Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog Dodikovih izjava Sanader poziva Pupovca na konsultacije  (Pročitano 14338 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
niko od hrvatskih forumasa se ne oglasava posle ovih slika, po njima to je bilo davno-ne racuna se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
KRVati su najveće zveri u istoriji ljudske civilizacije.

Ruzvelt rekao da su genocidan narod.

Na katedrali u Magdenburgu, Nemci uklesali - ''Bože, spasi nas gladi, bolesti, rata i hrvata''. I dan danas to stoji.

Ej, Nemci koji su izazvali dva svetska rata,... za krvate ovo napisali i to i dan-dans stoji ?!  Kraj priče.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 00:05:30 od Donor »
IP sačuvana
social share
Moral je sloziti se sam sa sobom da je neko drugi kreten. A etika je naučno to dokazati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Sorry nema me 20 min i već falim....
Kakve je veze imam s onim slikama?
Valjda se računa i ono što je bilo sad nedavno.....
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6

« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 00:18:13 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
neko sa kamionom i traktorom dok drugi s vrećicama.
Теодора di su ovdje hr vojnici?
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno je da se racuna,ali vi izgleda znate brojati unazad samo do dvadesetak godina nista vise od toga,pa zar mislis da se istorija naroda uci samo zadnjih dvadesetak godina,moras ici malo dalje,II svjetski rat nije bio daleko za istorijsko racunanje vremena,znas pociniti geocid u II svj. ratu,pa etnicko ciscenje  1995 god. (protjerano 150 000 Srba-Puhovski) to je malo puno za jedan narod u jednom vijeku!

Malo se pravis lud?
Hrvatski vojnici su teskom artiljerijom i avijacijom bombardovali kolone izbjeglica,to bi trebao znat ako pratis sudjenje tvojim generalima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Tacno je da se racuna,ali vi izgleda znate brojati unazad samo do dvadesetak godina nista vise od toga,pa zar mislis da se istorija naroda uci samo zadnjih dvadesetak godina,moras ici malo dalje,II svjetski rat nije bio daleko za istorijsko racunanje vremena,znas pociniti geocid u II svj. ratu,pa etnicko ciscenje  1995 god. (protjerano 150 000 Srba-Puhovski) to je malo puno za jedan narod u jednom vijeku!

Malo se pravis lud?
Hrvatski vojnici su teskom artiljerijom i avijacijom bombardovali kolone izbjeglica,to bi trebao znat ako pratis sudjenje tvojim generalima!
Dali misliš da bi toliko ljudi pod paljbom moglo tako organizirano ići?
Vojni vrh u krajini je znao za operaciju....njihova odluka je bila povlačenje.

Možda ne gledate to s nekog drugog aspekta.
Iz svakog kućanstva bilo je više manje bar 1 muška osoba u tzv krajinskoj vojsci..
Dolaskom hrv snaga oni bi bili optuženi....za djelo oružane pobune (sad je kolektivan oprost po tom pitanju)+ za ostale zločine. Njihov vojni vrh je izdao naredbu za evakuaciju puno prije nego što je oluja počela...
Moja je kuća bila par kilometara od prve crte linije... svoje znanje ne temeljim na novinama i ja sam čuo od nekog da je neko rekao.

Za 2ww Hrvatska snosi odgovornost i tu nema trećeg.....
90 pa na dalje tu snosi Vojni vrh krajine i pobunjenih potpomognut vlašću iz beograda.....
prvo za zločine nad mojim narodom a onda na promašenu politiku i zablude koje je dovela pripadnike tvog naroda na poziciju sad gdje jesu.,
(zločini koje su počinili Hrvati se rješavaju, ali s vaše strane se čuje da ima milion Srba koji su spremni maširati opet na Knin?)

