Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 16:40:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog čega ste "Ateista"?  (Pročitano 27407 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Citat
Imam slobodu izbora da. Ali ako ne idem Bozjim putem odoh ja u tri lepe materine. Kad nesto dobijes i uspes Bog je to dao. Kada si bolestan i izmucen Bog ne radi nista, nije to on uradio. Uradio je Satana ali ga je Bog pustio.
To crkva moze reci i racionalizovati i opravdavati postupke. Zakoni su tu. I oni su nepromenjeni vec milijardama godina. Ja ti o tome pricam, a ne sta neko i kako tumaci, opravdava ili ne necije postupke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Da religije nije bilo ne bi ni imali te zakone. A religija je stvorena od strane ljudi a ne boga.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Religija nije stvorila prvi njutnov zakon, vreme\prostor, prvi, drugi, treci kirkofov zakon, ..... svi ti zakoni su vec postojali, i pre bilo koje religije, a imena su dobili po ljudima koji su ih otkrili i objasnili. Ne mesaj prirodne i ljudske zakone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim na ljudske zakone tipa ne ubi ne kradi...
Ne mesam. Ali nije li interesantno da dinosaurusi i svi ti fizicki zakoni nisu predstavljeni u Bibliji/
Bog je zaboravio ili sta?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Veruj, to i mene zivo interesuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Isto tako da se Bog nije pojavio 2000 godina.
Nesto sto koliko god mi neko zeli pokazati kao realno je Trojstvo. To i dalje verujem da nije pravilno protumaceno.
Jer ja ako budem imao decu, moj sin nece biti isto sto i ja. Imace moje gene i mozda povrsan izgled ali nece biti ja.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
To je vec sa materijalnog stanovista. Sa danasnjeg i ljudskog stanovista. Medjutim, i materija je vid energije. A kod energije je sve moguce. Sve zavisi od naseg stanja percepcije i nivoa svesti. Na kom nivou je sve to. Npr, nase culo vida moze videti samo deo elektromagnetnog spektra, a to ne znaci da ostali deo spektra ne postoji. Kad se pozdravljas sa nekim, ili uzimas neki predmet, ... mislis da dodirujes tog nekog ili predmet. Ne, ne dodirujete se. Atomi se ne dodiruju. Osecas kao dodir uticaj jake nuklearne sile. Znaci bilo kojim dodirom ti ne dodirujes nista, vec medju atomske sile dolaze u interakciju. Samom nasom konstrukcijom, se to prevodi kao osecaj za dodir.
Sve cestice poseduju jednu osobinu, prirodu, korkoskupolarnost. A to je da se predstavljaju onako na koji nacin ih gledamo. Ako gledamo foron kao kvant energije, on ce se predstaviti kao talas. Ako ga gledamo kao materiju, predstavice se kao cestica.
Samim nasim gledanjem, mi vrsimo uticaj. Mi ne znamo kako se kretao neki elektron, pre nego sto podpadne pod polje nasih uredjaja. Samim tim u njegovo kretanje se zapisuje uticaj i uticu nasi uredjaji. To sto mi onda vidimo je sa tim uticajem, a ne pre njega.
Samim tim i nasa percepcija, je zbog takve konstrukcije nasih tela, takva, da se uticaji cetri sile u svemiru prevode tako da bi to bilo kompaktibilno i razumljivo nasem sistemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ali nije li interesantno da dinosaurusi i svi ti fizicki zakoni nisu predstavljeni u Bibliji/

Biblija ne piše ništa o dinosaorusima,ali je zabeležen period u kome su mogli nastati.Oni su morali postojati od vremena pada do isterivanja palih Anđela sa Duhovnog Nebeskog Carstva.Pre isterivanja palih Anđela iz Carstva Nebeskog ili takozvanog Raja, Bog učinio da Zemlja bude pun života i biljaka.I u to vreme su dinosaurusi morali postojati.Kada je sotona sa palim Anđelima bačen na zemlju,i ono što se desilo od silazka tih tada bestelesnih palih Anđela i sotone,pa do prve pojave pećinskog čoveka bolje da nepričam.Jer iz istog razloga niko od proroka nebi mogao objasniti tadašnjim ljudima te događaje,pa zato nisu ni zapisivani u Bibliju.A i danas bi za te događaje rekli da je to čista fantazija,ili bi drugi rekli da su to vanzemaljci,što nije ni jedno ni drugo.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 23:29:30 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
Jelte, oni vernici što imaju tumore i što polako umiru...jel i oni treba da veruju u velikog i milosrdnog boga koji je prema svima isti?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Treba da budemo srecni zbog toga.
Bog nas testira je izgovor koji sam cuo previse. E Jobe sunce ti tvoje kako li ti izdrza sva ova sranja?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 16:40:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.