Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog Dodikovih izjava Sanader poziva Pupovca na konsultacije  (Pročitano 14399 puta)
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson v 600i
Citat
Citat
Zašto vičete - Ubij Srbina! ?
To viču budale bez mozga u glavi, inače većinom se takvi umlaćuju između sebe ovisno o kojem klubu pripadaju..a kolektivni su jedino kad je neka druga nacija u pitanju.

Citat
Zašto nosite ustaške uniforme?
Opet to je marginalna skupina koja nije veliki broj ljudi...kako se predstavlja.
I po moju zemlju rade neizmjerne štete....
sta nije veliki broj ljudi cak je i veoma tolerantna B92 izvestavala o Tomsonovom koncertu na trgu u zagrebu ma da casica od 100h ljudi koji minutom cutnje daju podrsku Norcu i ostalim greneralima koji su osudjeni za genocid nad srbima
a kada neko u srbiji velica Mladica i Karadzica ionda smo mi varvari i ostalo.Pusti me te price da je to malo ljudi i da su to huligani.Vi i vasa vlast i uredjivacka politika HRT-a truju narod skoro svake nedelje po dva sata imate neku emisiju o Domobranskom ratu,ucveljene udovice sirocici i slicno
Kod nas bre toga nema,malo malo pak kod vas na tv sta se desava u srbiji 48 sati svadba(gde smo opisani kao debili tri filma napravili vasi novinari o tome)
pa izbori tupili svi zivi itd bre ljudi vi se vise nama bavite nego sobom i nemoj da mi pricas price tek deca vase dece mozda ce zaboraviti i to pod uslovom da ih vi ne trujete raznim glupostima.
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Manipulacija iz Beograda (klat će vas hrvati, oni su ubojice, sa sjekirama i noževima.........), izavati sukob da bi jna mogla intervenirati i pripojiti taj dio.....ti ljudi su najviše izgubili gledajuć kolektivno

То уопште није била манипулација већ след догађаја којим су ствари кренуле да се дешавају у Хрватској...

Citat
Tuđman je koketirao sa svima ko je imao pare, odobno ga uopće ne volim

И сад мислиш да си се опрао?

Citat
? prvi put čujem

Ма није ваљда?

Citat
Ta ista propaganda se vrtila među Hrvatima, tako da obje strane su po tom pitanju iste

То није пропаганда већ жива истина...

Citat
To viču budale bez mozga u glavi, inače većinom se takvi umlaćuju između sebe ovisno o kojem klubu pripadaju..a kolektivni su jedino kad je neka druga nacija u pitanju.

Шта се деси кад "будале без мозга" воде политику Хрватске? Геноцид над Србима! Већ виђено...

Citat
Opet to je marginalna skupina koja nije veliki broj ljudi...kako se predstavlja.

Да, да, маргинална скупина... Ко вас не зна...

Citat
I po moju zemlju rade neizmjerne štete....

Не вреди, и даље си прљав...

Citat
Mene zanima samo jedno pitanje: zamisli da vojvodina je krajina... donekle slična situacija...koja se događal ovdje dogodi tamo..... da li bi onda razmišljala na ovaj isti način?

"Ситуација" је неупоредива...

Citat
Kosovo ne komentiram uopće jer iskreno nema pojima o tome osim iz novina...
Hr priznanje je kordinirano iz eu....da nismo priznali da li bi to doneslo kakvu promjenu na političkoj sceni?

Не вреди, штрока је превелика...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Овако је требало Загреб да изгледа 1945.
Сад би били највећи антифашисти.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Citat
Domobranskom ratu,ucveljene udovice sirocici i slicno
Smiley 1

Za ovaj rat mi nije trebala televizija ili novine to se događalo meni.......mojoj obitelji, okolici, pa državi.

Citat
i nemoj da mi pricas price tek deca vase dece mozda ce zaboraviti i to pod uslovom da ih vi ne trujete raznim glupostima.
slažem se, ali nema efekta ako i ti ne sudjeluješ u tome...

Теодора
Citat
Ovako је trebalo Zagreb yes izgleda 1945.
Garden bi највећи anti beaten.
ha vjerovatno takav scenario nebi imao utjecaja na Srbiju uopće......radijacija i slično.

Ja s tobom ljepo a ti u nuklearnom fazonu.............

IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
hrvati su spremni samo pljuvati po drugima, a ni u kom slucaju im ne pada osudjivati sopstvene zlocine i budale koje te zlocine pocine
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
Ja s tobom ljepo a ti u nuklearnom fazonu.............

Макs,

Zar ne vidiš da samo zbog tebe pišem latinicom, iako uvek pišem ćirilicom.
Japan i Nemačka su surovo kažnjeni, a vi?
Pavelić je umro daleko od pravde i zakona.
Artuković se naživeo, ohoho!
Ko će Srbima da nadoknadi pobijen narod i decu koja su mogla biti rođena, a nisu?
Ima li pravde ili nema?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Теодора hvala ti na tome
žrtava je bilo na obje strane kako 45 tako i 90........(osobna žrtva je uvjek najveća)
komunisti su se obračunali s ustašama......i bilo s kime koga su oni smatrali za pretnju(znači nevini ljudi).... ako netko od zločinaca nije kažnjen a živ je treba ga kazniti.

Citat
Ko će Srbima da nadoknadi pobijen narod i decu koja su mogla biti rođena, a nisu?
Ima li pravde ili nema?
odgovor je nema, ni jedno ubojstvo se nemože opravdati, ali svako novo nasilje donosi samo nasilje..... i ako ćemo se držati ko pijan plota da je druga strana kriva za sve nedaće ubijat ćemo se do kraja svjeta....
Ja osobno ne želim da mi kuću više preljeću avioni ili padaju granate....

hrvati su spremni samo pljuvati po drugima, a ni u kom slucaju im ne pada osudjivati sopstvene zlocine i budale koje te zlocine pocine
Ti si se iskazao u prijašnjim postovima, tako da svaki komentar je suvišan...............
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
Ja osobno ne želim da mi kuću više preljeću avioni ili padaju granate..

Tu se slažemo, kao i da pravde nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
žrtava je bilo na obje strane kako 45 tako i 90........(osobna žrtva je uvjek najveća)

Kako perfidno izjednačavate žrtve to je strašno...

4 godine je NDH bila mesto gde su se Srbi trebili samo jer su Srbi a ti mi sad kukaš o komunističkim zločinima i izjednačavaš žrtve...
Kako vas nije bre sramota?

A i ja budala, dovoljno je pročitati moj potpis da bi se shvatilo o kakvom se "nakotu" radi...  Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs

Tačno,baš kao i njihova braća Srbi.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.