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno je da se racuna,ali vi izgleda znate brojati unazad samo do dvadesetak godina nista vise od toga,pa zar mislis da se istorija naroda uci samo zadnjih dvadesetak godina,moras ici malo dalje,II svjetski rat nije bio daleko za istorijsko racunanje vremena,znas pociniti geocid u II svj. ratu,pa etnicko ciscenje 1995 god. (protjerano 150 000 Srba-Puhovski) to je malo puno za jedan narod u jednom vijeku!

Malo se pravis lud?
Dali misliš da bi toliko ljudi pod paljbom moglo tako organizirano ići?
Vojni vrh u krajini je znao za operaciju....njihova odluka je bila povlačenje.

Možda ne gledate to s nekog drugog aspekta.
Iz svakog kućanstva bilo je više manje bar 1 muška osoba u tzv krajinskoj vojsci..
Dolaskom hrv snaga oni bi bili optuženi....za djelo oružane pobune (sad je kolektivan oprost po tom pitanju)+ za ostale zločine. Njihov vojni vrh je izdao naredbu za evakuaciju puno prije nego što je oluja počela...
Moja je kuća bila par kilometara od prve crte linije... svoje znanje ne temeljim na novinama i ja sam čuo od nekog da je neko rekao.

Za 2ww Hrvatska snosi odgovornost i tu nema trećeg.....
90 pa na dalje tu snosi Vojni vrh krajine i pobunjenih potpomognut vlašću iz beograda.....
prvo za zločine nad mojim narodom a onda na promašenu politiku i zablude koje je dovela pripadnike tvog naroda na poziciju sad gdje jesu.,
(zločini koje su počinili Hrvati se rješavaju, ali s vaše strane se čuje da ima milion Srba koji su spremni maširati opet na Knin?)

A molim te kako bi drugacije mogli ici ako ne cestom u koloni!Hrvati su planirali snazna bombardovanja i zastrasivanja naroda da bi ih sto manje ostalo,a oni sto su ostali su pobijeni!Sto se tice planiranja protjerivanja ja necu puno duziti samo u te podsjetiti ko nisi upoznat da procitas transkripte planiranja operacije na Brionima od strane vaseg vrhovnika,znas ono "pozvacemo ih da KAO OSTANU",to je cinjenica!
Je ne sporim vasu zelju za nezavisnom Hrvatskom i borbu protiv vojnih protivnika (krajinskih Srba) i ne sporim vojnu pobjedu (mada smatram da je ona rezultat ranijeg politickog dogovora) ali sporim to sto je vasa vojska granatirala kolone izbjeglica i poslije tog granatiranja mislis da trebaju da ostanu!
Zapamti istina nikad nece biti samo na jednoj strani i ko god je pokusao unaprijed je osudjen za propast i vama Hrvatima bi bilo mnogo lakse da se ne trudite toliko da falsifikujete istoriju jer samo sebi stvarate kompleks.
Sto se tice tvrdnje da milion Srba hoce da marsira na Knin to je samo jos jedna potvrda tvog kompleksa i tvoje ogranicenosti koja je nastala zbog vase medijske lazljivosti i neobjektivnosti!
Volio bih da mi potkrijepis cinjenicama tu tvrdnju da je miliom Srba spremno marsirati na Knin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ма какво марширање на Книн, кад постоје модернија решења:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Теодора, dali se slažeš barem sa time da su oni krenuli na put davno prije nego što je počela akcija oluja.
Odnosno da li je to bila odluka vojnog vrha krajine ili Hrvatskog?
Ja znam da su ljudi tamo bojali odmazde Hrvata, i istina je da su se negdje dogodili pojedini incidenti.
Ali vi tvrdite da je Hr izvršila deportaciju svih koji su Srbske nacionalnosti.....

Kako bi ti rješila sitaciju onda u Hr? Krajišnjici nisu htjeli mirno predati okupirani teritorij. I sa tog teritorija su godinama uništavali ostatak Hr. Privreda zemlje je propadala, jednostavno situacija brod koji tone.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.