Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog vožnje u teškom pijanstvu policija će oduzimati automobile  (Pročitano 6065 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
U teoriji dobra ideja, ali je to je Trojanski konj.  Ja do sada ne vidoh ni jednu drugu zemlju da zapljenjuje automobile.  Pocetak pljacke sta drugo
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Kad zivimo u zemlji u kojoj veliki broj ljiudi smatra da je sasvim normalno da nam sudija oduzme 15% teritorije zato sto je vlast na toj teritoriji krenula u borbu protiv terorizma onda nije iznenadjujuce da imamo osobe koje smatraju da ljudima treba oduzimati vozila zato sto su pojedini vozaci pod dejstvom alkohola prouzrokovali smrt drugih.
Ako nije svaki vozac pod uticajem alkohola ubio nekoga, zasto bi svakom vozacu koji je pod uticajem alkohola trebalo oduzeti vozilo ?

Bilo je dosta slucajeva u kojima su domacini kuca pod dejstvom alkohola ubili ili clana porodice ili posetioca,
zar sad treba oduzimati kuce vlasnicima koji se u njima opijaju ?

Postoje racionalne mere kaznjavanja vozaca koji voznjom pod dejstvom alkohola cine prekrsaje ( a ne krivicna dela )ali ova drzava nije sposobna da ih sprovodi pa u nemoci dolazi do ideja koje nisu u skladu sa zdravim razumom.

Recimo prva voznja pod uticajem alkohola - oduzimanje dozvole na 12 meseci, druga vpu - dozivotno oduzimanje dozvole i to kao rezultat prekrsaja, vpu bez vozacke - zatvor kao rezultat krivicnog dela.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
U teoriji dobra ideja, ali je to je Trojanski konj.  Ja do sada ne vidoh ni jednu drugu zemlju da zapljenjuje automobile.  Pocetak pljacke sta drugo

Automobili ce sigurno na parking "PS"-a a podizanje auta je oko 8000 plus kazna...KLasicno punjenje budzeta.
Sve mislim da su akcije koje su sprovodjene mesecima unazad, kontrola alkoholisanih lica na odredjenim punktovima doprinele ovom zakonu.
Jaaaaako puno alkoholisanih ljudi upravlja motornim vizolima. Niste ni svesni kakva vas opasnost vreba u saobracaju.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Agree ..... go with it ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia Luvmya 520
Automobili ce sigurno na parking "PS"-a a podizanje auta je oko 8000 plus kazna...KLasicno punjenje budzeta.
Sve mislim da su akcije koje su sprovodjene mesecima unazad, kontrola alkoholisanih lica na odredjenim punktovima doprinele ovom zakonu.
Jaaaaako puno alkoholisanih ljudi upravlja motornim vizolima. Niste ni svesni kakva vas opasnost vreba u saobracaju.
Koji deo od trajno oduzimanje vozila te je naveo na spominjanja parking servisa i " podizanja auta za osam crvenih " ?
Alkohol razlicito deluje na razlicite ljude, kako neko moze da bude osudjen kao
" potencijalni ubica u saobracaju " ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Pa ako neko padne za voznju u tesko alkoholisanom stanju od preko 1,7 promila oduzmu mu dozvolu i onda opet napravi isti prekrsaj.... Taj definitivno zasluzuje da mu uzmu auto i da ga prodaju u staro gvozdje.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Rigorozno nema šta. Ali i pomalo nebulozno.
Udariti po džepu, oduzimanju vozačke i lične slobode je ok ali oduzeti auto.....A šta ako pijanica vozi tudj auto? Ili sin uzme tatin auto i tata ostane bez auta? Znači ovaj tupavi dekret nema nikakve logike.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung SGH-E590
Oduzimanje vozila je cist debilizam, valjda je logicnije da se vozac posalje u zatvor. Ispada da su automobili krivi zato sto neko pijan vozi. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0

Rigorozno nema šta. Ali i pomalo nebulozno.
Udariti po džepu, oduzimanju vozačke i lične slobode je ok ali oduzeti auto.....A šta ako pijanica vozi tudj auto? Ili sin uzme tatin auto i tata ostane bez auta? Znači ovaj tupavi dekret nema nikakve logike.

Pa sto su mu dali auto da vozi pijan  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Koji deo od trajno oduzimanje vozila te je naveo na spominjanja parking servisa i " podizanja auta za osam crvenih " ?
Alkohol razlicito deluje na razlicite ljude, kako neko moze da bude osudjen kao
" potencijalni ubica u saobracaju " ?

Ne verujem da ce biti trajno oduzimanje automobil, niko nema pravo da otudji neciju imovinu permanentno. Sta ako je auto na kredit? Natavlja li SUP da placa kredit za auto?
Nema sanse.
Alkohol deluje na SVAKOG coveka jednako, zavisi koja doza, a u tom slucaju NIKO nije za volan.
Ne znam zasto ne zelis da nazovemo nekoga potencijalni ubicom mog/tvog/Mirkovog deteta?
Nemam nista protiv ako volis da popijes , ali onda sedi u taksi.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.