znam citati cirilicu al mi treba dugo da procitam a kako necu znati bosasnko pismo citati eh sad prave muslimani probleme prave li u Srbiji, nasa braca muslimani iz Sandzaka probleme???
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat mi smo tvoj stit i necemo te prodat, ako neko vrijedja necemo ukrenut ledja ti dani su prosli sad se sve mjenja...BHF
Sarajevo, Sarajevo, Šeher Bosno volim te, lijepa Azro, lijepa Azro svud po svijetu trazim te
Putujes svijetom al Bosne nema, ni boljih ljudi ni, ljepsih zena
znam citati cirilicu al mi treba dugo da procitam a kako necu znati bosasnko pismo citati eh sad prave muslimani probleme prave li u Srbiji, nasa braca muslimani iz Sandzaka probleme???
ovo je već provokacija LOCK !!!!!!!!!!!! Bilo ko !!1
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat mi smo tvoj stit i necemo te prodat, ako neko vrijedja necemo ukrenut ledja ti dani su prosli sad se sve mjenja...BHF
Sarajevo, Sarajevo, Šeher Bosno volim te, lijepa Azro, lijepa Azro svud po svijetu trazim te
ma doći će tebi čika Lajtsoft.... koja je uopšte poenta ove teme ? Kako mi da raspravljamo kada vi prekrajate i istoriju i geografiju kako vam odgovara. izmišljate jezik i naciju. O čemu tu da se raspravlja ?! Samo vi živite svoje muslimanske živote, da vas moje oči ne vide.
a sto ovaj radunac voli da se svadja..kakav sad izmisljena nacija... nije mi jasno sto vam smeta postojanje bosnjaka na ovim prostorima??? a cilj ove teme jeste da vam pokazem da i mi muslimani smo ljudi da ne treba se bojati muslimana i da nije uredu da nas vrijedjate
a sto ovaj radunac voli da se svadja..kakav sad izmisljena nacija... nije mi jasno sto vam smeta postojanje bosnjaka na ovim prostorima??? a cilj ove teme jeste da vam pokazem da i mi muslimani smo ljudi da ne treba se bojati muslimana i da nije uredu da nas vrijedjate
Ко се вас боји? Немој себи придавати много значаја. Ти си само један обичан потомак потурчених Срба који су продали веру за вечеру и обрезали пенис. Ништа више од тога.
Meni ne smeta postojanje Bošnjaka, samo ako nije u kombinaciji sa Srbima.
Pošto se ta kombinacija vekovima već pokazuje kao krajnje neuspešna, a s vremena na vreme i kao vrlo bolna po Srbe (a i po vas u zadnjem ratu), treba završiti s njom, jednom za svagda.
Međutim tema je, ako sam dobro shvatio, islam u širem smislu, a ne samo Bošnjaci.
Kao što rekoh, dolazak islama na druge prostore obavezno uzrokuje pizdarije. Nije ni hrišćanstvo uvek bilo cvećka, ali su hrišćani bar postali normalni, dok je s muslimanima izgleda obrnuto, jer su čini mi se sve zatucaniji i agresivniji.