Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:51:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog čega ste "Ateista"?  (Pročitano 28663 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Ateista sam zato sto ne verujem da ce postoji Bog koji ce da ispravi sranja koja sam ja napravio u zivotu  Smile
Е ја знам да има SmileКолико је пута мене вадио и вадиће.Ја забрљам а он изправи.Вели је Бог Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Mozda gresim ali mozda i ne.
A sta bi bilo da sam koristio struju i kako treba i da me opet opicilo. Ko je sad tu kriv? Sigurno nisam ja jer sam pratio upustvo.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Mozda gresim ali mozda i ne.
A sta bi bilo da sam koristio struju i kako treba i da me opet opicilo. Ko je sad tu kriv? Sigurno nisam ja jer sam pratio upustvo.
Тако је.А дали си пратио и колико упуство?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Vrlo sam pratio upustvo. Cak sam i propovedao, dobijao batine. molio se citao ucio i sve. I sta sam dobio? Vise bede i muke, i recenicu "Bog te testira."
Zato sam sad bolestan i skrhkan. I on jedanput ako je ikad postojao nije mogao da se sazali i da pomogne nego je digao nos. Zato mrzim takvo bice i da postoji. Takvo bozanstvo mi nije potrebno. Da sam djavola obozavao bolje bi mi bilo.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Nije ti niko to ucinio do ljudi. Da li je neko drugi, sem ljudi digao ruku na tebe ?? Da li te neko drugi, sem ljudi, sikanirao ?? Da li je neko drugi, sem ljudi, stvorio ovakav sistem, gde ces se ti osecati nesigurnim, razocaranim, ... ??

Citat
recenicu "Bog te testira."

To je i meni mrsko. Ne testira niko nas sem ljudi. Nama je zivot dat da ga zivimo. Kako cemo ga ziveti, zavisi od nas.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 19:45:20 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Vrlo sam pratio upustvo. Cak sam i propovedao, dobijao batine. molio se citao ucio i sve. I sta sam dobio? Vise bede i muke, i recenicu "Bog te testira."
Zato sam sad bolestan i skrhkan. I on jedanput ako je ikad postojao nije mogao da se sazali i da pomogne nego je digao nos. Zato mrzim takvo bice i da postoji. Takvo bozanstvo mi nije potrebno. Da sam djavola obozavao bolje bi mi bilo.
Ti umetso da se radujes ti se budis Smile Zar nije i gospod prosao tako.Ti imas tu cast i privelgiju da budes kao on.E da sam ja u tvom polozaju kako bi ga ja slavio Smile
Jesi citao knjigu o Jovu?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Niko nije ucinio osim ljudi to je tacno, ali zato je Bog dozvolio tako nesto da se uradi. Usaglasite se u sta vise verujete. Ili Bog pomaze ili nista ne radi jer ne moze biti oba. AKo ima moc i odluci da se tako nesto dopusti onda nema milosti niti sazaljenja. Onda treba svoje "vernike" da probudi i da kaze ne radite zlo. ALi naravno nista se menja.

Ja nisam JOv jer nisam veliki vernik kao sto je on bio. Do sada bi experiment bio zavrsen sto puta jer za razliku od Joba ja sam puko.
Ne verujem da bi ga slavio ako si bolestan kao ja. Ali ti to ne mozes da razumes jer ne verujem da si proziveo ovoliko zla koliko sam ja proziveo. Svoju zemlju sam morao da napustim.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne verujem da bi ga slavio ako si bolestan kao ja. Ali ti to ne mozes da razumes jer ne verujem da si proziveo ovoliko zla koliko sam ja proziveo. Svoju zemlju sam morao da napustim.
Mozda nisam toliko ali jesam sigurno proziveo.To sam ti i na pp rekao.Steata sto si daleko a ovako sve se nemoze reci.Mnogi misle da sam ja u zivotu prosao lepo kao i da mi je sada lepo Smile Ali ja na sve stvari gledam iz druge perspektive i na drugaciji nacin.
Ni mene zivot nije mazio a i ne mazime ni sada,ali nema veze.Ako su Boga koji je savrsen ubili i napadali,a to rade i sad,zasto ne bi i mene. Smile

Citat
Ja nisam JOv jer nisam veliki vernik kao sto je on bio. Do sada bi experiment bio zavrsen sto puta jer za razliku od Joba ja sam puko.
Zamisli da si sada Jov... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Vidi Raven. Ne govorim ti sa gledista vernika. Mozda si primetio do sada, da mene interesuje istina, sta je kako, ... pa sa bilo koje strane to dolazilo.
Ako uzmemo da je univerzum stvoren, eto od strane nekog viseg entiteta. I neka je postavio zakone, nazovi ih i fizicki, i prirodni, ... kako hoces, i data sloboda izbora, da li bi mesanje tog entiteta, kojim bi tebi pomogao, bilo krsenje tih zakona sa njegove strane. Ti imas slobodu izbora. Hoces uraditi ovo li ono. Ako bi te sprecavao, ljutio bi se kao sto se ljutis sto ti ne pomaze. Da li se svinja, kokos, ... bilo koja zivotinja ljuti sto je ti pojedes. Da li se biljka ljuti sto je pojedes. Sigurno se ljute. Da li oni krive nekog zbog toga ?? Tvoj izbor je mocniji od njihovog. Ti koristis taj izbor, svoju slobodnu volju koristis. Za tebe je ona ok, za njih nije. Desi se zemljotres, koga kriviti, cija je to volja ?? Ciji slobodan izbor ?? Tom delu zemlje je potrebno da se slegne kako bi dostiglo stabilnost. Sta je sa nasim slobodnim izborom ?? Eksplodira zvezda, sta je sa izborom njenog okruzenja ??
Ako bi se entitet, koji je sve stvorio, umesao da ne dozvoli neciji slobodan izbor, sta je time ucinio ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Imam slobodu izbora da. Ali ako ne idem Bozjim putem odoh ja u tri lepe materine. Kad nesto dobijes i uspes Bog je to dao. Kada si bolestan i izmucen Bog ne radi nista, nije to on uradio. Uradio je Satana ali ga je Bog pustio.
Ko koga ovde zajebava? Pogledaj logicno, nema logike nema
 Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:51:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.