Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peške do premijera da traži svoju decu  (Pročitano 919 puta)
16. Maj 2015, 09:58:16
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
Peške do premijera da traži svoju decu

Đorđe Joksimović pošao je pešice kod Aleksandra Vučića po pomoć jer mu je Centar za socijalni rad oduzeo decu i smestio ih u hraniteljsku porodicu.

STIGAO DO ARANĐELOVCA Đorđe Joksimović je juče, nakon 12 sati pešačenja, bez hrane, stigao nadomak Aranđelovca

- Radio sam 22 godine kao limar u Remontno-tehničkom zavodu i ostao bez posla, kao višak. Radim privatno, sve poslove u šumi, na građevini. Imam troje dece. Ćerku od pet, srednju od tri i bebu od godinu i po dana. Sve se dogodilo 11. marta ove godine kada sam otišao na posao. Kad sam se vratio kući našao sam papir koji je ostavio Centar za socijalni rad da se odmah javim. Tamo sam saznao da je moja nevenčana žena Jasmina, koja ima 32 godine, otišla pred kapiju moje bivše firme, da je napravila incident, da je došla Hitna pomoć i policija. Decu su smestili u hraniteljsku porodicu, a ona je smeštena na psihijatriju - priča Đorđe.

Od kada su deca smeštena u hraniteljsku porodicu, Đorđe je poče da štrajkuje glađu da bi mu deca bila vraćena.

- Posle razgovora su mi rekli da treba da sredim sobu za decu i uvedem vodu u kuću. To sam i uradio. Onda su odlučili da to nije dovoljno. Zabranili su mi da štrajkujem glađu i da budem u zgradi Centra za socijalni rad. Nemam drugo rešenje nego da idem za Beograd, kod premijera i da se borim za decu koju volim najviše na svetu - priča Đorđe.

Dok otvara kapiju doma u selu Ždraljica kod Kragujevca, pokazuje da je spremio sobu za decu koliko se moglo, igračke, kreveti. U kući nedovršeno kupatilo, ali ima vode.

- Hoću da me primi Vučić, da mu kažem kako mi je. Da pomogne, da me shvati. Ako ne uspem u Beogradu, teraću do Suda u Strazburu. Nisam bogat, ali sam spreman da čuvam svoju decu - kaže Đorđe.

VRATIĆEMO DECU KADA BUDE VREME
Momir Borić, direktor Centra za socijalni rad, kaže da „rade sve da pre svega deca budu zaštićena i sigurna“.

- To je najbitnije. Majka je u sigurnoj kući, deca kod hranitelja. Ako se steknu uslovi da deca mogu da se vrate kući, neće biti problema. Potrebno je da se ispune svi standardi, propisani zakonom - kaže Borić.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Igrom slucaja poznajem Djordjeta licno i mogu reci da je chovek iskren i veoma poshten a da ga zavlace to svi u Aleksincu znaju i svi su ogorceni na zavod i mnoge sluzbe u gradu.

Velika podrshaka za Djordja... !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
Zasto je majka u sigurnoj kuci  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Tamo sam saznao da je moja nevenčana žena Jasmina, koja ima 32 godine, otišla pred kapiju moje bivše firme, da je napravila incident, da je došla Hitna pomoć i policija. Decu su smestili u hraniteljsku porodicu, a ona je smeštena na psihijatriju - priča Đorđe.

kad su je otpustili sa psihijatrije...vjerovatno joj je bilo potrebno i kucno lijecenje...
a zbog stanja u porodici i citave te tragedije ...i neuslova da se oporavlja kod kuce.-.vjerovatno je
zbog toga smjestena u sigurnu kucu...

mozda je to najadekvatniji smjestaj koji opstina ima...za nekoga poput nje...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Đorđe Joksimović blokirao magistralni put da bi mu Država vratila decu!

Nemoćan da se izbori sa korumpiranim partokratskim nameštenicima u Vladi, lokalnoj administraciji i centru za socijalni rad iz Kragujevca, Đorđe Joksimović, otac troje maloletne dece koja su mu oteta od strane centra za socijalni rad, čini sve kako bi mu deca bila vraćena.

Njegova ljubav, rešenost i hrabrost da se suprotstavi korumpiranim i bahatim partijskim nameštenicima su nas sve inspirisali proteklih nedelja. Uz svesrdnu pomoć mnogih dobrih ljudi uređenje kuće u kojoj Đorđe živi, a koju su mu na korišćenja ustupili dobri ljudi iz Kragujevca, je skoro gotovo. Đorđe se svima od srca zahvaljuje na podršci i pomoći.

Đorđe sutra do 9 časova čeka poziv iz ministrarstva za rad i socijalna pitanja kada treba da mu saopšte kada će mu tri maloletne ćerke biti vraćene. Ako se to ne desi Đorđe opet kreće peške za Beograd u kancelariju ministarstva.

A mi ćemo ga pratiti jer ovo nije samo njegova borba. Ovo je naša borba, borba za pravedno i humano društveno uređenje u kome su javne službe i administracija u službi nas običnih ljudi, a ne u službi političara i tajkuna.

Javljamo se sa novostima o ovom slučaju sutra ujutro.
Za one koji nisu upoznati sa pričom o Đorđu evo kratke emisije koju je ekipa Marka Žvaka je napravila pre par dana kada smo bili kod Đorđa u poseti

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Elemenat propagande na meko porodicnos tkivo...

Tako oduzimanje dece postaje drustveno prihvatljivo...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2015, 23:06:18 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Sto rece Patka u drugoj temi o ovom liku... Centar za socijalni rad u svrhu zastite prava na privatnost dece ne sme da iznese sve detalje slucaja.

Posto je majka i dalje u bolnici, a on mora da radi... ko ce da cuva decu?

Zelim im da ponovo oforme porodicu, ali bez ovog preseravanja, vec lepo coveku da nadju posao i deci vrtic...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Да истраје до краја!
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Citao sam o ovom coveku pre nekih mesec-dva u novinama. Nek istraje u borbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.