona o saobraćaju.
Citat
Alkohol deluje na SVAKOG coveka jednako, zavisi koja doza, a u tom slucaju NIKO nije za volan.
Svi ljudi su razliciti i imaju razlicite tolerancije prema razlicitim stvarima. Ima ljudi koji popiju 5 ili vise piva i u njihovom motorickim sposobnostima se ne primecuje nikakva razlika u odnosu na iste sposobnosti kada nisu popili nista, a ima osoba koje posle 2 piva ne mogu da stoje na nogama odnosno funkcionisu.
Citat
Ne znam zasto ne zelis da nazovemo nekoga potencijalni ubicom mog/tvog/Mirkovog deteta?
Nemam nista protiv ako volis da popijes , ali onda sedi u taksi.
Zbog "sitnice" koja se zove " Nevin dok se ne dokaze krivica ".
Znam da se u SAD trajno oduzimaju vozila koja su koriscena za prenos vece kolicine narkotika ali nisam siguran sta je sa slucajevima ako su ta kola ukradena ili rent-a-car npr. Cim budem navatao moje amere na face-u ili skype-u pitacu ih......

Niko ko popije nije nevin.  A vozi. Jedna casa ili 11 Isto je apsolutno. Zato se alkohol ne konzumira uopste kad se vozi. Tacka.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 19:56:08 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Niko ko popije nije nevin.  A vozi. Jedna casa ili 11 Isto je apsolutno. Zato se alkohol ne konzumira uopste kad se vozi. Tacka.
Nisam rekao da jeste. Jedna casa je jedan procenat alkohola a 11 je veci procenat alkohola. Na nekoga jedna casa ima efekat kao sto 11 imaju na drugog.
Da li se alkohol konzumira kad se vozi ili ne nije tvoja licna stvar. Tacka. Postoji zakon i oni koji ga sprovode da se time bave.Tacka.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Nokia 6300
Две муве једним ударцем - мање страдалих на друму и пунији буџет.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.