Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za izmestanje Tesline urne?

Glasanje završeno: 10. Jul 2015, 14:19:58

Da
45.8%  (11)
Ne
54.2%  (13)
Ukupno glasova: 24
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog "satanizma" bi da sele Teslinu urnu  (Pročitano 20647 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.92

Prosto svidelo se to nekom ili ne...veliki naucnik zasluzuje dostojanstvenije mesto od muzeja, da pocivaju njegovi ostaci a od kripte zavetnog hrama duhovnom ocu svoje nacije, tesko da ima boljeg mesta  Smile
,

Svidjelo se to nekom ili ne, mene bas briga za dostojanstvo superhrama. Kao i veliki broj i ateista pa cak i normalnih vjernika koji nisu tvrdokorni.

Opet egoizam crkve, da je njen hram najadekvatniji i najbitniji.  Kako ne shvatas da veliki broj ljudi danas zivi bez vjere i funkcionisu odliçno u svakom smislu. Apsolutno ih ne zanima supermega najsvetiji najkompetentniji hram za sahranu poznatih ljudi.
 Ja vjeru necu vrjedjan ali nametanje kao najkompetentnije je opet kazem, srednjevjekovno.
Be vidim sta fali muzeju, naucnik u naucnoj instituciji..al ajd da razmisljamo...
Ako nije adekvatno, sto onda ne u aleji veĺikana? Sto bas takvo svojatanje covjeka iz druge branse? Jer je svjetski poznat?
A sto ne i Pupin, Milutin Milankovic itd.. nisu dovoljno poznati za Crkvin ukus?

Meni lici na svojatanje plijena i prozivanje rivala.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2015, 19:13:08 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

crkva ne moze da dopusti da ljudi misle kako najveci Srbin nije bio pripadnik SRPSKE pravoslavne crkve...

Nerealno gledas na ulogu Crkve.  
Uopste nije bitno ko je vernik ko nije, ko ima neku zamerku na rad i ponasanje crkvenih velikodostojnika ali da nije bilo te Crkve kroz istoriju nas kao naroda ne bi ni bilo...znaci ona nas je ocuvala kroz istoriju, drzavnost se gasila,vise puta ali ono sto je konstanta, je upravo ta Crkva...i pod njenim okriljem i skutima je "nikao" i Tesla i Milankovic,mnogi drugi naucnici...mnoge reforme drustva (ovakvog kakvog danas mi znamo) su proizasli iz te Crkve i ispod skuta te Crkve...te u tom smislu, to daje puno moralno pravo Crkvi kao organizaciji da zajedno sa drzavnim organima i zivim srodnicima odlucuje gde ce posmrtni ostaci velikog naucnika konacno naci svoj "kutak"...

Iza svega se kao i uvek krije politika i interesi...politika, nije dozolila da se Nikola Tesla dostojno sahrani kada je urna i njegova zaostavstina stigla u Jugoslaviju, tako i danas politika i razni interesi (tudji) ne dozvoljavaju, pokusavaju ovu plemenitu ideju da izvrgnu ruglu i podsmehu... Smile

Ko je svestan, svestan je...ko nije molim lepo...neka i dalje izigrava drvenog advokata svojim krvolocima  Smile

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/534667/HRVATI-BESNI-Zbog-najvece-svetske-izlozbe-o-Tesli-reagovao-konzulat-u-Spaniji

IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 6630, valjda

Prosto svidelo se to nekom ili ne...veliki naucnik zasluzuje dostojanstvenije mesto od muzeja, da pocivaju njegovi ostaci a od kripte zavetnog hrama duhovnom ocu svoje nacije, tesko da ima boljeg mesta  Smile

Za to postoji, aleja velikana...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Za to postoji, aleja velikana...
Prosto, "aleja velikana"" nije dovoljno velika za jednog takvog velikana  Smile

Svasta tamo ima... Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.92
Uh kakva samobitnost.
MIsiiim da nije bilo lijekara svi bismo pomrli, da nije bilo arhitekata zivjeli bismo u blatu.. al ne ne.. Crkva je bitnija od ostalih elemenata dustva. Kakvo samozadivoljstvo.

Bilo bi nas, mozda bi bili drugaciji bez Crkve, gori, bolji al "spasili smo naciju" je vrlo fanaticna izjava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung SGH-E590
@Kanavaro
Ti gledas na crvku kroz njenu proslost, a ja ti pricam o sadasnjosti i buducnosti. Naravno da je bitno po crkvu da broj vernika ne opada.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Uh kakva samobitnost.
MIsiiim da nije bilo lijekara svi bismo pomrli, da nije bilo arhitekata zivjeli bismo u blatu.. al ne ne.. Crkva je bitnija od ostalih elemenata dustva. Kakvo samozadivoljstvo.

Bilo bi nas, mozda bi bili drugaciji bez Crkve, gori, bolji al "spasili smo naciju" je vrlo fanaticna izjava.

Krivo tumacis moje reci...da'l namerno ili ne videcemo  Smile ali promasio si poentu mog pisanja...nikakav ja verski fanatik nisam  Smile
Prosto to su cinjenice... Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 6630, valjda
dakle, ako jorgovanka pricha o ushtedi a sebi povecava platu, ako precednik vodi drugare svog sina o drzavnom troshku da lade jaja u rusiji, ako prio zasedanju sinoda srpskog ne moz da prodjesh od mechki i beemveja a zavetovao si se na umerenost, ako ne placash porez drzavi od svoje zarade a grebesh se za sociono i penziono, izvini ali ne uspeva mi da vidim ishta dobro u tome osim da neko hoce da se okiti tudjim perijem...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
@Kanavaro
Ti gledas na crvku kroz njenu proslost, a ja ti pricam o sadasnjosti i buducnosti. Naravno da je bitno po crkvu da broj vernika ne opada.

A mislis da ce ovim pridobiti vise vernika  Smile da ce obicnim ljudima biti miliji popovi koji ih deru, samo zbog dostojene sahrane Tesle...nesto ne verujem  Smile

Nije ovo versko pitanje, kako ga ovde pojedinci pojednostavljuju vec prvenstveno nacionalno  Smile A pokusah malopre da objasnim da je Crkva bila stub nacije kroz vreme...nista vise... Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.92
Namjerno, ja sam metalika stara.. kako mislis namjerno? Kakva paranoja. Normalno da mi misli nisu slucajne, al ako mislis da imam neku zadnju namjeru ili sam drugi tabor.. pa pa..

Svakom su sopstveni argumenti cinjenice.. Smile
Ok za uticaj crkve u proslosti, i sta sad, treba da se pitate za sve.. nidje veze..
Vise nije stub nacije..  nemojte da se namecete Smiley
« Poslednja izmena: 09. Jun 2015, 19:28:25 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.